2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لای عزیزم ممنونتم که عکس رو گذاشتی دوستان میتونن فرقشو لمس کنن.....

دوستان این فرق بین سرسوزن تزریق عضلانی معمولی و عمیق عضلانی هست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون مى گم براى غربالگرى دوم سونو هم مى دن ؟ و اين كه شله زرد ضرر داره بخورم بخاطر زعفرونش ...

عزیزم والا دکتر من آز نمینویسه معمولا فقط همون سونو رو مینویسه.....

میتونی بخوری اما زیاد نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لای عزیزم ممنونتم که عکس رو گذاشتی دوستان میتونن فرقشو لمس کنن..... دوستان این فرق بین سرس ...

خواهش میکنم آنا جون. ممنون از راهنمایی هات و دلسوزی های خواهرانت. چون همسر منم بالای 10 تا داروخونه رفت، خیلی هاشون اصلا نمیدونستن چیه. از راهنمایی شما رفت سه راه جمهوری تجهیزات پزشکی. یه جا که بهش انداختن چون بعد که تو ماشین انقضاشو دید مال 2016 بود. رفت از یه جا دیگه 100 تا سالمش رو خرید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهش میکنم آنا جون. ممنون از راهنمایی هات و دلسوزی های خواهرانت. چون همسر منم بالای 10 تا داروخونه ...

فدای سرتون.....

ایشالله به سلامتی استفاده کنی ازشون و بعدشم دردونت صحیح و سالم بیاد بغلت.....

رو حساب این گفته که بیشتر سوال جواب ایجاد نشه !! وگرنه خیلی ها با دکا انتقال هم داشتن

اره شايد ميخواسته بپيچونه

ولي دكتر بايد صادق باشه با مريضش

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم به سلامتی مبارکت باشه عزیزم..... ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی..... عزیزم استراحت کن موقع خوا ...

مرسی عزیزم

با دعای شما

پس جای نگرانی نداره باشه ازت ممنونم بابت راهنماییت گل خانوم

خواهرم راضی هستی؟ شلوغی داره و معطلی؟ 

بله عزیزم شلوغی و معطلی داره 

بستگی داره بعضیا مرکز رو انتخاب میکنن بعضیام دوست دارم زیر نظر یه دکتر تو مطب باشن 

خداجونم شکرت       
فک کن سی چهل تا باید بزنم

عزیزم سی چهل تا چیه ایشالله تا ۱۲ هفته میزنی.....

سلام افسون جون  اون موقع آناجون به من گفتن واسه پروژسترون ازاین سوزن بلندا بگیرم  با اون ...

عزیزم من زیاد اذیت نمیشم موقع تزریق اگه شوهرم قبول کنه بعد انتقال خودش تو خونه بزنه خوب میشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم خدا بخواد تو هر شرایطی نتیجه + میگیری پس خودتو بسپار به اون دستهای مهربونش.....

ممنونم آناجون من این سیکلم کنسل شد دکتر پذیرفتند خخخخ که من با استرومارین شروع کنم سیکل بعد رو من آمپول سینافکت میزدم امروز 16 پریودم بود دکتر گفت قطعش کن از دوم پریود بعدیت بزن به نظرت چرا نگفت از 21 سیکل شروع کنم اگه دوباره پروژسترونم بره بالا چی 

راستی بهم مدروکسی پروژسترون داده از امشب شبی دوتا به مدت 10 شب بخورم میخواستم بدونم بعد از تموم شدنش پریود میشم یا وسطاش هم ممکنه پریود بشم؟

خدایا شکرت😙
عزیزم سی چهل تا چیه ایشالله تا ۱۲ هفته میزنی.....

وای ده ده

انا جون تو رو خدا بعنوان اخرین توصیه بهم چی میگی پس فردا صبح انتقالمه.الان از مرکز زنگ زدن میگن هر چهار تا جنینت از فریز در اومدن کیفیتشون عالیه.خدایا تو رو به این ماه عزیز قسم مصلحت منو تو مادر شدن قرار بده.انا جونی جون افسون بهم بگو واس روز اخر چیکار کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه