2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
عزیزم تخمک فریز کردن

اوکی.....

کاش جنین بود لااقل بهتر میتونستی تصمیم بگیری.....

همسرت شرایطش چطوره؟

ببخش اگه جزئیات یادم نمیمونه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی..... کاش جنین بود لااقل بهتر میتونستی تصمیم بگیری..... همسرت شرایطش چطوره؟ ببخش اگه جزئیات ی ...

اناجون عفونت اس پ  ر م  از کجا معلوم میشه؟ ازمایش اسپرموگرام مشخص میکنه؟

...
درد های خاصی یا علایم مشخصی داشتی که تصمیم گرفتی لاپاراسکوپی بری؟

من سال گذشته یکبار درد زیر شکمی داشتم خیلی شدید. دکتر گفت باید عمل بشه .اندومتریوز 4 سانتی توی تخمدان چپ. 5-6 تا دکتر عوض کردم همه همینو گفتن. 8 ماه اقدام کردم نتیجه نداد. دیگه این بار تصمیم گرفتم برم برای لاپاراسکوپی. دکترم گفت بخاطر اینکه توی لاپارا ذخیره تخمدانت کم میشه از قبل تخمک فریز می کنیم. 15 روز پیش بعد از تزریق 46 تا آمپول رفتم واسه فریز تخمک. 10 تا تخمک گرفتن ازم. الان منتظرم وقت بده برای لاپاراسکوپی عزیزم. 

من سال گذشته یکبار درد زیر شکمی داشتم خیلی شدید. دکتر گفت باید عمل بشه .اندومتریوز 4 سانتی توی تخمدا ...

همون یکبار فقط درد داشتی؟ عکس رنگی لوله ها سالم و‌باز بودن؟

...
اوکی..... کاش جنین بود لااقل بهتر میتونستی تصمیم بگیری..... همسرت شرایطش چطوره؟ ببخش اگه جزئیات ی ...

فدات شم مرسی که کمک می کنی. شرایط همسرم خوبه مشکلی نداره. من اندومتریوز دارم. همسرم راضی نمیشه نمونه بده. برای همین فقط تخمک فریز کردیم. یعنی فکر می کنی 10 تا کمه؟ 

اناجون عفونت اس پ  ر م  از کجا معلوم میشه؟ ازمایش اسپرموگرام مشخص میکنه؟

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم wbc و rbc یا همچین چیزی تو نمونه اسپرم نباید بالاتر از یک باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همون یکبار فقط درد داشتی؟ عکس رنگی لوله ها سالم و‌باز بودن؟

بله عزیزم عکس رنگی انداختم. لوله ها باز و همه چیز طبیعی بود. موقع پریود درد دارم ولی با یک مسکن مفنامیک اسید خوب میشه.

فدات شم مرسی که کمک می کنی. شرایط همسرم خوبه مشکلی نداره. من اندومتریوز دارم. همسرم راضی نمیشه نمونه ...

نه کم نیست عزیزم.....

بستگی به اسپرم همسرتم داره که همه جنین بشن یا نه ده تا جنین کم نیست.....

بله عزیزم عکس رنگی انداختم. لوله ها باز و همه چیز طبیعی بود. موقع پریود درد دارم ولی با یک مسکن مفنا ...

هربار موقع پریود تخمدان ها درد میگیره؟؟

ببخشید جسارت میکنم در مورد سوالت نظر میدم، میتونی قبل از هیسترو بازم تخمک ذخیره کنی؟

...