2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

سلام،آنا جون میشه بهم کنی،من یه عمل لاپاراسکوپی فیبروم رحم داشتم و یه بار هیستروسکوپی شدم،هیچ‌وقت طبیعی بار دار نشدم اما دو بار انتقال مثبت داشتم که متاسفانه سقط شدند، مشکل ایمنی و انعقادی ندارم و شوهرم سالمه، الان که میخوام انتقال بدم آندومترم به دارو جواب نمیده و سیکلام کنسل میشه، به نظرتون من چکار کنم؟ خودم هر ماه تخمک‌گذاری دارم و تنها مشکلم الان آندومتر نازکه، چکار کنم که آندومترم خوب باشه و طبیعی بار دار بشم؟ با آندومتر 6میشه طبیعی بار دار شد؟؟؟؟؟ ببخشید طولانی شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارامش داشته باش عزیزم فقط من خیلی اروم بودم تا اینکه مادرم مریض شد روحیم کلا باختم انقدر ک امپول ستر ...

انشالله عزیزم حال مادرتون روزبه روز بهتر میشه 

سری اول خیلی آروم بودم اصلا استرس نداشتم 

ولی این سری دست خودم نیس 

انشالله هرچی که به صلاحمونه همون برامون رقم بخوره

خداجونم شکرت       
سلام دوستان  من انتقال دادم  امشب خيلي خنديدم  الان زير دلم كمي تير ميكشه بد نباشه ...

منم انقد میخندیدم که زیر دلم درد میگرفت نگران نباش چیزی نیست 

فقط به قول آناجون و لاله عزیز حواست باشه شکمتو منقبض نکنی

خیلی خوشحال شدم انتقال دادین عزیزم 

چنتا جنین تشکیل شد براتون؟

خداجونم شکرت       
دوستان  باز هم من سوال دارم  من ديگه جاى سالمى نمونده سمت راست و چپ شكمم بايد انوكساپار ...

والا من سر دخترم دور ناف کم میاوردم به رونام میزدم....

اون قسمت وسط دو رونا که نرمتره میزدم اما در کل رونام دردشون بیشتره اما فرصت میده دور نافت بهتر بشه.....

زاویه شم بستگی به تپلی محل داره.....

اگه تپله نود بزن نه که کمتر کن زاویه رو....

عزیزم مگه چطور زدی که اینجوری شده من الان تقریبا ۷ ماهه دارو میزنم فعلا از دور ناف خارج نشدم.....

برا دخترمم فقط ماه آخر کم آورده بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اميدوارم زودتر خوب شي مواظب خودت و ني ني باش 

تمام سعیمو میکنم استراحت کنم، فقط ببخشین اگه حضورم کمرنگتر میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كى مى گه عزيزم  حتى قبل انتقالم چند روز قبلش همسرم خودش تخليه كرد خودشو  دكترها مى گن&nb ...

والا دکتر من گفت خوبه خصوصا اگه به ارگاسم رسیدن ما ختم بشه.....

دکتر من اگه منع خاصی نداشته باشه شب قبل انتقال رو میگه بد نیست البته برا کسایی که منع خاصی حالا به هر علتی دارن قضیه فرق داره.....

کریستالی یعنی حباب حباب؟ن صاف صاف مایع توش

تجربه نکردم ولی اصطلاحیه که دکترم گفت فکر کنم یعنی توش دون دون دیده بشه دقیق نمیدونم.....

دوستای عزیزم امشب برای تمام بچه های گروه که تو هر مرحله ای از درمان و بارداری هستن ، یس خوندم و اگه ...

ممنونتم عزبزم....

والا ما داشتیم اگه دکترت منع نکنه میتونی داشته باشی.....

اناجون صبحتون بخير، حالتون بهتره انشالله؟؟؟

اناجون من متاسفانه عكس نداشتم و براي شروع سيكل مجبور شديم اين سيكلو معطل عكس باشيم، حالا باتوجه به اينكه قرار شده من حواس خودم به داروها باشه، ميخواستم سوال كنم اگر سيكل با ال دي بهتره از دكترم بخوام اين سيكل كه علاف عكسيم بهم ال دي هم بده، چون گفته اگه با من شروع كني روشم بدون ال ديه

...
قبلی دوشنبه بود که شده بود ۲۳۶ الان شده ۲۱۱۶ خوب رفته بالا؟؟؟

یعنی تو پنج روز درسته؟

خوب بالا رفته عزیزم.....

باید حداقل ۷۶۴ میشد که شده.....

حداکثرشم باید ۷۵۵۲ میشد که برا شما تو رنجه.....

مرسی آناجون از توضیحت فقط ی چیز دیگه.این ب 12 و ب 6 برا مشکل انعقادی بهم داده یا ایمنی؟

انعقادی عزیزم.....

سلام دوستان عزیز من تازه وارد این تاپیک شدم؛خوشحال میشم.از تحربیاتتون استفاده کنم.

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی......

سلام ثمين جان خوبي عزيزم آمپول ب ١٢ و ب٦ معمولا  يا واسه كسايي كه كم خوني دارن يا واسه ت ...

عزیزم برا جهش تو mthfr هم تجویز میشه.....

اگه اشتباه نکنم وقتی پروتئین سی هم پایین باشه تجویز میشه.....

نه عزيزم انا جانم هم حرف منو تاييد مى كنه عزيزم  سمت راست و چب ناف

والا من چپ و راست میزنم چون بعضا میبینی محل تزریق هماتوم ایجاد میشه.....

برا من یه بار سمت راست هماتوم ایجاد شدت تا یه ماه سمت راست نزدم تا خوب بشه بازم خوب نشده بود و زمان برد.....

برا همین فکر کنم زیر ناف نزنیم بهتره چون هر چی باشه خط سزارین اون پاییناست و بهتره اون قسمت هماتومی نباشه.....

البته حدس و برداشت خودمو گفتم دقیقشو نمیدونم.....