2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
قربون شما دوستای خوبم خدا رو شکر که شماها هستید از خدا میخوام همتونو به هممممه ی آرزوهاتون برسونه ...

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم واقعا ب این میگن معجزه خدای بزرگ؛ انشالله ک جفتش صحیح سالم بیاد بغلت ،انشالله قسمتهمه دوستان ومن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گل و عزیزم

ببخشید که از همتون جدا جدا تشکر نکردم به خاطر تبریک ها و حرفهای قشنگتون.میخواستم تاپیک سنگین نشه

ممنون از همتون.دعا کنید برام

منم اگه قابل باشم دعا میکنم این لحظه به زودی نصیب تک تک تون بشه

به دکترم بگم لاپراسکوپی کنه؟؟؟اگه مشکل دیگه ای به جز آندو باشه تو لاپرا نشون میده؟؟؟؟؟

متاسفم عزيزم😞حالتو مى فهمم

ايشالا دفعه ديگه هممون با خبر خوش مى يايم تو گروه و دلمون شاد مى شه🙏🏼🌸

من تا به حال یا بارم نشده پانکچرم دیر اتفاق بیفته..... واقعا خیلیه این همه هزینه مالی و جانی و روحی ...

آره به خدا. نمیدونی چقد دپرسم واسه اینکه جنین فریز ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم انتقالم فرش بود و سه روزه از روز دوم پری داروهام شروع شد و قبلش ال دی و اینا نداشتم دکتر نگف ...

به به به مبارکه عزیزم، انشاءالله صدای قلبشم میشنوی خانومی. دیدی اینجور سورپرایزا چقد به آدم میچسبه. واقعا نوش جونت گوارای وجودت نازنین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

الهى.خيلى خوشحال شدم از ته دل بهت تبريك مى گم🙏🏼🌸🌸ايشالا بهترين روزهارو در پيش داشته باشى

براى ماها هم دعا كن كه خيلى انتظار سخته

دوستای گل و عزیزم ببخشید که از همتون جدا جدا تشکر نکردم به خاطر تبریک ها و حرفهای قشنگتون.میخواستم ...

عزیزم بهم تبریک میگم ان شالله صحیح و سالم بگیری بغلت

منم فردا آزمایش دارم برام دعا کن

آناجونم ببین اگه طبیعی باشه باید قبل انتقالم بوده بتشه.درسته؟ چون بعد انتقال که دیگه ن ز دیکی نداشتم ...

مغز منم هنگ کرده 😳😳😳 چه برسه به تو و همسرت

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم شایداون هفت هفته طبیعی باشه اون ۵هفته جنین انتقالیت باشه.وسونو هم زیاد دقیق نشون نمیده

دقیقا منم همین فکرو میکنم ، فکر کنم اون که بزرگتره اون طبیعیه هستش 😍

سلام من امروز رفتم سونو جنین و ساک و کیسه زرده تشکیل شده بودن گفت قلب تشکیل نشده.امروز ۲۴ روز از انت ...

مبارک باشه گلم ، همون دو هفته ی دیگه که میخوای بری خوبه ، زودتر نرو 

خانما یکی از اشناهای ما با این روش این ماه اقدام کرده پریروز بتاش ۱۸۰ بوده امروز شده ۱۹۰ !! فقط ۱۰ تا بالا رفته .ممکنه همچین چیزی??? امروز هم موعدشه

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆