2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزییزممم خیلی متاسفم چقد سخت :( منم همش ترس دارم یعنی از قبل ازبین رفته بود؟ که با نزدیکی خونریزی ...

اره اصلا به نزديكي اون روزم مربوط نبوده فقط فقط چون دردم زياد شد خونآبه اومد ازم ترسيدمو رفتم سونو، من دقيقا تو همون تاريخي كه گفت از بين رفته دل درد گرفته بودم😞

الانم از درد نميدونم چيكار كنم ، برم دكترم ببينم چي ميگه

انشالا شما ني نياتونو سااااالم و سرحال بغل كني، اصلا فكراي منفي نكنيد يه وقت

سلام خانمی میشه در مورد درمان آندومتریوزت بگی چکار کردی؟

عزیزم والا من به خاطر مشکل ناباروریمون دو بار میکرو کردم اما منفی شد.....

البته ما مشکل ایمنی، انعقادی و اسپرمم داشتیم.....

راستشو بخوایی انگیزم برا درمان آندومتریوز این بود که اگه احیانا بچه دار بشم چطور میتونم موقع پریود، شدن از عهده بچم بر بیام.....

چون من موقع پریودی یکی نیاز داشتم از من مراقبت کنه.....

خلاصه رفتم کلینیک آندومتریوز و ویزیت شدم و تشخیص دادن لگنم شدیدا درگیره و احتمالا طبق شرایطم بازم میکرو کنم منفی میشه.....

منم مصمم تر جلو رفتم و تصمیم گرفتم اول آندومتریوزمو درمان کنم.....

خلاصه وقت عملم با خز علی تعیین شد و باهاش لاپرا شدم و یکی دو سیکل بعدش یه کوچولو درد داشتم اما پریود سومم کاملا بدون درد بود که با میکرو تونستم باردار بشم.....

بعد زایمان همچنان تحت کنترل بودم و آندومتریوزم برنگشته بود که دوباره به لطف معحزه خدا باردار شدم اما این دفعه طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من به خاطر مشکل ناباروریمون دو بار میکرو کردم اما منفی شد..... البته ما مشکل ایمنی، انعق ...

آنا جون منم موقع پریود دردام زیاده فقط با شیاف آرومم ممکن اندومتریوز باشه

من باردار بودم ماه هفت فهمیدم دخترم هم شکاف کام داره هم مشکل قلب و مغز و هم کلاب فوت ، تا اونموقع هم ...

عزیزم به نظر میاد مهارت سونوگرافت هم خوب نبوده
وگرنه شکاف کام که تو انومالی مشخص میشه
مشکل قلب هم تو اکوی قلب جنین
خیلی از مشکلات مغزی هم تو انومالی مشخصه

فکر کنم یه کم مشکلات رو دیر براتون تشخیص دادن
به هر حال الان خوبه که میدونین مشکل کروموزومیتون چیه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میگه چون حامله شدی پس سالمه

خوب همسر من اوضاعش داغونه ولی الان تونستم طبیعی باردار بشم....

پس اینم یه تناقض!!!!!

ببین وقتی میگن مثلا اسپرم مشکل داره ما نمیگیم همه اسپرمها مشکل دارن خوب همینکه یه دونه اسپرم سالم باشه شانس بارداری هست اما آیا میشه نشست دید کی اون اسپرم سالمه دست به کار میشه؟

جالبه خوب بهش میگفتی پس وقتی باردار شدم چرا میگی ذخیره م پایینه؟

بگو خوب حالا که بارداری دال بر سالم بودنه پس منم ذخیرم عالیه لابد دیگه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون منم موقع پریود دردام زیاده فقط با شیاف آرومم ممکن اندومتریوز باشه

عزیزم بعید نیست.....

به نظرتون کدومش بهتر چون بمن گفتن اندومترضعیفه من که نمیدونم هرچی خودش میگن انجام میدن مثل پانچکرک ا ...

منظورشون از پرولاکتین خون چی بوده؟ پرولاکتینتون بالاست؟؟ از قبل بالا بود و دارو میخوردین یا بعد از تحریک تخمک گذاری و پانکچر بالا رفت؟

...