2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
منم قبلا دوتا شیاف 400داشتم صبح و شب این سری ی دونه امپول 50پروژسترون دارم راستی ایرانی مال من مال ...

مرسی گلم.اخه بیشتریادوتا میزنن .

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسرت کجااموزش دید.اخه شوهرمنم میخوادبره اموزش خیلی سخته هرروز بیرون برم.توخونه هم خیلی گرون م ...

عزیزم من همسرم قبلا امپولای بوسرلین رو بازوییم و گونال خودکاری دور نافمو زده ترسش ریخته

پروژسترونم زنداداشم بهش یاد داد چطور بزنه اموزش دیده بود خودش 

کاری نداره راحته اره بابا زیاد می گیرن بیان خونه

من پرسیدم از پرستار گفت اولش کمپرس سرد بزار امپول پخش بشه نیم ساعتی بعد گرم بزار 

من بیشتر کمپرس سرد می زارم می ترسم بعد انتقال کمپرس گرم ضرر داشته باشه

مرسی عزیز دلم انشالله بادعای شما  من  چند سال پیش رفتم کل دندونامو درست کردم ک خیالم راحت ...

عزیزم آمپول پروژسترون یخچالی نیست ، همون زیر ۳۰ درجه رو رعایت کنی خوبه ، در مورد ساعت تزریق هم یکی دو ساعت این ور اون ور هیچ مشکلی پیش نمیاره ، ولی اگه هر روز همون حوالی عصر بزنی و خیلی دوز بعدی ت به تاخیر نیفته عالیه .

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم همسرت کجااموزش دید.اخه شوهرمنم میخوادبره اموزش خیلی سخته هرروز بیرون برم.توخونه هم خیلی گرون م ...

منم خودم به شوهرم یاد دادم 

عزیزم من همسرم قبلا امپولای بوسرلین رو بازوییم و گونال خودکاری دور نافمو زده ترسش ریخته پروژسترونم ...

من واسه انوکسا توهمین پست خوندم گفته کمپرس سرد بزارین .میزارم امازیاد نه اخه میگن رحم نه زیادی سردی ببینه نه گرمی.واسه پروژسترون هم سشوار نگه میدارم ولی هم درد دارم هم کبودی

خدایی هر کسی هم غیر از شوهرم زده داغونم کرده ، فقط شوهر عالی میزنه 😊😊  چون سر فرصت و با دلسوزی میزنه

آنا جون درسته که صبح روز انتقال نباید حمام بری و شب قبلش باید حمام کنی ؟ نگران شدم من صبحش رفتم  ...

من صبحش رفتم.دکتر هم گفت چقدر راحت وارد شد.اخه همیشه خودمو جمع میکنم درد دارم امااینباررحمم لغزنده بود بااینکه فکرمیکنم حموم بری خشک میشه واسم برعکس بود

عزیز دلم اونجوری که میدونی نیست..... من کلا آدمی بودم که از آمپول فراری بودم اما واقعا کاری نداره ف ...

حق با شماس آناجون 

امروز رفتم یه درمانگاه دیگه قشنگ و کامل بهم توضیح داد و گف همش که نمیشه بیای اینجا خودت براحتی میتونی بزنی 

فردا وقت سونو دارم این سری سعیمو میکنم خودم بزنم 

مرسی😙

خداجونم شکرت       
روز۴.البته بارچهارم

منم دفعه سومم مطمعنم این بار مامانیم از اقا امام حسین بخواه انشالله ب حق شش ماهه کربلا همه گی حاجت روا بشیم مامانای گروه تو این شب ها از دعای خیرتون ما منتظرا رو بی نصیب نزارین