2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاني كه پانكچر كردن لطفا جواب سوال هاي منو بديد امروز بعد از عمل كمي خونريزي دارم طبيعيه يا نه ...

عزیزم خونریزی کم ولک بینی تاچندروز طبیعیه

درد هم همینطور 

اثر شیافی که برات گذاشتن رفته ودردت بیشتر شده 

البته به من ۵تاشیاف دیکلوفناک دادن که موقع درد بذارم ولی من بیشتر استراحت کردم چون وقتی استراحت می کردم دردم کم بود ولی موقع راه رفتن و...درد داشتم من تا ۴روز درد داشتم مخصوصا موقع دستشویی

روز پنجم پریود شدم وبا پریود دردهام خیییلی خیییلی کم شد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستي دوستان هايپر نشدم خدا رو شكر ولي رژيم پر پروتئين و آب ميوه طبيعي و سفيده رو بايد رعايت كنم دل ...

عزیز دلم مطمئنا هایپر شدی.....

عزیز دلم فرق بین هایپر شدن با بروز عوارض هایپری وجود داره.....

خیلیا فکر میکنن وقتی یکی میگه هایپر شده باید اوضاعش خراب شده باشه.....

هایپری اگه مدیریت بشه میتونه بدون عارضه باشه....

شما هایپر شدی ولی عوارضش سراغت نیومده....

وقتی تعداد فولیات بیشتر از ۱۴-۱۵ تا بشن یعنی هایپر شدی یعنی تخمدانت بیشتر از حدش تحریک شده.....

وگرنه برا پانکچر رژیم پرپروتئین تجویز نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دكاپتيل چيه؟؟ چرا ميزنن؟

کسایی که ریسک هایپری زارن زکا با دیفیرلین تجویز میشه واسشون.....

البته کاربردای دیگه هم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خونریزی کم ولک بینی تاچندروز طبیعیه درد هم همینطور  اثر شیافی که برات گذاشتن رفته ودردت ...

عزيزم ممنونم

از نگراني در اومدم

به منم گفتن امپولهات كه تمام شد پريود ميشي

يعني تا سه روز ديگه

ولي حسم بهم ميگه پري خيلي سنگيني در انتظارمه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
تست ذخیره تخمکت چنده؟من یبار پیش دکتر ن ص ر ویزیت شدم گفت دوسال طبیعی اقدام کن نشد بیا اهدایی من خو ...

علاقه زیادی به اهدایی داره وقتی آدم میتونه ۵ تا تو هر سیکلم داشته باشه چرا ترای نکنه .به منم گفت برو طبیعی

عزیزم نصر به منم گفت برو طبیعی اقدام کن.ذخیره ت بالاست.سنت کمه.شوهرتم مشکل نداره( حالا ازمایشش داغون ...

خوشم نیومد از برخوردش مگه از پیش خدا اومده .... چرا این دکترا دلشون واس ما نمیسوزه

عزیز دلم مطمئنا هایپر شدی..... عزیز دلم فرق بین هایپر شدن با بروز عوارض هایپری وجود داره..... خیلی ...

🙁🙁🙁🙁

چند بار پرسيدم ازشون گفتن هايپر نشدي

انشالله كه عوارضش زياد نباشه و زود رفع شه 😞😞😞

مطمئنی انتقال نداری این ماه ؟پروژسترون رو برای چی دادن؟

انتقال ندارم چون تو پرونده ام هم زده بودن فريز

پروژسترون رو نميدونم چرا دادن

بار اولمه من😐😐😐😐

آنا جون عزیزم خوبی . واکسن دخترم که تو بیمارستان زدن جاش قرمز و سرش سفید چرکی شده چکارش کنم ؟ یعنی ع ...

عزیزم طبیعیه.....

اصلا بهش دست نزن.....

هیچیم روش نزن.....

حمومم بردی اصلا بهش دست نزن فقط آب بریز روش همین و دستم نزن.....

به مرور خوب میشه.....

لباسم چیزی بپوشون بهش نخوره و هی روش کنده نشه و زخم نشه.....

یه مدت مراقب باشی خوب میشه....

برا دختر منم زمان برد خوب بشه.....

میشه لطف کنین پروسه انتقال جنین فریزشده روبرام توضیح بیدن که به چ شکله ممنونم

عزیزم به نوع نیست بستگی به نوع سیکل مناسب برا تو داره.....

سیکل با ال دی بدون ال دی.....

بلند کوتاه و......

انتقال ندارم چون تو پرونده ام هم زده بودن فريز پروژسترون رو نميدونم چرا دادن بار اولمه من😐😐😐😐

خوب خودشون گفتن بهت برای اینه که زود پریود بشی

پروژسترون رو قطع کنی زود پریود میشی 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!