2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
فقط غذا عدس پلو با کشمش میشه خورد حلورده چی؟

متوجه نشدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفانه یبسم هستم شربت منیزیم خوردم و الو خوردم فعلا خوب  نشدم

عزیزم اگه هیچی جواب نداد با روغن زیتون رکتال ماساژ بده ایشالله سریع جواب میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد انا جون یادم شما بعد انتقال امپول اچ سی جی داشتی  به من دوتا اب دوتا پودر دادن گفتن 1/2بزن ...

عزیزم من روز ۲ و ۵ داشتم عضلانی بود.....

برا من کامل بود ولی دیدم برا بعضیا نصف تجویز میشه.....

منم باید نصف فردا بزنم نصف 24رم ولی این دوتا پودر دوتا اب داده سر در نمیارم ازش یعنی اشتباهی زیاد ...

عزیرم خوب همیشه به ازای هر پودر یه آبم میده داروخونه...

حالا طبق تجویز دکتر یا همه آب رو استفاده میکنی یا نه......

شما حالا کل یه آب رو داخل سرنگ میکشی با یه پودر قاطی میکنی و داخل سرنگ میکشی.....

محلول اگه مثلا شد ۲ سی سی تو ۱ سی سی رو میریزی دور ۱ سی سی میزنی.....

یعنی نصف دارو(محلول) رو میزنی همین.....

دفعه بعدم با یه پودر و یه آب همینکارو میکنی.....

دوستم همزمان با من انتقال داده.فردا باید آز خون میداد الان بی بی زده منفی شده یعنی کلا منفیه؟

بی بی بهش اعتباری نیست واقعا.....

ایشالله آزش + میشه.....

اره جنین ۳ روزه بوده.خب قلبش چی؟؟چرا تشکیل نشده بود؟؟

خوب عزیزم برا قلب زوده.....

اواخر ۶-۷ ایشالله.....

میشه بگی رفلاکس داشت علاعمش چی بود و رانیتیدین چقد تاثیر داشت

عزیزم خوب بالا میاورد.....

تک سرفه داشت.....

خس خس داشت.....

یه دو هفته هم بد جوری دماغش کیپ شد جوری که شیر میخورد نفسش بند میومد.....

دیگه بردم دکتر گفت اینطوری بشه کارش به بستری میکشه حتما دارو مجبوریم شروع کنیم.....

عزیزم رانیتیدین مارک زانتاک براش تجویز کرد که سخت پیداش کردم.....

تقریبا تا ۶ ماه بهش دادم و یه سری اصولم رعایت کردم خوب شد.....

تشکشو شیبدار کردم.....

بیشتر سمت چپش میخوابوندمش.....

هر دو ساعت شیر میدادم.....

تا قبل وقتی که به بازی بازی کردن می افتاد بهش میدادم اما وقتی دیگه یه مک میزد و استراحت میکرد و بازی میکرد دیگه بهش نمیدادم حتی اگه گریه میکرد.....

بعد شیر یه ساعتم طول میکشید تا آروغشو نمیگرفتم ول نمیکردم.....

دیگه اینارو رعایت کردم بالا آوردناش بهتر شد و علایمش به مرور رفت.....

بچه ها آزمايشهاى تكميلى بايد ناشتا بريم؟؟ يادم رفت فردا مى خوام برم آزمايش الان زغال اخته خوردم😕

والا مامان آینده دیشب نوشت انجام داده نیازی نبوده ناشتا باشه.....

آنا جان 🌺ممنونم بابت راهنمايي در مورد تزريق. چند روزه همسرم تزريق رو بيشتر از يك دقيقه طول ميده و ...

خدارو شکر.....

بچه ها دكتر بهم گفت مى تونى هيسترو با خراش هم برات انجام بدم اما تو بيمارستان و با بيهوشى شماه ...

عزیزم اتفاقا بهتره با هیسترو باشه من به تو مطب خیلی اعتقاد ندارم.....

سلام دوستان من هفته۹بارداری ام پریروزچتدبار۴۳تاپله روبالاپایین کردم وخریداموهی جابجامیکردم مهمون داش ...

عزیرم دیگه گذشته استراحت بکن ایشالله میگذره.....

سلام آنا جون من چند وقت پیش آز هورمونی دادم ک پرولاکتین 40 بود و اف اس اچ 20 بود.دکترم آز مجدد پدولاکتین و آز ذخیره نوشت برام ک بعد از تقریبا یک هفته تو ی آزمایشگاه دیگه انجامشون دادم ک پرولاکتین 2 بود و ذخیره 59. ذخیرم تو آز سال پیش تو همین آزمایشگاه 1.04 بود.الان یعنی یهو اینقد کم شده؟چیکار کنم؟پدولاکتینم چرا تو بک هفته از 40 ب 2 رسیده؟حتما یکی از آزمایشگاها اشتلاه کرده نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پاشید صبونه بخورید با ذکر امام حسین برید آز...بدوئید دیگه ...مامانهای نخوابید تنبل

شما پری شدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین