2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ايولا خوب كردي  چيه هي درد بكشيم همون اول بايد ميزدن واسه منم زود به هوش اومدي توام؟؟؟

يادم رفت جواب اين سوالتو بدم

اوردنم تو ريكاوري صدام كردن بهوش اومدم

ساعت ١:٠٥ دقيق رو ديدم

ساعت ١/٢٥ هم ديدم

زود بود اره؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اي جانم خيلي هم خوب كاري كردي خوشحالم كه نتيجه شيرينشم ديدي😍😍⭐️⭐️♥️♥️

ایشالله تکتکتون نتایج شیرینشو میبینین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا اگه خدا بخواد سيكل بيست و سه روز بعد شروع بشه انشالله انشالله، بچه هايي كه اين روزا پانكچر شدن ...

اره عزيزم ميدونم هيجانت عاديه انشالله كه ما مثبت ميشيمو تا اميدواريت بيشتر ميشه😚😚♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه هزینه ی میکرو الان چقدره؟بیمه هزینشو میده؟ما تکمیلی هستیم 

عزیزم دقیق نمیدونم حداقل حدودای ۷-۸ باید باشه.....

بستگی به بیمه تکمیلیتون داره.....

اگه تعهد برا ناباروری داره میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ۱۶-۱۷ تعداد تخمکات نبودن تغداد فولیکولات بودن..... فولیکول مثل کیسه ای هست که تخمک توش باشه.. ...

اااا راس ميگيا اصلا حواسم نبود ممكنه بدرد نخور بوده بقيه ش همينا سالم بودن

تا اينجاش كه خوب

بقيه ش كه چندتاش جنين شه شرطه

چون شوهرم ضعيفه

ایشالله تکتکتون نتایج شیرینشو میبینین....

😚😚😚⭐️⭐️

بچه ها من اگه هر عفونتي هم داشته بودم با خوردن اين داكسي سايكلين ها كه به خاطر عكس بهم دادن از بين م ...

به نوع عفونت بستگی داره عزیزم.....

بچه ها عكس پروفايلم بچه گي هاي شوهرمه دوست دارم ني ني منم اينطوري شه مثل باباش

پس حسابی دردونت خوشگله.....

از الان براش بهترینارو آرزو میکنم.....

اره بابا  ماشاالله جفتمون فرزيم

اره😂😂😂 ولي بعدش هي وابم ميبرد

دوباره چشامو وا ميكردم دوباره بسته ميشد

خيلي باحال بود

تو خيلي خوب پذيرايي شدي بابا به من سوپ ندادن🤧 ديگه اين اخر فقط ميخواستن مرخص كنن

دكترم بالا سرم نيومد تازه يه اتاق ديگه بردنم از موبايلو كيفم دور افتادم😠