2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ب نظر نرمال نیست...توکل ب خدا 

اخه لک و خونریزی هم نداره . همچین چیزی میشه? من نمیدونم این روش چه روشیه کسایی که تجربه دارن...اوایل بارداریشون دقیقا مثل بارداری طبیعیه?

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تلویزیون داشت مداحی میکرد یهو بغضم ترکید و شروع کردم ب گریه کردن یاد محرم پارسال و سالهای پیش افتادم ک چقدر امام حسین قسم میدادم ب علی اصغر ک منم بچه دار بشم چقدر خدارو قسم میدادم..الان  فقط خداروشکر کردم خدایا شکرت خدایا خیلی بزرگی خدایا خیلی خوبی...خدایا دوستان منتظرم بیشتر از این منتظر نزار خدایا دامنشون سبز کن😔🙏

بچه ها تلویزیون داشت مداحی میکرد یهو بغضم ترکید و شروع کردم ب گریه کردن یاد محرم پارسال و سالهای پیش ...

عزیزدلم التماس دعا   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها تلویزیون داشت مداحی میکرد یهو بغضم ترکید و شروع کردم ب گریه کردن یاد محرم پارسال و سالهای پیش ...

من بازم امسال دستمو دلم خالیه تموم غم دنیا توی دلم هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بازم امسال دستمو دلم خالیه تموم غم دنیا توی دلم هستش

عزیزم خدا بزرگه

خدارو قسم میدم به خون پاک امام حسین به دستای کوچولوی علی اصغرش خیلی زود معجزه زندگیتو بهت نشون بده و دل همه رو شاد کنه

عزیزم خدا بزرگه خدارو قسم میدم به خون پاک امام حسین به دستای کوچولوی علی اصغرش خیلی زود معجزه زندگی ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها من سری قبل که با آی یو آی باردار شده بودم محل رویش موی واژن تا نافم خط افتاده بود

الان چند روزه دوباره یه خطی افتاده

نمیدونم توهمه یا واقعیه

همش به خودم امید میدم که فردا جواب مثبت میگیرم

منم دیشب همسرم برام سلکسان زد دردم اومد، اما نه خیلی اما انگار بهانه شد برای گریه کردن، نزدیک 1 ساعت فقط هق هق میکردم، یهو نفسم رفت دیگه بیچاره همسرم انقد آب تو سر و صورتم پاشید و تو دهنم آب ریخت، دیگه میخواست زنگ بزنه اورژانس که فقط تونستم نگهش دارم زنگ نزنه. یه بغض گنده سر دلم مونده بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم