2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست
بی بی نزن عزیز دلم خودتو هر جور شده سرگرم کن تا روز آز.بی بی فقط دلشوره و استرستو بیشتر میکنه نتیجشم ...

ان شاالله خسته شدم از جووب منفی😢

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
انتقال دو مرحله اي چطوريه راستي ديدي شرايط هر كسي فرق داره يكي هم با دكا انتقال داده😍

عزیزم اصلا دکا ربطی به انتقال نداره
اونایی که هایپر میشن به جای هاش سی جی بهشون دکا یا اوویترول یا دیفرلین میدن تا جلوی اب اوردن شکم گرفته بشه و جلوی بزرگ تر شدن تخمدان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز ۱۰ انتقال هستم من هیچ علائمی ندارم نه کمر دردی هیچی کیا قبل ۱۴ روز فهمیدن باردارن ...

عزیزم واقعا نه دنبال علایم باش نه بی بی .....

اولین علامتت همون بتای + هست ایشالله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها يه سوال،كسايي كه هايپر شدن و جنين بعد به صورت فريز انتقال دادن دكتر چه دارويي قبل انتقال بعشون ميده؟به همه استراديول ميدن؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
لاله جون پيام من رو هم تونستي جواب بده، در مورد اكوي قلب جنين

سوگل جان من همه پیام ها رو نخوندم عزیزم
اگه میشه دوباره بپرساگه بلد بودم جواب میدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم واقعا نه دنبال علایم باش نه بی بی ..... اولین علامتت همون بتای + هست ایشالله....

ممنون عزیزم باشه دعا کنید ارامش داشته باشم

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
چطوری فهمیدن باردارن نمیشه که هیچ علائمی نداشته باشن من هر کیو دیدم یا کمردرد یا لک یه چیزی داشتن که ...

نه عزیز دلم مگه اونایی که طبیعی باردار میشن از کجا میفهمن باردارن؟

پریودشون دچار تاخیر میشه میرن بی بی میذارن یا آز میدن میفهمن باردارن.....

تازه علایم از هفته ۶ به بعد تشریف میارن.....

ماهایی که دارو داریم چون بعضا این داروها یه عوارضی از خودشون نشون میدن مثل علایم بارداری یا پریودی میمونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من از شنبه لک بینی داشتم بعدش دیروز خون داشتم ولی کم بود شبش زیاد شد.یعنب از دیشب خونریزی شد ...

پس از دیشب شروع شده پس هر ۲۴ ساعتو حساب کنی الان هنوز تو روز اولی تا شب.....

شب میری تو روز دومت.....

بچه ها اینایی که میگین رو قبول دارم،ولی این یه چیز ثابت شدست که تو چرخه طبیعت تغییر ایجاد میشه و سرش ...

ترانه جون میشه بیشتر توضیح بدی
یعنی چی ؟ چطور تو چرخه طبیعت تغییر ایجاد میشه؟

اگه کاری رو به غیر خواست خداوند انجام بدیم(یعنی در قدرتمون باشه که انجام بدیم) درست میگی
اما تو همین میکرو هم تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفته
مثل خیلی ها که بار ها میکرو کردن و نتیجه نکرفتن
زمانی میشه رو این موضوع این طور نتیجه گیری کرد که باعث تغییر روال چرخه ی طبیعت میشه، که قدرت علم رو ورای قدرت خدا بدونیم یا مستقل از قدرت خدا
اما وقتی همین علم های نو ظهور هم زیر مجموعه ی خواست خدا در نظر بگیریم اون وقته که میبینیم چیز عجیب غریبی نیست

با این حال خیلی دوست دارم در موردش یه کم ریز تر صحبت کنی

عزیزم فدات.... آره دو روز پیش رفتم شکر خدا همه چی خوب بود و دهانه رحم هم باز نشده بود..... فقط اون ...

انا جان خدا رو شکر که همه چیز خوب بوده
این چند هفته هم میگذره با سلامتی

سوگل جان من همه پیام ها رو نخوندم عزیزم اگه میشه دوباره بپرساگه بلد بودم جواب میدم

من امروز وقت اكوي قلب جنين دارم، چون شما انجام دادي خواستم راهنمايي كني كه چطوري انجام ميشه ؟ چقدر زمان ميبره؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم فدات.... آره دو روز پیش رفتم شکر خدا همه چی خوب بود و دهانه رحم هم باز نشده بود..... فقط اون ...

خب خدارو شكر، تو فكرتون بودم، همينكه دهانه بسته ست شكرررر، ديگه بايد بگذرونيم منم درداي هرازگاهي دارم كمردرد خفيف حس ميكنم و اينا... بتا داد خيالم راحتترر شد البته

ورم تو اين هفته ها به من گفت ديگه معمولا طبيعيه از كم به زياد، فشارت كه نرمال باشه معمولا چيز خاصي نيست ،البته من باز دفع پروتئين اينارو چك كردم نداشتم خدارو شكر ولي تا ميتونم اصصصلا نمك و افزودني نميخورم و مايعاتم كه زياد

وزن گل پسر چطور بود؟ من هفته ديگه ميرم سونو به اميد خدا ببينم چجورياست، تاريخ زايمانم همون هفته ديگه دقيقشو ميگه