2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستاني كه پانكچر كردن لطفا جواب سوال هاي منو بديد امروز بعد از عمل كمي خونريزي دارم طبيعيه يا نه ...

عزیزم طبیعیه چون هایپرم شدی.....

دولا راست زیاد نشو....

رژیمتم رعایت کن تخمدانات برگردن به حالت و اندازه نرمال بهتر میشی.....

خونریزیم تا چند روز نرماله.....

به خودت فشار نیار و خودتو خسته نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میشه امروز برم از بدم 

میتونی بری انجام بدی اگه برات سخته صبر کنی اما اگه عددش پایین بود باید تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نوع نیست بستگی به نوع سیکل مناسب برا تو داره..... سیکل با ال دی بدون ال دی..... بلند کوتا ...

به نظرتون کدومش بهتر چون بمن گفتن اندومترضعیفه من که نمیدونم هرچی خودش میگن انجام میدن مثل پانچکرک اول گفتن  مال پرولاکتین خونته که جنین فریزشده بعدش گفتن نه مال آندومتر 

علاقه زیادی به اهدایی داره وقتی آدم میتونه ۵ تا تو هر سیکلم داشته باشه چرا ترای نکنه .به منم گفت برو ...

جالبه به خانوما فوری اهدایی پیشنهاد میده آقایونم از دیدش کلا بدون مشکلن!!!!!

شدیدا مدافع حقوق زنانه ظاهرا!!!!!!

خخخخخخخخ.....

عزیزم خونریزی کم ولک بینی تاچندروز طبیعیه درد هم همینطور  اثر شیافی که برات گذاشتن رفته ودردت ...

آنا جون سلام حالتون خوبه؟ من 15 روز پیش پانکچر شدم. 10 تا تخمک خوب ازم گرفتن فریز کردن. به نظر شما این تعداد کافیه؟ آخه دکترم گفت می خوای بازم تخمک ازت بگیریم. گفتم نه.

🙁🙁🙁🙁 چند بار پرسيدم ازشون گفتن هايپر نشدي انشالله كه عوارضش زياد نباشه و زود رفع شه 😞😞😞

عزیزم چون میدونن بیمار هایپر شدن رو با بروز عوارض اشتباه میگیرن.....

یعنی عامیانه بهت گفته هایپر نشدی یعنی عوارضش سراغت نیومده.....

انتقال ندارم چون تو پرونده ام هم زده بودن فريز پروژسترون رو نميدونم چرا دادن بار اولمه من😐😐😐😐

فکر کنم برا اینکه کمک کنه پریود بشی....

به نظرتون کدومش بهتر چون بمن گفتن اندومترضعیفه من که نمیدونم هرچی خودش میگن انجام میدن مثل پانچکرک ا ...

هر دو میتونه باشه عزیزم.....

به نظرتون کدومش بهتر چون بمن گفتن اندومترضعیفه من که نمیدونم هرچی خودش میگن انجام میدن مثل پانچکرک ا ...

عزیزم من نمیتونم نظری بدم.....

چون هیچی در مورد شرایط هورمونی و وضعیتت نمیدونم که.....

خیلی فکرتو درگیر نکن.....

برا هر کسی طبق شرایطتش سیکل مناسب رو انتخاب میکنن....

آنا جون سلام حالتون خوبه؟ من 15 روز پیش پانکچر شدم. 10 تا تخمک خوب ازم گرفتن فریز کردن. به نظر شما ا ...

تخمک فریز کردن یا جنین؟

اسم كاملش چيه آنا جون؟

والا من جی سی اس اف یادمه.....

فکر کنم همون فیلیستگرام یا همچین چیزی بود.....