2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

همین الان تو یه تاپیک خوندم که دکتر خیلی عالم و آگاهی به بیمارش گفته جنین بخاد بگیره ۲۰ دقیقه اول میگیره‌..

یعنی الان ماها همه بیکاریم ۱۴ روز وامیستیم😣😣😣😂

دیوار لطفا.... جهت کوبیدن سر😃😃😃😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه مشکلم با حرامو این چیزا نیست ولی مشکلم با اینه که اگه خدامیخواس همینطوری میداد،اگه نداده شاید ...

فكر نميكنم خدا اينقد بخيل باشه كه نخواد كسي طعم مادر شدن رو بچشه 

شما ميگي فأميل هستن اين بحثش جداست واقعا نياز به تحقيق بيشتري داره

من خودم شخصا ترجيح ميدم هيچ وقت مادر نشم تا اينكه بخاطر خودخواهي خودم يك بچه خداي نكرده معلول داشته باشم

ضمن اينكه خيلي از معلولين والدينشون اونا رو طبيعي باردار شدن پس نميشه هيچ پيش داوري كرد

فقط اميدوارم خدا اگه ميخواد به كسي طعم مادر شدن بچشونه بچه سالم نصيبشون كنه انشالله

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس میکنم وسواس پیدا کردم رو این موضوع واسه این تفکراتم میخوام برم پیش مشاور،راستش من چون تقریبا رشتمم مرتبطه با این موضوع بیشتر درگیر جزئیاتش شدم و ذهنم میره سمت چیزای دیگه.

اینم بگم منم در نهایت احتمال ۹۹٪ میکرو رو انجام میدم یه وقت حرفام کسی رو نترسونه،فقط واسه آرامش خودم حتماباید  یه مشاور پیدا کنم که اطلاعات داشته تو این زمینه   

همین الان تو یه تاپیک خوندم که دکتر خیلی عالم و آگاهی به بیمارش گفته جنین بخاد بگیره ۲۰ دقیقه اول می ...

آی گفتی

چرا این سه شنبه نمیاد پس😒😒😒

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
فكر نميكنم خدا اينقد بخيل باشه كه نخواد كسي طعم مادر شدن رو بچشه  شما ميگي فأميل هستن اين بحثش ...

الهی آمین

ما هم قبل ازدواج آزمایش ژنتیکرو انجام دادیم،مشاوره هم شدیم،تا الانم به جز دیابت وبیماریهای این مدلی مشکلات دیگه نداشتیم،توکل به خدا،منم مثل همه ی آدما دلم نمیخواد بچم سالم   نباشه اونم وقتی خوذم به زور دارم میارمش تو این دنیا😕

برای منم دعا کنید تصمیم درست بگیرم

آی گفتی چرا این سه شنبه نمیاد پس😒😒😒

ایشالا میادو و دست پری عزیزم😘😘😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من گلای وانس میخورم و هیچوقت بهم نگفتن قطعش کنم

مرسی گلم 

راستی گلای وانس برای کدوم کشوره؟

من اول متفورمین خوردم 

امروز تمومش کردم گلوکوفاژ گرفتم و تا الان یدونه ازش خوردم ولی سردرد دارم 

شاید بهم نساخته نه؟

خداجونم شکرت       

سلام خانوما

من میکروییم اولین باره انجام میدم  الان پری هستم چهارشنبه اولین روز پریم بود همون روز برام خراش رهم انجام دادن

شنبه۳۱ سونودارم

اگه اندومتر رحمم خوب باشه به نظرتون انتقالم کی میشه

خدایاشکرت 
مرسی گلم  راستی گلای وانس برای کدوم کشوره؟ من اول متفورمین خوردم  امروز تمومش کردم گلوک ...

والا این که من دارم که ایرانیه، الان چند سال هم هست همینو میخورم

یک دونه گلای وانس به جای دو تا متفورمین، منم با متفورمین حالم بد میشد

مرسی گلم  راستی گلای وانس برای کدوم کشوره؟ من اول متفورمین خوردم  امروز تمومش کردم گلوک ...

من قندم لب مرزه گفت متفورمین رو ادامه بده روزی یکی میخورم همون گلوکوفاژ .مشکلی نداره

من قندم لب مرزه گفت متفورمین رو ادامه بده روزی یکی میخورم همون گلوکوفاژ .مشکلی نداره

نمیدونم والا، من تجربه اش رو نداشتم

زنگ بزن۱۴۹۰ بپرس

سلام خانوما من میکروییم اولین باره انجام میدم  الان پری هستم چهارشنبه اولین روز پریم بود همون ...

سلام گلم

انشالله همین بار جواب مثبت میگیری

والا تعیین روز  انتقال با دکتره، من خودم ۲۳ دوره ام برام انتقال دادن، یکی دیگه ۱۴ دوره اش. بستگی به جواب سونوها داره

سلام گلم انشالله همین بار جواب مثبت میگیری والا تعیین روز  انتقال با دکتره، من خودم ۲۳ دوره ا ...

اندومتر رحم چقدرباشه خوبه

واسه شما چقدر بود انتقال دادن

نتیجه گرفتین

خدایاشکرت