2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
من امروز باید برم سونو ببینم انتقالم کنسله یا نه هفته آینده هم خیلی رفت و آمد دارم اصلا استراحت ندار ...

چرا کنسل بشه.اه آخه چرا اینجوریه هر ماه

توکل بخدا شاید صلاح و تقدیرت تو طبیعی باردار شدنه😍

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون امروز روز یازدهممه بی بی چک گذاشتم منفی بود .😔😔😔میشه دو سه روز دیگه مثبت بشه؟

چرا که نه عزیزم.....

ایشالله بتات خوشحالت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لإله جان چند بار ازشون پرسيدم كه هايپر شدم يا نه گفتن نه  شايد خفيف بوده دكتر عارفي بهم گفت ن ...

آرزو جون تعجب کردم مگه عارفی ابن سینا هنوزم میاد؟ تخمک کشی هم با عارفی بود؟

سلام دوستان من روز ۱۰ انتقال هستم من هیچ علائمی ندارم نه کمر دردی هیچی کیا قبل ۱۴ روز فهمیدن باردارن چه علائمی داشتید ؟بی بی زدید؟

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
سلام دوستان من روز ۱۰ انتقال هستم من هیچ علائمی ندارم نه کمر دردی هیچی کیا قبل ۱۴ روز فهمیدن باردارن ...

سلام عزیزم بیشتر بچه ها هیچ علائمی نداشتن اونایی هم ک داشتن ب قول آنا جون اثرات داروهایی بوده ک مصرف کردن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم بیشتر بچه ها هیچ علائمی نداشتن اونایی هم ک داشتن ب قول آنا جون اثرات داروهایی بوده ک مصرف ...

چطوری فهمیدن باردارن نمیشه که هیچ علائمی نداشته باشن من هر کیو دیدم یا کمردرد یا لک یه چیزی داشتن که عزیزم

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

آنا جون من از شنبه لک بینی داشتم بعدش دیروز خون داشتم ولی کم بود شبش زیاد شد.یعنب از دیشب خونریزی شدید شده الان من امروز رو روز اول پری حساب کنم یا دیروز چون باید از روز 5 پری قرص ال دی مصرف کنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آرزو جون تعجب کردم مگه عارفی ابن سینا هنوزم میاد؟ تخمک کشی هم با عارفی بود؟

هم عارفي هم طرازي هر دو ميان ابن سينا

ولي پانكچرم با يكي ديگه بود

نميدونم پانكچر هم ميكنن يا نه

ولي ميخوام واسه انتقال بپرسم كه اگه انجام ميدن و تونستم با يكي از اينا بگيرم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چطوری فهمیدن باردارن نمیشه که هیچ علائمی نداشته باشن من هر کیو دیدم یا کمردرد یا لک یه چیزی داشتن که ...

خب روز آز فهمیدن اکثرا.اوناییکه علائم داشتن همه مثبت نبودن چون عوارض دارو بود اوناییم ک علائم نداشتن همه منفی نبودن یعنی مثبت یا منفی هیچ ربطی ب علائمشون نداشت

خب روز آز فهمیدن اکثرا.اوناییکه علائم داشتن همه مثبت نبودن چون عوارض دارو بود اوناییم ک علائم نداشتن ...

من چکار کنم استرس دارم احه انتقال دومم هست دفعه پیش منفی شدم😢😢الان موندم حوصله بی بی هم ندارم

من چکار کنم استرس دارم احه انتقال دومم هست دفعه پیش منفی شدم😢😢الان موندم حوصله بی بی هم ندارم

بی بی نزن عزیز دلم خودتو هر جور شده سرگرم کن تا روز آز.بی بی فقط دلشوره و استرستو بیشتر میکنه نتیجشم صد در صد نیس.انشالله ک مامانی گلم