2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
لاحول و‌لا قوه الا بالله العلی العظیم خیلی مبارکه دوست عزیزم، خیلی تبریک میگم، شیرینیش گوارای وجودت ...

فدات خواهرخوبم.ایشالا قسمتت بشه

شوهرم هیچ مشکلی نداشت عزیزم.خودم ذخیرم کم بود

نه عزیزم ، پرستاری خوندم 

عزیزم موفق باشی وبه سلامت گلت رو بغل کنی  😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزممم ناراحت شدم ببخش دیر جواب میدم هاناجان بله منم ظهیری میرم تهران نیستیما ولی روزای زوج ...

عزيزم منم رشتى هستم اومدم ايران آزمايشهاى تكميليمو انجام بدم و دكترى برام تفسيرش كنه و اينجا تنها جاييه كه بين متخصص زنان ماماى آشنايى ندارم😂 محيطهاى كوچيك هم دردسر خودشو داره ديگه

وای عزیزم یعنی شمام دوقلو داری؟ ممنون ازز تبریکت عزیزم میشه اون عکس سونوی منو ببینید متوجه میشید تو ...

اره عزیزم برا منم دوتا ناهمسانن

ندیدم عکس سونو رو

اره اگه جدا باشن که مشخصه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستای خوبم روال انتقال بعد از هایپرشدن چه جوریه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم منم رشتى هستم اومدم ايران آزمايشهاى تكميليمو انجام بدم و دكترى برام تفسيرش كنه و اينجا تن ...

ان شاالله خیر باشه برات

ظ هیری واقعا دستش سبکه

چند وقت پیش رفته بودم مطب همراه من یه خانومی بود که با دکترای دیگه باردار نشده بود اومده  بود یه مدت اینجا دارو داشت واسه میکرو ولی پریود نشده بود که داروهاشو شروع کنه

تا سونو شد دکتر گفت دختر حامله ای قلب بچه هم تشکیل شده

خیلی اتفاق قشنگی بود خودش باورش نمیشد

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
قربونت عزیزم دیگه هرچی قسمت باشه تاجاییش که دست من بود تلاش خودما کردم دیگه باقیش دست خداست.

عزیزم ..بازم تا آرمایش ندادی که نمیشه قطعی گفت....

یه روزیییی که خیلی نزدبکه خدا جواب تلاشای ما رو هم میده 

الهی آمین 

عزیزم موفق باشی وبه سلامت گلت رو بغل کنی  😘😘😘

مرسی عزیز دلم 😍😘😘 ان شالله به زودی برای شما و همه ی دوستای گل ❤😘

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
لاله جون امروز رفتم پیش دکترم گفت مرکز پی جی اس نداره .گفت برات خراش میدم ولی بدون بیهوشی.گفت دو پری ...

چقدر بد
مرکز مگه میشه همچین امکاناتی نداشته باشه
مشکل اینه که حق انتقال جنین از اونجا هم ندارن بیمارا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چند روز بعد قطع پروژسترون پری میاد؟ من چندروزه فقط لکه بینی دارم و گاهی دلدرد پری

بستگی داره ۳ الی ۵ الی ۷ و ده روز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما یکی از اشناهای ما با این روش این ماه اقدام کرده پریروز بتاش ۱۸۰ بوده امروز شده ۱۹۰ !! فقط ۱۰ ت ...

عزیزم یعنی میکرو کرده؟

خوب یه بتای دیگه بده.....

برا یکی از دوستان آزمایشگاه خطا کرده بوده و بتای دومش ایراد داشته.....

اگه دید بتا بالا نمیره یعنی رشد متوقف شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه لک و خونریزی هم نداره . همچین چیزی میشه? من نمیدونم این روش چه روشیه کسایی که تجربه دارن...اوایل ...

عزیزم کلا مثل بارداری طبیعیه.....

من بازم امسال دستمو دلم خالیه تموم غم دنیا توی دلم هستش

ایشالله به زودی پر میشه.....