2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
😅😅😅خوشبحالت چه رمانتيك به قضيه نگاه ميكني اصلا روحيه م با بيمارستان سازگار نيس 

من همیشه میخندیدم.....

بعد پانکچرم تا چشامو وا کردم گیر سه پیچ میدادم من چند تا تخمک داشتم؟

حتی یادمه انتقال داده بودم میخندیدم میگفتم من دیگه مامان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیاین بیاین کمک کمک..من امروز ساعت دوازده انتقال داشتم الانم خیلی جیشم میاد برم یا نرم بجیشم؟؟

راحت باش عزیزم.....

نمیخواییکه رو هوا بری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو مرسي از توضيحت،، ممكنه شما و سارا داروهاتونو بگين تا مقايسه كنيم برا سارا چه جوري بود كه ...

عزيزم من از روز سوم پري  دو تا پن سينال اف داشتم با ١٠ آمپول منوپيور ،سينال اف ١٥٠ واحد ،منوپيور دو تا پودر با يك آب(فك كنم سارا به جاي منوپيور نوشته سينال)هر عصر بين ٤-٦ عصر بايد تزريق ميكرديم سينال چپ و راست ناف منوپيور عضلاني، روز هشت پري دوباره سونو رفتم كه يك پن سينال داد مجدد بهم همون ١٥٠ واحد هر عصر ولي منوپيور١٢ تا شد ٤ تا پودر با دو تا آب هر عصر،٤ تا آمپول اورگالوتران هم أضافه شد هر صبح قبل از ساعت ١٠ تو بازو،روز ١١ پري باز رفتم سونو كه مشخص شد روز پانكچرم دوتا منوپيور با يك آب بهم داد و يك آمپول اورگالوتران واسه فردا صبحش و سه تا آمپول دكاپپتيل واسه ٣٦ ساعت قبل از پانكچرم  و ١٤ پري هم رفتم واسه پانكچر و ١٥ تا تخمك گرفتن ازم ...وسلام الان هم كه در خدمت شمام

بعد از پانكچر هم سه تا امپول پروژسترون بهم دادن روزي يكي عضلاني

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم ولی تورویان به ما گفتن تخمک بالا۱۵ هایپر هست و انتقال نمیدیم من فک میکردم برای آرزوجان علتش ...

والا من نشنیدم با دکا منع انتقال هست.....

من شنيده بودم بالاي ١٢ هايپره ولي ب نظر من دكتر با توجه به وضعيت رحم و تخمدان طرف اين نظرو ميده منم ...

عزیزم ۱۶-۱۷ تعداد تخمکات نبودن تغداد فولیکولات بودن.....

فولیکول مثل کیسه ای هست که تخمک توش باشه.....

اگه فولیکول پوچ باشه یعنی توی کیسه تخمک نباشه مطمئنا تعداد تخمک از تعداد فولیکول کمتر میشه.....

معلومه کیفیتشون خوب بودن که ۱۲ تاشون تخمک داشتن.....

بچه فردا روز ۱۳ انتقالم ازمایش خون بدم نشون میده

عجله نکنی بهتره ولی اگه استرس داری بده.....

بیاین بیاین کمک کمک..من امروز ساعت دوازده انتقال داشتم الانم خیلی جیشم میاد برم یا نرم بجیشم؟؟

ساعت ۱۲ تا الان دستشویی نرفتی؟؟؟؟

من سری پیش بعده ۲۰ دیقه نیم ساعت بعد انتقال سریع رفتم دستشویی 

مگه با مثانه نیمه پر انتقال ندادین؟؟

من اصلا نمیتونستم منتظر وایستمو نرم دستشویی 😁😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
فدااات آنای مهربون. انشاءالله به دل خوش زایمان کنی آنا جون

فدات عزیزم....

به همچینین عزیزم.....

من همیشه میخندیدم..... بعد پانکچرم تا چشامو وا کردم گیر سه پیچ میدادم من چند تا تخمک داشتم؟ حتی یا ...

اي جانم خيلي هم خوب كاري كردي خوشحالم كه نتيجه شيرينشم ديدي😍😍⭐️⭐️♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
والا من نشنیدم با دکا منع انتقال هست.....

بعد از پانكچر دكتر كه اومد بالا سرم گفت تو پرونده ات نوشته فريز پس فريز ميكنيم برات

گفتم خب دليلش چيه گفت بذار پرونده ات رو نگاه كنم بهت ميگم پرونده رو كه ديد گفت بخاطر آمپول دكا 😐😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مرسي سارا، انشالله به زودي دلمونو شاد كني🌹🌹 روزي چندتا از هركدوم ميزدي، سينال ايرانيه، راحت پيداش ...

اره سينال ايرانيه

يه منوپيور ٢ تا سينال

راحتم گير مياد سينال

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرسي سارا، انشالله به زودي دلمونو شاد كني🌹🌹 روزي چندتا از هركدوم ميزدي، سينال ايرانيه، راحت پيداش ...

انشالله♥️🙏🏽

بچه ها من امروز متفورمینم تموم شد برا اولین بار گلوکوفاژ خوردم سردرد دارم ممکنه برا اون باشه؟؟؟

احتمالش هست حالا از دکترت بپرس....