2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدظهرزنگ میزنم مطب ببینم دکترم چی میگه ازکجا بفهمم شکمم اب اورده میشه راهنماییم کنی؟

عزيزم شما دارو مصرف نميكردين براي جلوگيري از زايمان زودرس؟! انقباضاتون يهو شروع شد؟!

منم دفعه سومم مطمعنم این بار مامانیم از اقا امام حسین بخواه انشالله ب حق شش ماهه کربلا همه گی حاجت ر ...

انشالله.حتما.من که روز دوم دلم درد گرفت.گفتم نینیم منو محکم بغل کرد کرد.مطمئنم.میشه.واسه همه میشه😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
من واسه انوکسا توهمین پست خوندم گفته کمپرس سرد بزارین .میزارم امازیاد نه اخه میگن رحم نه زیادی سردی ...

عزیزم من دو سه ساعت بعد از پروژسترون ژل پگ از داروخانه گرفته بودم گرمش میکردم یک ربع میزاشتم روی محل تزریق باعث شد من سه ماه تزریق پروژسترون تحمل کنم البته خانومی هم میومد برام عالی تزریق میکرد ...تزریق پروژسترون حتما باید آروم و عمیق باشه 

عزیزم من دو سه ساعت بعد از پروژسترون ژل پگ از داروخانه گرفته بودم گرمش میکردم یک ربع میزاشتم روی محل ...

ژل پگ چطوریه؟باچی گرم میکردین؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
شما تا الان چه آمپولی زدین؟

من سيكلم لانگ بود

ماه گذشته ال دي و اسپرين داشتم

دوم اين پري رفتم سونو بهم سينال اف داد از روز سوم پري يعني فرداش هر روز عصر بين ساعت ٤-٦  روزي ١٥٠ واحد

منوپيور هم روزي دوتا پودر با يه آب هر عصر ساعت ٤-٦ كه امروز ده تاش تمام شد ولي سينال اف فردا هم دارم

تا ببينم  دكتر باز چي ميده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من سيكلم لانگ بود ماه گذشته ال دي و اسپرين داشتم دوم اين پري رفتم سونو بهم سينال اف داد از روز سوم ...

آها انشالله موفق میشی عزیزم و یه عالمه جنین تپل وباکیفیت خواهی داشت ❤❤❤❤

من ۵ روز روز دوتا کلومیفن خوردم با دو روز روزی یه آمپول گونال اف بصورت ۲ پودر یه آب 

خداجونم شکرت