2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
منم ال دی بهم نمیسازه اچ دی میخورم

سر خود اچ دی مصرف میکنی یا دکتر گفته؟منم میتونم مصرف کنم جای ال دی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم منم دارم میخورم ال دی و مثل خودت حالت تهوع میگیرم...دمیترون میخورم خوب میشم.منتها یبوست میاره ...

دمیترون دکتر برات تجویز کرده؟دزش چجوریه و مصرفش؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اناجون برای انتقال روز چند پریودی باید بریم سونو؟؟ چندسیکل باید بگذره از پانکچر تا سیکل انتقا ...

عزیزم بستگی به شرایط فرد داره معمولا سه سیکله....

به هر حال باید شرایط هورنونی و سونو و تخمدان و.... نرمال شده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم ازمایشم منفی شد امروز هنوزم پریود نشدم من دفعه ها قبل شیاف داشتم فقط قبل ازمایش پریود میش ...

انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد دوست خوبم  

قبلا یادم میاد شمام رویان میرفتی الان تحت نظر دکتر ط ر ا ز ی هستی؟؟؟

اینسری آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادین؟؟؟

خداجونم شکرت       
متوجه منظورت نشدم ب دکتر طرازی حتما می گم  من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم مشکل انعقای دارم هم ...

انشالله بزودی مامان میشی گلم این روزا هم میگذره 

حتما صلاح نبوده این موقع مادر شی

خداجونم شکرت       
دمیترون دکتر برات تجویز کرده؟دزش چجوریه و مصرفش؟

اره عزیزم.دکتر گفت هر وقت حالت بد شد بخور.اصلا ضرر و عوارض نداره..بگیر بخور.خیلی خوب میشه حالت.هلو هم بخور یبوست نمیگیری ...

راستی اچ دی عوارضش از ال دی خیلی خیلی بیشتره.خیلی قوی تر از ال دیه..من دوتا دونه ازش خوردم یه بار.قشنگ داشتم میمردم انگار.استفراغ شدید داشتم گلاب به روت.دمیترون هم اثر نکرد ...همون ال دی رو اخر شب با یه دمیترون بخور..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
پيچك جان شما علايم هم داشتي ؟؟ كي برات مشخص شد ؟ كلا چند روز بعد از انتقال سونو دادي ؟؟ وقتي گفتن ...

عزيزم من علاعم هم داشتم هم نه!! اخه من بعد عمل لاپاراسكوپي شبش حالم حسابي بد شد و بستري شدم به شدت درد داشتم ولي به من گفتن هايپر نشدي و چون خيلي حساسي اينجوري شدي😐

ولي من بعد اون تا حدود ٢ هفته همچنان درد داشتم ، حتي صاف صاف نميتونستم راه برم 

بعد عمل ميگن درد كتف طبيعيه ولي من تا مدتها داشتم كه ميگن يكي از علاعم خارج از رحمي 

من خيلي زودتر از زمان ازمايشم به خونريزيه شديد افتادم كه ديگه حتي نميخواستم برم براي ازمايش ولي چون مركز خيلي تاكيد داشت حتي به خونريزيم افتادين ازمايشو بدين من رفتم دادم و ازمايش اول و دومم هم نرمال بالا رفت

ولي وقتي واسه ي سونو رفتم گفتن نه داخل رحم و نه خارجش هيچي ديده نميشه و دكترم وقتي ديد اينجوريه و اندازه دهانه رحم هم تغيير نكرده امپول براي دفع نوشت و تمام دارو هارو گفتن قطع كنم

ولي دكتر اون روز يه حرفي به من زد كه با تمام اطميناني كه بهش پيدا كرده بودم عجيب شك كردم! به من گفت الان فريز جنين داري؟؟ تا گفتم اره گفت خوووووب پس امپول برو بزن كه من چون شك كردم شهر خودمونم دكتر رفتم كه واسم سونو كالپر داپر نوشت ولي روزه بعدش كه خواستم برم باز به خونريزيو افت بتا افتادم كه ديگه نرفتم بعدش

ببخشيد پر حرفي كردم، انشالا براي شما يه ني ني كه فقط يه ذره ناز داره براي اينكه خودشو نشون بده

اره عزیزم.دکتر گفت هر وقت حالت بد شد بخور.اصلا ضرر و عوارض نداره..بگیر بخور.خیلی خوب میشه حالت.هلو ه ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی حتما امتحان میکنم انشالله ک برا منم کارساز باشه

من ال دی که میخورم لک میبینم به دکترم گفتم گفت اچ دی بخور

آها باشه عزیزم مرسی

انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد دوست خوبم   قبلا یادم میاد شمام رویان میرفتی الان تحت نظر ...

اره عزیزم دوبار رویان تخمک کشی و انتقال داشتم منفی شد

یه بارم پیش دکتر طرازی تخمک کشی داشتم ک کلا س تا جنین شد همرو انتقال دادم 

ایمنی و انعقادی هم دادم مشکل انعقادی دارم