2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ژله رو نفهميدم چرا ولي انجير واسه اينكه شكمم راه بيفته اخه پروژسترون يبوست مياره

ژله کلا برا هایپری خوبه عزیزم ولی گفتم برا انتقال فکر کنم طبعش سرده و اگه خودتم طبعت سرده کلا دوغ و ژله ترجیحا استفاده نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ااا باشه عزيزم نميخورم😪ممنونم راستي به من روزي يه دونه امپول پروژسترون دادن گفتن بعد انتقال ٢ تا ب ...

عزیزم طبق تجویز برو جلو سر خود تغییرش نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عصری رفتم جواب رو‌گرفتم انقد ذوق داشتم نشستم تا بهم دادن جواب رو اما 😖منفی بود جواب دلن بدجور ...

الهی فدات بشم.....

میدونم سخته اما مطمئن باش به زودی این تلخیا جاشونو میدن به شیرینی.....

سلام عزیزم. امیدوارم‌خودت و کوچولوهات خوب باشین. عزیزم یک سوال دارم . من قرص ال دی ام که سه ردیف ...

عزیزم فدات......

ایشالله قسمت خودتون بشه.....

عزیزم من ال دی این مدلی نداشتم و از نزدیکم ندیدم.....

ولی میدونم بعد اتمامش ۳ الی نهایت ده روزه پریود میشی.....

سلام دوستان نازنین توی سیکل لانگ ال دی و بوسرین از چه روزی باید شروع کنیم؟

حدودای ۲۰ سیکل حالا یا چند روز دیرتر یا زودتر.....

بستگی به بدنت داره.....

سلام دوستان نازنین توی سیکل لانگ ال دی و بوسرین از چه روزی باید شروع کنیم؟

عزیرم ببخش من فقط سوالت در مورد بوسرلین رو جواب دادم.....

ال دی هم که معمولا ۳ الی ۵ سیکل شروع میشه بستگی به تجویز دکترت داره.....

خانمااا یعنی کسی نبود که قبل تخمک گیری آزمایش استرادیولش بالا بوده باشه؟؟؟ چی کار کنم تا دوسه روز آ ...

عزیزم فکر نکنم پایین بیاد.....

باز لاله جون بیاد بهتر میتونه کمکت کنه.....

بچه ها چه کسانی با دی اف ای بالا نتیجه گرفتن؟؟؟

عزیزم دی اف آی بالا بهتره با اصلاح رژین غذایی و سبک زندگی و مکمل و خنک نگهداشتن و.... پایین بیاد بعد وارد سیکل بشی.....

ولی اخیرا دوستان میگفتن که اگه با بیوپسی بردارن احتمالا از نظر دی ان ای بهتر باشن.....

@تورک_آنا     بچه ها کسی میدونه میشه اس  پ ر م   را فریز کرد؟

اگه دکترت تجویز کنه میشه....

سلام خانم ها.آنا جون دلیل اینکه این ماه قبل پریودی سینه هام درد نگرفته برخلاف ماههای قبل به نظرت چی میتونه باشه؟و اینکه خیلی ترشح سفید و شیری کشدار دارم.ببخشید.....امروز فردا موعدمه ولی فقط علایمی مثل کمر درد و درد تخمدان گاهی شدید وترشح دارم.مثل ماههای قبل نه سینه هام درد میکنه نه دلپیچه دارم..میگم نکنه بد باشه و اون یه ذره ذخیره تخمدانم بعد کنسلی انتقال ته کشیده.وای خدایا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دوستان کسی رو دیدین  که سرم ای وی ای جی رو ده روز قبل انتقال بزنه ؟؟؟ من سیکل قبلی سه رو قبل ا ...

عزیزم بعضی دوستان که قبلا دو سه روز قبل زده بودن نتیجه نگرفتن دفعه بعدش ده روز دو هفته زودتر زدن جواب گرفتن.....

سلام من میخوام از جنینهای فریزم انتقال انجام بدم برام دعا کنید نتیجه بده از بار اول یک دختر دارم دوس ...

عزیزم ایشالله کارت به انتقال نمیکشه و طبیعی باردار میشی.....