2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم س تا برام انتقال دادن کلا س تا بود جنین هام فقط من هر روز هپ ...

عزیزم ب سلامتی و مبارک باشه...ایشالا ک دو هفته دیگه خبر خوش داریم ازت...کلا هپارین کبود میکنه من دور ناف میزدم...خوراک هم همه چی بخور خودتو درگیر نکن فقط قاعده آورهارو نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم س تا برام انتقال دادن کلا س تا بود جنین هام فقط من هر روز هپ ...

عزيزم

مباركت باشه

انشالله ميچسبن به مامان گلشون

يادت نره هر وقت رفتي جواب آز مثبتت رو گرفتي بيايي تايپيك و يه دل سير خوشحالمون كني

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بعد انا جون یادم شما بعد انتقال امپول اچ سی جی داشتی  به من دوتا اب دوتا پودر دادن گفتن 1/2بزن ...

با اجازه انا جون...ی پودر و ی اب کامل بکش تو سرنگ بعد نصفشو تزریق کن...البته من ی دونه روز ۲ انتقال داشتم ی دونه ۵ انتقال ک گفته بودن نصفشو تزریق کنم

ممنون عزیزم...برای من و همسرم هیچ فرقی نداره فقط سالم و سلامت باشه و این دوران بارداری ب خیر و خوشی ...

انشالله همين طوره كه ميگي صحيح و سالم و پر از رزق و روزي

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم از کمکت  ان شاالله که به سلامت پسرت رو بغل کنی 🤗 خوب پس با خیال راحت می خورم 😘ا ...

اصولا همون روز 3 پری شروع میشه دیگه
اینکه گفته 5 روز مونده به تموم شدن بری میخواد سونو کنه شرایط تخمدانت رو ببینه
ممکنه یه ماه دیگه هم تمدید کنه ال دی رو یا وارد سیکل کنه بسته به شرایط شما داره

من وقتی هایپر بودم اسپرین رو ادامه داد برام
اما شما نظر دکتر خودت رو بپرس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
با اجازه انا جون...ی پودر و ی اب کامل بکش تو سرنگ بعد نصفشو تزریق کن...البته من ی دونه روز ۲ انتقال ...

منم باید نصف فردا بزنم

نصف 24رم

ولی این دوتا پودر دوتا اب داده سر در نمیارم ازش یعنی اشتباهی زیاد داده 

فکر کنم بگم یکی بیاد بزنه خیالم راحت تره

سلام دوستای عزیزم مامانایه خوشگل 😍😍😍  من دیروز رفتم سونو 5 هفته و یک روز بودم  ساک حا ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی
ان شاء ا... هفته بعد میری و قلبش هم میبینی عزیزم
به جیزای خوب فکر کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو