2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
پرومتازين؟ واسه درد بعد عمل؟ اگه اوكيه بخورم 

نه عزیزم برا حساسیت و خارش و کهیر جای پروژسترونا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال دو مرحله اي چطوريه راستي ديدي شرايط هر كسي فرق داره يكي هم با دكا انتقال داده😍

امتقال دو مرحله ای یعنی دو روز متفاوت برات جنین انتقال میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوزن بلندا كدومه عزيزم مگه سرنگ ٢/٥ سي سي رو نميگي؟

عزیزم ۲/۵ سی سی حجمشه.....

اگه طول سر سوزنش بلندتر باشه برا تزریق عمیق عضلانی خوبه.....

چون پروژسترون بهتره تزریقش عمیق باشه.....

بگین سونگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی میخوام.....

من از تقاطع جمهوری ولیعصر که بورس تجهیزات پزشکیه یه بار رفتم کلی سرسوزن خریدم موقع تزریق از اون سرسوزنا استفاده میکردم.....

سوزن انسولین

نه عزیزم انسولین که کوتاهه!!!!

با سوزن انسولين ميزني پروژسترونو؟ ميشه؟ ب منم بگو دقيقا چيكار كنم

نه عزیز دلم نزنین خودتونو ناکار کنین، سرنگ انسولین برا تزریق زیر جلدیه پروژسترون هر چی تزریقش عمیقتر باشه بهتره.....

ببین سوزن سرنگه هست.....

اون هر چی بلند تر باشه برا تزریق پروژسترون بهتره!!!!!!

چی رو انا جون ؟ من چون تو این یکی دو روز تعداد ص ها خیلی زیاد بود نتونستم بخونم همه رو ده تا در میو ...

لاله جون والا ماهی کوچولو سونو کرده جوابشو گذاشته گفتم تو اومدی براش نگاه کنی.....

آره صفحات خیلی سریع دارن پر میشن منم واقعا کم میارم برا خوندنشون.....

دوستای گلم به جون هر دو دردونم قسم قصد دل شکستن یا ناراحت کردن ندارم اما ممنون میشم مکالمات دو به دو و پستهای کوتاهو کمتر کنیم که صفحات تند تند پر نشن و سوالات مهم دوستان بین پستا گم نشن......

اینطوری وقتی یکی آنلاین میشه و یهویی میبینه پنجاه صفحه پست جدیده واقعا نمیتونه همه رو بخونه و میبینی اطلاعات مفیدی توی اون پنجاه صفحه بوده که اگه میخونده میتونسته به روند درمانش کمک کنه اما ازش محروم شده.....

اینجا خونه خودمونه.....

هر چی دوست داریم میتونیم بگیم تمام نگرانیا و دغدغه هامونو.....

شادیا مونو.....

همدردیامونو.....

تجربیاتمونو.....

فقط یعی کنیم انتقال اینا با کمترین پست باشه که صفحات تند تند پر نشن و همه بتونن بهترین استفاده رو ازش بکنن!!!!!!

چی رو انا جون ؟ من چون تو این یکی دو روز تعداد ص ها خیلی زیاد بود نتونستم بخونم همه رو ده تا در میو ...

لاله جون ماهی کوچولو صفحه ۵۵۳۳ عکسو گذاشته!!!!!

چند پست بالاترم سوالشو گذاشته.....

بچه ها اینایی که میگین رو قبول دارم،ولی این یه چیز ثابت شدست که تو چرخه طبیعت تغییر ایجاد میشه و سرش ...

عزیزم خوب مثلا منی که سه بار پانکچر شدم و عملا تو اون سه بار ۲+۴+۵ جنین داشتم که دقت کنی تازه تعداد جنینام کمن فقط یکیش گرفت!!!!!

یعنی یک از ۱۱ جنین و مطمئنم اون یکیو که دختر نازمه خدا به بودنش اوکی داده که گرفته!!!!!

اما به قول شما، یه سری موارد سلیقه ای دیگه دخالت محسوب میشه!!!!!

در کل قصدم جبهه گرفتن هم نیست،فقط دغدغه ی ذهنیم شده

میفهمت عزیزم.....

اما با علمی که داری یه کم سبک سنگین کنی میبینی نهایتش تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته.....

ضمنا تو که نمیخوایی سلیقه ای پیش بری.....

تو فقط میخوایی یه مانع رو از سر راه برداری که جریان آب مسیرشو پیدا کنه همین.....

اما بود و نبود آب دیگه دست خداست......

مرسی گل دخمل تو چیکار کردی؟

من امروز باید برم سونو ببینم انتقالم کنسله یا نه هفته آینده هم خیلی رفت و آمد دارم اصلا استراحت ندارم شوهرمم دو هفته نیست  ببینم خدا چی میخواد همه چی شیر توشیر شده 

خدایا شکرت😙
لاله جون والا ماهی کوچولو سونو کرده جوابشو گذاشته گفتم تو اومدی براش نگاه کنی..... آره صفحات خیلی س ...

آنا جون من كاملا باهات موافقم كه سعى كنيم همگى تعداد صفحه ها رو كم كنيم با مكالمه هاى ساده 

من به خاطر همين مساله از اول ترجيح دادم جوابها رو با لايك دادن بدم و از پستهاى تشكر كردن كه باعث زياد شدن صفحه مى شه كمتر استفاده كنم اين تنها راهى بود كه به فكرم رسيد براى كم كردن صفحه و مفيد بودن بيشتر 

واقعا سوالهاى دوستان براى منم هميشه مفيد بوده و هميشه تونستم از سوالها و جوابها نهايت استفاده رو ببرم

ممنون عزيزم🌸💕 و مى دونم هممون در اين راه با هم همكارى خواهيم داشت چون اين تاپيك تنها جاييه كه مى شه به آرامش رسيد

من امروز باید برم سونو ببینم انتقالم کنسله یا نه هفته آینده هم خیلی رفت و آمد دارم اصلا استراحت ندار ...

عزیزم خدا بخواد تو هر شرایطی نتیجه + میگیری پس خودتو بسپار به اون دستهای مهربونش.....

آنا جون من كاملا باهات موافقم كه سعى كنيم همگى تعداد صفحه ها رو كم كنيم با مكالمه هاى ساده  من ...

فدات عزیزم.....

امیدوارم اینجا اون قشنگیشو همیشه حفظ کنه و پناه تک تک دوستان باشه......