2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
آنا جان.من بعد از انتقال یکم ترشح داشتم این طبیعیه؟؟نگرانم کرد  و متفورمینو ادامه بدم؟؟قبلا رو ...

عزیزم ترشحات طبیعیه.....

در مورد متفورمین حتما بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍دلم غش رفت  دختر  اینقدر امیدوارم نکن همش دارم رو شوهرم کاز میکنم یکی بعد باید رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الهي فدات شم

منم از حامد ميپرسم به نطرت ني ني ميمونه تو دلم ميگه اره بابا بهش فكر نكن اگه نشدم فداي يه تار موت😖

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرسیییی آنای مهربوون😍😍😘😘😘😘

ماهرخ جاي امپولمو چه كنم😭😭😭

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان  من امروز جواب عکس رنگی رحم رو. گرفتم کسی میتونه تفسیرش کنه تا هفته آینده که برم پ ...

عزیزم بذار هر کی بتونه کمکت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها جاي امپول پروژسترونم بد درد ميكنه قرمز شده كهير زده😭😭😭 هنوزم از ديروز عمل درد دارم اي خدا

سارا منم شش تا آمپول کباب شدم تا تموم شد .ولی برام شیاف نوشته بدتره بلد نیستم بزنم .حس بدیم دارم بهش

کاش آمپول داده بودن بهم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

پهلوهام چرا درد ميكنه😔😔😔😔😔

سارا منم شش تا آمپول کباب شدم تا تموم شد .ولی برام شیاف نوشته بدتره بلد نیستم بزنم .حس بدیم دارم بهش ...

واي نه ماهرخ فلج شدم ب خدا منم روز انتقال ميگم شياف بده بهم نميتونم بشينم نميتونم بخوابم حداقل شياف ميزني نوار ميزني راحت ديگه

بچه ها جاي امپول پروژسترونم بد درد ميكنه قرمز شده كهير زده😭😭😭 هنوزم از ديروز عمل درد دارم اي خدا

اي بابا تو هنوز درد داري؟؟؟ رژيمت رو رعايت ميكني؟؟؟ خيلي خم و راست نشو تا به تخمدانهات فشار نياد

آب زياد بخور

پروژسترون روغنيه طبيعيه جاش درد كنه

ميگن ٢٤ ساعت اول كمپرس سرد و ٢٤ ساعت دوم كمپرس گرم خيلي تو بهبودش تأثير داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الهي فدات شم منم از حامد ميپرسم به نطرت ني ني ميمونه تو دلم ميگه اره بابا بهش فكر نكن ...

خدا نکنه دختر  قراره مامان بشی برامون

انشالله که میمونه..اون که نیگه فدای تار موت 

مصطفی میگه مگه میشه نشه صد در صد میشه...دیگه فعلا دارم زور میزنم حالیش کنم 

اين كه جاش كهير زده طبيعيه؟

خدا نکنه دختر  قراره مامان بشی برامون انشالله که میمونه..اون که نیگه فدای تار موت  مصطفی ...

منو تو مامانيم ني ني توام دو روز بزرگتره😌🤣

واي نه ماهرخ فلج شدم ب خدا منم روز انتقال ميگم شياف بده بهم نميتونم بشينم نميتونم بخوابم حداقل شياف ...

خخ من به آمپول راضی بودم با اینکه نه میتونستم بشینم نه درست راه برم نه بخوابم

شیاف خیلی سختمه تو کتم نمیره شیاف بزارم