2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره خواهر خودم و شوهرم وقتی فهمیدیم هیچ کدومشون به خاطر کیفیت تخمک جنین نشده به قران داشتیم دق میکرد ...

وااای عزیزم چقدر اذیت شدید.من قبل از اینکه بیام این جا فکر می کردم تنها ادمی هستم که این همه اتفاقات بد براش افتاده.ما همه موفق میشیم فقط دعا کنید پولمون تمام نشه😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای عزیزم چقدر اذیت شدید.من قبل از اینکه بیام این جا فکر می کردم تنها ادمی هستم که این همه اتفاقات ...

اره خواهر شوهرم رفت طبقه پایین و نتونست بیاد بالا چون روش نمیشد چشمش تو چشم مامان و. بابام که اومده بودن که دو هفته استراحت مطلق پیشم باشم بیفته 

اره خواهر شوهرم رفت طبقه پایین و نتونست بیاد بالا چون روش نمیشد چشمش تو چشم مامان و. بابام که اومده ...

عزیزم چقدر سخته به خدا.من فقط هر لحظه دارم خودمو کنترل می کنم که نزنم زیر گریه پریروز رفتم پیش مشاور بهم گفت تو با این وضعی که داری فعلا چند ماه ول کن این قضیرو برو مسافرت ولی مگه میشه.حالا رفتم داروهامو گرفتم که دو ماه دیگه برای بار سوم برم برای سبکل میکرو.شما توی چه مرحله ای هستی؟

عزیزم چقدر سخته به خدا.من فقط هر لحظه دارم خودمو کنترل می کنم که نزنم زیر گریه پریروز رفتم پیش مشاور ...

منم به جز ای یو ای و دارو درمانی و ازاد سازی تخمک و... عمل هیسترو لاپارا و.. دو بار پانکچر، و مشکلات ایمنی انعقادی الان دارم دارو میخورم تحت نظر رزاقی بودم که الان داره برای همیشه میره 

فداتون دوستای گلم.... بهار جون برا من فقط آمپول پروژسترون داده.... من آندومترم خوب بود.... شنبه هم ک ...

انا گلم شما چسب جنین داشتی؟ سرم ای وی ای جی رو هم قبل انتقالت زده بودی؟ انا اینا تجویز ط را زی بود یا توکلی ها؟! 

اره خواهر پیورگان خیلی خوبه، راحت گیر اوردی؟! 

من یزد گرفتم عزیزم.بله‌داروخونه ی خود بیمارستان داشت.البته آزاد.که گفت پیورگان با دفترچه هم زیاد قیمتش فرق نمیکنه.در حد ۱۰۰ یا ۲۰۰ شاید تفاوتش باشه.وای‌خدا خیرت بده همش برام سوال بود چرا هیچکس اینجا اسمی از این امپول نمیاره.البته یکی دوتا از بچه ها داشتن،اما مثل سینال اف و گونال و اینا حرف نمیزنن دربارش.خیالمو راحت تر کردی.هرچند انا جون هم گفتن که از سینال خیلی بهتره.امیدوارم جواب بگیرم.چون دکتر بهم هیچ قرص یا مکمل یا ویتامینی نداده.واسه همین یکم سردرگمم.شاید همین امپول کافی باشه.از روز دوم تا هفتم پریودی روزی ۲۵۰ واحد فکرکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها یه سوال دارم،برای میکرو چرا دکترا دارو میدن میگن یه‌ماه یا دوماه دیگه بیا،مگه اسپرم مردا سه‌ماه طول نمیکشه تا ساخته شه از نو؟و اینکه بهتر نیست اگه‌دارویی به خانم هم میدن سه ماه‌ مصرف شه؟الان من پریود قبلیم که دکتر‌ سونو کرد گفت شوهرت هم بره پیش متخصص.اونجا هم دکتر بهش دارو داد برای دوماه.بعد رفتم پیش اقای دکتر گفت برو دوتا پریود بعد دومین روز پریودت امپولارو شروع کن و روز هفتم یا هشتم اینجا باش.الان نمیدونم صبر کنم شوهرم سه ماه دقیق داروهاشو بخوره یا همون تایم که دکتر گفته برم؟اخه تازه چند شبه یخ درمانی‌رو هم شروع‌کرده،من حس میکنم یه‌ماه دوماه فایده ای نداره....نظرتونو بگین بچه ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه

بچه ها شماها کدوماتون فقط خودتون و شوهرتون در جریان عمل بودین؟یعنی از خانواده خودتون و‌شوهرتون مخفی کردین.من شوهرم اصلا‌ نمیتونه جلو زبونشو بگیره.همش سرش غر میزنم😑خیلیا میگن ما حتی مامانامون‌نمیدونن.خوش به حالتون.منم میگم هیچی نگو اگه مثبت شد میریم میگیم اقا.نمیخوام الکی بیفتم سر زبونا.ولی طاقت نداره که.سریع به مامان و‌خواهراش گزارش میده.شماها چیکار‌میکنین؟

به من خیلی ساخت و خوب جواب داد امپول عالیه اصلا تو فکر نباش

ممنون گلم.امیدوارم به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم.توام مثل من تا دیروقت بیداریا

ممنون گلم.امیدوارم به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم.توام مثل من تا دیروقت بیداریا

اره خواهر، اعصابم خورده الان نگاه کردم میبینم ازمایشگاه یکی از ازمایشهامو ندیده انجامش نداده، منم تو. شهرمون از این ازمایشها  انجام نمیدن موندم چیکار کنم

اره خواهر، اعصابم خورده الان نگاه کردم میبینم ازمایشگاه یکی از ازمایشهامو ندیده انجامش نداده، منم تو ...

الهی بمیرم.میدونم خیلی سخته‌.منم شبا تا صبح خوابم نمیبره.ماها که تو این مسیر پا میذاریم کلی فکر و دغدغه ی ذهنی داریم.

..من همش نی نی سایت میچرخم ببینم چه خبره کی مثل من بوده و نتیجه گرفته،کلا شبا تا صبح خواب ندارم.منم مثل تو جایی که زندگی‌ میکنم دکتر و ازمایشگاه خوب نداره.واسه همین استرس میگیره آدم.ان شاالله که چیزی نیست گلم

اره خواهر، اعصابم خورده الان نگاه کردم میبینم ازمایشگاه یکی از ازمایشهامو ندیده انجامش نداده، منم تو ...

خیلی مسیرت دوره تا اونجایی که باید آزمایش بدی؟از آناجون و لاله جون بپرس ببین اون فاکتور خیلی مهمه؟اگه مهمه که میری انجام میدی گلم