2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
ارزوجون خدارو خیلی شکر کن یه خان ه دیگه از این هفت خانو به حول و قوه الهی پشت سر گذاشتی، الحمدل ...

ممنونم عزيزم

اميد به خدا 

انشالله كه خيره

من اولين باره وارد سيكل شدم و قبلا هيچ دارويي مصرف نكردم

ولي طبق سيكل طبيعيم هر ماه تخمك گذاري رو داشتم

مشكل ما اسپرم ضعيف همسرم بود 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام آنا جان و لاله عزیز و بقیه دوستان مهربونم 

من سه شنبه قراره پانکچر شم 

هایپر نشدم یعنی تعداد تخمکام خوبه ولی آزمایش استرادیولم ۳۹۰۰ هستش و به این دلیل گفتن باید جنینات فریز شه 

و باید عدد استرادیول زیر ۳۰۰۰ باشه 

سوالم اینه نمیشه تا سه شنبه با رعایت رژیم هایپری این عدد پایین بیاد و من انتقال داشته باشم؟؟؟؟؟

خواهش میکنم کمکم کنید 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا گفتم همسرم سر سرنگ خارجی بخره برام یه بسته خرید سی سیش50بود  کم بود موند همین طور  ا ...

من با سرنگای انسولین میزدم خیلی راحت بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستاي خوبم سلام امروز پانكچر داشتم خدا رو شكر خوبم الان، ١٥ تا تخمك هم داشتم اينجا يكي از دوستاي ...

سلام مبارک باشه آرزوجان انشالله یه عالمه هم جنین عالی و باکیفیت برات تشکیل شه عزیزم💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
انا جون امپولgcsfپیدا نکردم

با ۱۴۹۰ تماس گرفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان و لاله عزیز و بقیه دوستان مهربونم  من سه شنبه قراره پانکچر شم  هایپر نشدم ی ...

عزیزم فکر کنم رژیم تا حدی میتونه جوابگو باشه دیگه احتمالا این عدد قابل جبران نیست و باید دیواره ریزش کنه.....

دقیق نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان 

چند روز پیش لکه بینی داشتم که با استراحت و یه دوز شیاف اضافه برطرف شد

حالا از یک ساعت پیش با شدت بیشتر شروع شده و درد کمر و زیر دل هم دارم

بازم درازکش افتادم!!!یه شیاف هم استفاده کردم 

یعنی دو تا آمپول و یه شیاف نمیتونن از پس این خون بربیان؟؟؟  یعنی دارم پریود میشم؟؟

دفعه پیش که انتقالم فرش بود، ۴ روز بعد قطع داروها پریود شدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزمم به سلامتی پانکچر کردی؟ راستی بیوپسی همسرت چطور بود..گفتن اسپرما چطوربوده؟ .

اره عزيزم 

همسرم هم بيوپسي كرد ولي شرايط اسپرم رو نميدونم

فك كنم تا لقاح انجام نشه معلوم نميشه كه اونم هم به كيفيت تخمك بستگي داره هم اسپرم

فردا معلوم ميشه از ١٥-١٦ تا تخمك چند تا جنين داشتم اميد بخدا راضيم به رضاي او

من تمام تلاشم رو كردم الان هم كلي درد دارم تحمل ميكنم انشالله فردا خبر خوشي بگيرم حداقل به تحمل اينهمه درد  بيارزه

سلام مبارک باشه آرزوجان انشالله یه عالمه هم جنین عالی و باکیفیت برات تشکیل شه عزیزم💗💗💗💗💗💗

ممنونم عزيزم

انشالله شما هم به سلامتي سه شنبه پانكچر كني راحت شي و كلي تخمك با كيفيت خوب و جنين عالي تشكيل بدي به قول يكي از دوستان يكي ديگه از اين خان ها رو پشت سر بگذاري🌸🌸🌸🌸

بچه ها من بعد از پانكچر درد دارم نميتونم صاف راه برم شياف هم واسم ننوشته دكتر

چيكار كنم سر خود شياف استفاده كنم؟؟؟ درد تا اين حد طبيعيه

ببخشيد معذرا ميخوام تو دو بار اخري كه رفتم دستشويي خونريزي نداشتم ولي درد دارم

هربار موقع پریود تخمدان ها درد میگیره؟؟ ببخشید جسارت میکنم در مورد سوالت نظر میدم، میتونی ق ...

تخمدان ها نه، رحم و کمرم خیلی درد می گیره. با اینکه اندومتریوز توی تخمدان است ولی رحم خیلی درد می گیره. قبل از لاپاراسکوپی می تونم دوباره تخمک ذخیره کنم ولی هم هزینش زیاده هم دردش. 

بچه ها من بعد از پانكچر درد دارم نميتونم صاف راه برم شياف هم واسم ننوشته دكتر چيكار كنم سر خود شياف ...

عزیزم من هم همینطور بودم.دکترم هم شیاف تجویز نکرده بود. خود درمانی کردم. یعنی هیچی. درد کشیدم . به پشت می خوابیدم جلوی تلویزیون فقط کیسه آب گرم می ذاشتم. تا زمانی که درازکش بودم خوب بود. وقتی بلند می شدم همون دردشما رو داشتم. 3 روز اینجوری بودم. غذا هم نمی تونستم بخورم. چون احساس حالت تهوع داشتم. بعد از 3 روز خود به خود خوب شد.