2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
هربار موقع پریود تخمدان ها درد میگیره؟؟ ببخشید جسارت میکنم در مورد سوالت نظر میدم، میتونی ق ...

اگه از این 10 تا یکیش هم نگیره دیگه نامردیه خداییش؟! همه چیز رو سپردم دست خدا. اگر خوا بخواد یکی هم نتیجه میده. 

عزیزم من هم همینطور بودم.دکترم هم شیاف تجویز نکرده بود. خود درمانی کردم. یعنی هیچی. درد کشیدم . به پ ...

عزيزم منم تا وقتي كه دراز كشيدم و فشاري رو تخمدانهام نيست اوكي ام ولي اگه بخوام راه برم خيلي درد دارم

اگه انتقال هم اينطوري باشه كه ديگه هيچ

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم سر دوراهی مونده بودم. البته خودم احساس می کردم که 10 تا باید کافی باشه.

۱۰ تا که کم نیست خیلی هم عالیه ولی بستگی به چیزای دیگه هم داره دیگه، همسرتون آز دادن؟ یهنی از شرایط اس هاشون باخبرین؟ اگر که مشکلی ندارن  میتونی احتمال زیاد بدی که از همون ده تا کلی جنین بدست بیاد دیگه، ولی اگر اس موردی باشه اونوقت داشتن تخمک بیشتر باعث میشه احتمال بیشتر شه،،

...
اگه از این 10 تا یکیش هم نگیره دیگه نامردیه خداییش؟! همه چیز رو سپردم دست خدا. اگر خوا بخواد یکی هم ...

عزيزم بسپار به خود خدا

يكي با يه تخمك هم دو قلو باردار شده يكي با بيست تا جنين و چند بار انتقال هنوز مامان نشده

همه دست اون بالاييه

تو همه سعي خودت رو كن و موانع احتمالي رو از بين ببر بقيه اش رو بسپار به اون بالايي

تو قدرت بي كران اون حتي بارداري طبيعي هم بعيد نيست فقط اون بايد بخواد يه وقت ديدي به اين تخمك هاي فريزت هم احتياج پيدا نكردي

عزيزم منم تا وقتي كه دراز كشيدم و فشاري رو تخمدانهام نيست اوكي ام ولي اگه بخوام راه برم خيلي درد دار ...

اگه می تونی به بیمارستانت بری خوبه. من خوردم به تعطیلات که نرفتم. من تخمداهام مشکلی نداشت. درد رحم و شکم و معده داشتم. با اینکه چیزی نخورده بودم معده درد داشتم. امیدوارم حالت بهتر بشه عزیزم.

عزيزم منم تا وقتي كه دراز كشيدم و فشاري رو تخمدانهام نيست اوكي ام ولي اگه بخوام راه برم خيلي درد دار ...

ووی، من حدودی یه ماه هنوز وقت دارم، خوب شد از الان گفتین دردشو، آدم امادگی ذهنی داشته باشه بد نیس،، آرزو قبل از پانکچر هم این دردا رو‌داشتی؟ دیروز پریروز مثلا

...
اره عزيزم  همسرم هم بيوپسي كرد ولي شرايط اسپرم رو نميدونم فك كنم تا لقاح انجام نشه معلوم نميش ...

عزیزمم انشاءالله که نتبجه ی درد و زحمتتو میبینی ....حالتم خیلی زود خوب میشه فقط استرسو بذار 

منم خیلی دوس داشتم این ماه وارد سیکل شم ولی نشد دیگه ...

یه سوال دارم ..اگه مثلا من که  دیروز پریود شدم...وارد سیکل میشدم ..سونوی روز 6 یا 7 یا 8 در هر حال به روزای تعطیل می خوره ..اونوقت  دکترا چکار میکنن؟

عزيزم بسپار به خود خدا يكي با يه تخمك هم دو قلو باردار شده يكي با بيست تا جنين و چند بار انتقال هنو ...

خیلی سوال پرسیدم ..آرزو حون

همون دکتر آراسته بیوپسی کردن هزینش چقدر شد

اگه می تونی به بیمارستانت بری خوبه. من خوردم به تعطیلات که نرفتم. من تخمداهام مشکلی نداشت. درد رحم و ...

واقعا ارزو راس میگه، اصلا خیلی هم احتمال داره اصلا بعدا ب این تخمکا هیچ احتیاجی پیدا نکنی

من خیییلییی ها رو دیدم بعد از هیسترو، طبیعی نتیجه گرفتن، انشالله شمام همونطوری طبیعی نتیجه میگیری

...
عزيزم بسپار به خود خدا يكي با يه تخمك هم دو قلو باردار شده يكي با بيست تا جنين و چند بار انتقال هنو ...

ایشالا عزیزم برای شمات هم اتفاقات خوب بیفته. مرسی در اینکه گوش کردین. خوندین. همدردی کردین.کمک کردین. ممنونم از همتون.  

ووی، من حدودی یه ماه هنوز وقت دارم، خوب شد از الان گفتین دردشو، آدم امادگی ذهنی داشته باشه بد ن ...

قبل از پانکچر درد که نه. ولی یکمی خیلی کم احساسش می کردم. یعنی حس می کردم بزرگ شده.

مرسی عزیزم از راهنمائیت دیگه همه چیز رو سپردم دست خدا. 

به بهههترین جا و‌ بهههترین طبیب و بههههترین درمانگاه و متخصص سپردی، هیچ کس از اونجا دست خالی نمیاد، به زودی منتظر خبرهای خوبتیم🌹

...
ووی، من حدودی یه ماه هنوز وقت دارم، خوب شد از الان گفتین دردشو، آدم امادگی ذهنی داشته باشه بد ن ...

نه اصلا

فقط از ديشب كمي درد داشتم كه گفتن نزديك تخمك كشي طبيعيه

تخمدان ها نه، رحم و کمرم خیلی درد می گیره. با اینکه اندومتریوز توی تخمدان است ولی رحم خیلی درد می گی ...

سحرجون موقعه پریود چن تا مسکن میخوردی خوب میشدی؟

و  خون ریزیت لخته و طولانی هم بود

اصلا از کجا فهمیدی که اندوی تخمدان داری