2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
عزیزم شکر بهترم..... عزیرم مرتب داروهاتو خصوصا آنتی بیوتیکاتو استفاده کن سریع خوب بشه..... منو یاد ...

مرسی جواب دادی عزیزم.. پس استفاده میکنم ایشالا بعد تعطیلاتم درست میکنم راحت شم.😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون هاش سی جی بلافاصله بعد از تزریق در ادرار دیده میشه؟

احتمالا....

مطمئن نیستم چون اول وارد خون میشه بعد ادرار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی پس اگه اینطوری باشه دکتر روز تعطبل میتونه بیاد مرکز؟

بستگی به دکتر و مرکزم داره.....

دکتر من که روالش این بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها

امروز گفتن تماس بگيرم ببينم چند تا از تخمكهام جنين شده

از صبح نگام به ساعته

ديروز حدود ١١ عمل من و همسرم تمام شد

چند تماس بگيرم مركز ؟؟؟

تا ديروز اصلا استرس نداشتم

از صبح خيلي دارم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من خیلی نگرانم😭 ممنونم ازت که پاسخ میدی به خاطر یک عکس کوفتی مجبور شدم ابن سیکلو صبر کنم، نگر ...

عكس چي گرفتي عزيزم؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام خانم ها.آنا جون دلیل اینکه این ماه قبل پریودی سینه هام درد نگرفته برخلاف ماههای قبل به نظرت چی ...

عزیزم به نظر میاد تخمکگذاریت دیرتر اتفاق افتاده....

ترشحاتی که توصیف کردی احتمالا مال تخمکگذاریه.....

احتمال داره سیکلت با تاخیر باشه.....

توکل به خدا.....

ایشالله طبیعی مامان میشی و خلاص.....

مرسی جواب دادی عزیزم.. پس استفاده میکنم ایشالا بعد تعطیلاتم درست میکنم راحت شم.😗

ایشالله.....

کامل رسیدگی کن چون به زودی مامان میشی دیگه نمیتونی بهشون برسی.....

خدا خیرت بده انا جون ... خیالمو راحت کردی عزیزم 

فدات کاری نکردم.....

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم.....

عزیزم به نظر میاد تخمکگذاریت دیرتر اتفاق افتاده.... ترشحاتی که توصیف کردی احتمالا مال تخمکگذاریه... ...

ممنونم ان شاالله.وای روز بیست و.چهار پریودی و تخمک گذاری؟؟بسم الله...جدی جدی بدنم بهم ریخته انگار.انگار تخمدونام ورم کرده حسشون میکنم.میترسم T_T

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام بچه ها امروز گفتن تماس بگيرم ببينم چند تا از تخمكهام جنين شده از صبح نگام به ساعته ديروز حدو ...

عزیزم همون حدودا زنگ بزن اما اگه گفتن زوده و معلوم نیست و.... نگران نشیا چون اصولا بهتره همون دو سه روز بعد بگن.....

خلاصه تو + فکر کن ایشالله بهترینا واست اتفاق میفته...

ممنونم ان شاالله.وای روز بیست و.چهار پریودی و تخمک گذاری؟؟بسم الله...جدی جدی بدنم بهم ریخته انگار.ان ...

نترس عزیزم.....

خوب هورمونتراپیا میتونن سیکلو جابجا کنن.....

البته اگه حدسم درست باشه.....

منم یه بار بعد سیکل دو هفته ای تاخیر پری داشتم.....

نترس عزیزم..... خوب هورمونتراپیا میتونن سیکلو جابجا کنن..... البته اگه حدسم درست باشه..... منم یه ...

نمیدونم .ولی الان سیکل بعد کنسلی نیست.ماه پیش بود سر وقت هم پریود شدم.الان دو دوره از کنسلی گذشته اینجوری شدم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نمیدونم .ولی الان سیکل بعد کنسلی نیست.ماه پیش بود سر وقت هم پریود شدم.الان دو دوره از کنسلی گذشته ای ...

نگران نباش.....

احتمالا بدنت داره به روال نرمالش برمیگرده.....

خلاصه هر چیه ایشالله خیره.....

فقط + فکر کن.....