2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
شبا از فکر‌و خیال خوابم نمیبره.میگم اگه من احمق اونموقع اینکارو نکرده بودم الان بچم ۵ سالش بود.بزرگ ...

عزيزم فكر ميكنم تا يه حديش طبيعي باشه حست ولي زيادي داري خودتو داغون ميكني، درسته كه اگه اين اتفاق نميفتاد خيلي خيلي بهتر بود ولي شما بچه و بي تجربه بودي واقعا، خدا بهتر از همه ميدونه جريان چي بوده و به نظرت خدا مياد از يه دختر بچه ١٧/١٨ ساله انتقام به اين سختي بگيره؟ خدا مهربونه عزيزم ولي حس تو هم عجيب نيست من توي تمام ماه و سالهاي انتظارم به كارايي كه كرده بودم فكر ميكردم و به اونا نسبت ميدادم و حس پشيموني و اين چيزا... ولي بعد با خودم كنار اومدم كه اينجوري نيست و حتما حكمت ديگه اي داره و نهايتا خدا رحمش ميگيره از ما حركت و ازون بركت... بشين يه شب يه دل سير اشكاتو بريز حرفاتو با خدا بزن و از خودش و اون بچه بخواه ببخشن و تمومش كن... باور كن اين ناراحتيا فقط راهو طولانيتر ميكنه، مطمئن باش رحمت خدا شامل حالت ميشه و بچه هاي خوشگل و سالمتو بزرگ ميكني

عزیزم خدا بخواد میگیره..... ما مامان با جنین گرید سی هم داشتیم.....

ایشالا واسم دعا کنید ذخیره ام پایینه خیلی نگرانم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا واسم دعا کنید ذخیره ام پایینه خیلی نگرانم

عزیزم چقدر پایینه؟

لایق باشم دعاگوی تک تکتون هستم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا نقص ایمنیه..... سرم آی وی آی جی..... من مشکل ایمنی داشتم برام تجویز شد..... بعضا هم دید ...

وااااا شش ماه اونم هر بار یه تومن!!!

خیلی زیاده

انا جون مشکل ایمنی داشتن علایمی هم داره یا فقط تو ازمایش معلوم میشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اره عزیزم دوبار رویان تخمک کشی و انتقال داشتم منفی شد یه بارم پیش دکتر طرازی تخمک کشی داشتم ک کلا س ...

انشالله بزودی میای خبر مامان شدنتو میدی عزیزم 

قراره دوباره از کی شروع کنی؟؟

خداجونم شکرت       
وااااا شش ماه اونم هر بار یه تومن!!! خیلی زیاده انا جون مشکل ایمنی داشتن علایمی هم داره یا فقط تو ...

عزیزم نه دونه ای یه تومن آزادشه البته با تایید مناسبتر میشه.....

به ازای هر بیست کیلو از وزنت یه سرم نیازه معمولا....

۶۰ کیلو باشی سه تا سرم.....

من هر ماه ۳ یا ۴ تا سرم داشتم.....

یعنی آزادش سه چهار تومن میشه.....

البته گرونتر نشده باشه.....

با بیمه تازه اگه یک دهمشو بگیرن ۳۰۰-۴۰۰ میشه....

نمیدونم الان قانونش چیه و بعد تایید چقدر میشه.....

قبل بتای + تایید معمولا نمیکنن.....

اون زمان مناسبتر بود......

عزیزم نه اونطوری که فکر کنی علایم داشته باشه....

اون زمان که من داشتم اوایل سرم دونه ای ۵۷۰ بود که ۵۷ میشد.....

چند ماه آخر شد حدودای ۸۰۰ و ما باید با تایید دونه ای ۲۰۰ میدادیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من هم لاپرا هم هیسترو شدم حرفی از اندومتریوز نزدن بهم

پس احتمالا آندومتریوز نداشتی....

عزيزم من علاعم هم داشتم هم نه!! اخه من بعد عمل لاپاراسكوپي شبش حالم حسابي بد شد و بستري شدم به شدت د ...

ممنونم بابت توضيحاتت 

بازم الحمدالله ك ب خير و سلامتي گذشت

ان شاءالله ك ناز داشته باشه  

والا من لاپرا ك شدم شونه م  خيلي كم  درد داشتم و رفع شد 

اما بعد از انتقالهر از گاهي داشتم خوب شد 

تا الان چند روزه باز يكم دارم كلا دست چپم درد ميكنه  

آزمايشم خوب بود 

در سونو ك چيزي ديده نشد گفت شايد فردا پسفردا خودي نشون بده

خونريزي هم ندارم اما در سونو يه لخته خونه گفت هست ك امكان خونريزي هست و گفت نترسم و در صورت خونريزي شيافم رو دو تا كنم  

اما كمردرد ميگيرم حينش تخمدانهام هم كمي درد ميكنه ك با استراحت خوب ميشم اگه تحركم بيشتر باشه برعكس دردم كمتر ميشه  

الان احتمال دادن اينجور باشه ك گفت ١٠ مهر دوباره سونو بدم و در شهر خودم زير نظر يك دكتر حتما باشم  ك از خدا ميخوام اتفاقي نيفته نباشه 

دارو هم انوكسا گفت روزي دو تا بزنم

ب من حرفي از فريز نزد در صورتي ك دارم  

خدا بهم رحم كنه 

پس خداروشكر با دارو براي شما دفع شد درسته 

من ميترسم يه وقت اگه اونجوري شد كارم ب عمل نكشه 

ك دكتر تا ٤ شنبه آينده هست و ديگه نيست 

برام دعا كنيد هر چي هست ب خيرو خوشي باشه برام مشكلي پيش نياد از يه طرف پسرم مدرسه هستش 

مسيرم خيلي دوره 

خدا بخير كنه ان شاءالله 

الا ن مهم تر از همه چ خوب شدن مادرمه هنوز هوشیارییش برنگشته خودمم روحیه ندارم فعلا

ایشالله به زودی حالش خوب میشه و دلگرم میشی برا ادامه راه.....

این چه حرفیه میزنی عزیزم.زود رفته بودی یک ذره هم فکرمنفی به سرت نزنه.همه میگن هفته بعد برو حالا به م ...

خيلي ممنونم از دلداريت 

ان شاءالله ك همينطور باشه 

حالا ده مهر سونو دارم ان شاءالله خير باشه 

ممنونم گلم 🌹

ان شاءالله خداوند جفت بچه هات رو برات حفظ كنه و سالم بزاره بغلت آمين 

التماس دعا 🌹

این چه حرفیه میزنی عزیزم.زود رفته بودی یک ذره هم فکرمنفی به سرت نزنه.همه میگن هفته بعد برو حالا به م ...

عزيزم شما روز چند رفتي سونو و جنينت چند روزه بود ؟ 

منظورم اينه در هفته ي چند سونو داشتي ؟

من الان ميشم ٤ هفته و ٥ روز 

عزیزم نه دونه ای یه تومن آزادشه البته با تایید مناسبتر میشه..... به ازای هر بیست کیلو از وزنت یه سر ...

انا جون من ناراحتم میگم کاشکی دکترم مینوشت برام اونهمه زحمت کشیدم شاید مشکل ایمنی دارم و دکتر الکی لنتقال داده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه