2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
وای اره بخدا امروز که قشنگ تا مرز سکته رفتم.

خدا آخرعاقبتتو با این حاملگی بخیر کنه دختر 😂😂 اینجوری نمیشه هاااا تو الان مسوولی در برابر اون طفل معصوم باید استرستو کنترل کنی این الان مهمترین مسوولیتته . گناه داره الان تمام زندگی اون بچه به نوع و روش زندگی تو بستگی داره پس سعی کن هر جور که میتونی خودتو آروم کنی و شاد باشی . برات بهترینا رو آرزو دارم . در ضمن دقیقا ریت بتات عین من بالا رفته 😊😊

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بروشور نوشته دما کمتر از 30از یخ زدگی محافظت بشه  داروخونه گفته بود یخچالی نیست من گفتم میزارم ...

پس چيزي نيست عزيزم

دماي يخچالت رو چك كن كه يه وقت يخ نزنه ميدوني كه مايعات دماي يخ زدگيشون با هم فرق داره يكي تو دماي صفر يخ ميزنه يكي زير صفر يكي بالآي صفر

قبل از تزريق هم يه ربع بيست مين بيارش بيرون از يخچال كه دماش كمي متعادل تر شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا آخرعاقبتتو با این حاملگی بخیر کنه دختر 😂😂 اینجوری نمیشه هاااا تو الان مسوولی در برابر اون طفل ...

اره بخدا امروز واقعا شرمنده این بچه بودم انقدر این مدت هرص خوردم عذاب وجدان داشتم.خداروشکر الان راحت تر شدم.انشاالله خدا نی نی توسالم بیاره بغلت مرسی دوست عزیزم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
ممنون گلم منم 10ساله نازایی دارم مشکل از شوهرم هست ولی ب مروز زمان خودم هم pcoشدم سال قبل ای یو ای ک ...

انشالله به زودي تو همين تايپيك خبر بارداريت رو بذاري 

و دوستات رو خوشحال كني

اره بخدا امروز واقعا شرمنده این بچه بودم انقدر این مدت هرص خوردم عذاب وجدان داشتم.خداروشکر الان راحت ...

عزیزم در طول روز سوره ی والعصر زیاد بخون و هر روز سعی کن صد تا هم که شده صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی، تا ان شالله خود آقا دعای خودت و نی نی ت باشه❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام ثمين جان خوبي عزيزم آمپول ب ١٢ و ب٦ معمولا  يا واسه كسايي كه كم خوني دارن يا واسه ت ...

ممنونم عزیزم اوکی من مینورم هستم پس احتمالا برا اونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
[QUOTE= 68527810 ]عزيزم بسته به شرايطه فكر ميكنم ، چون دكتر من مثلا گفت كه توصيه ميكنم نزديكي داشته ...

دکتر به من گفت نزدیکی با کاندوم باشه شب قبل انتقال به دلیل عفونت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله به زودي تو همين تايپيك خبر بارداريت رو بذاري  و دوستات رو خوشحال كني

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان الان قبل انتقال کارخاصی باید انجام بدی یاتغذیه خاصی باشه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام من بعد پانکچر بیست یک پریودیم امپول دیفرلین زدم  دکتر گفت  پریود ک شدی شروع کن قرص استرادیول بخور وگرنه تا چهارده روز  بعد امپول دیفرلین پریودنشدی باز قرصات شروع کن الان من پانزده روز گذشته پریود نشدم قرص هم شروع نکردم اخه میگن پریود بشیم بهتر 

چکار گنم تا فردا پریود بشم قرصام شروع کنم  

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام دوستان  من انتقال دادم  امشب خيلي خنديدم  الان زير دلم كمي تير ميكشه بد نباشه ...

مباركه عزيزم

انشالله چند روز ديگه جواب آز بتاي تپلت رو ميذاري

نه عزيزم هيچي نميشه استرس نداشته باش