2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی میزو پروستول استفاده نکرده خواهشا کسی اطلاعاتی داره بهم بگه

بهم دو تا داده یکی زیر زبانی یکی شیاف که روز قبل انتقال استفاده کنم برا شل شدن رحم.چون تنگی دهانه رحم دارم.ولی میترسم رحممو شل کن زیاد از حد اشکالی پیش بیاد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اناجان بعد از پانکچر و فریز کردن جنین ها،بخام برم لاپاراسکوپی ، تا چه مدت بعد لاپارا نمیتونم جنین ها ...

عزیزم بستگی به لاپرات داره و دوران نقاهت بعدش...

به من گفتن ماه بعدش میتونم انتقال بدم....

اما برا من سه ماه طول کشید چون خواستم طبیعیم تلاشمو بکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستاني كه پانكچر كردن

لطفا جواب سوال هاي منو بديد

امروز بعد از عمل كمي خونريزي دارم

طبيعيه يا نه؟؟؟

درد هم دارم كه تو مركز بهم آمپول زدن كمي بهتر شدم ولي الان دوباره درد دارم

دردم بيشتر از درد پريوديه

طبيعيه يا نه؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزيزم فريز ميكنن برام اين ماه ندارم انتقال شايد ماه ديگه

دلیلشونگفتن خانمی مال من که دکتراومدبالاسرم گفت اول مال پرولاکتینه بعدکه رفتم برای جنین شناسی گفتن آندومترضعیف بود هرکی یه چیزی میگه امامن قبل ازپانکجرهمه چیزم اوکی بود

مى خواستم اگه دكتر برام تجويز كرد با خودم ببرمش قبل انتقال بعديم بزنم اما يخچالى باشه چه جورى اين هم ...

آره خوب سخته مگه اینکه بتونی با کلمن ببری و وسطش یخشو تجدید کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه اصلا فقط ی مین روش اروم فشار میدم خیلی اروم  قبل و بعدشم کمپرس سرد می زارم داغون شدم 😔خیلی ...

به دکترت بگو ببین نظرش چیه.....

اناجان بعد از پانکچر و فریز کردن جنین ها،بخام برم لاپاراسکوپی ، تا چه مدت بعد لاپارا نمیتونم جنین ها ...

عزیزم من هم مشکل شما رو دارم. همین سوال رو از دکترم پرسیدم. گفت بخاطر اینکه الان تخمدان ها بزرگ است. اگر دست به تخمدان بزنیم ممکنه عفونت و آبسه کنه. باید بزاریم تخمدان ها به حالت اول برگرده. من 7 شهریور پانکچر شدم. برام 9 مهر وقت گذاشت که وضعیت رو ببینه بعد وقت عمل بزاره.

دلیلشونگفتن خانمی مال من که دکتراومدبالاسرم گفت اول مال پرولاکتینه بعدکه رفتم برای جنین شناسی گفتن آ ...

تو سونو آخرم چون فوليكول زياد داشتم دكتر گفت احتمال هايپري داري واسه همين به جاي امپول اچ سي جي كه واسه آزادسازيه سه تا امپول دكاپپتيل ٠.١ زدم كه شكمم اب نياره

خدا رو شكر هايپر نشدم ولي چون دكاپپتيل زدم نميتونم فرش انتقال بدم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️