2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

بچه ها يه سوال يكي از دوستان به تازگي طبيعي باردار شده بود اسمشو يادم نيست ميخواستم ببينم همسرش مشكل داشت و وضعيت اسپرم همسرش چطور بود

و همسرش چه ويتامين هايي خورده بود؟

اگه خودش اينو ديد ممنون ميشم كمك كنه و اينكه همون ماهربعداز اينكه ميكروش منفي شد باردار شد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها يه سوال يكي از دوستان به تازگي طبيعي باردار شده بود اسمشو يادم نيست ميخواستم ببينم همسرش مشكل ...

عزیزم بعضی از بچه ها طبیعی باردار شدن مثل پرپر جون ک برنجک و پاییز.ولی فک کنم منظورت برنجک باشه ک هم خودش ضعیف بود هم شوهرش و هر دو مکمل مصرف میکردن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها چیکار کنم باردار بشم دلم خیلی بچه میخاد😢😢

عزیزم مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شوهرم تعداد اسپرمش کمه خودمم کیست دارم

خب اینا ک قابل درمانه و مشکل سختی نیس.دنبال درمان رفتی؟

والا من گردو و بادوم و پسته و مویز میخوردم اما در کل زیاده روی نمیکردم..... آب میوه هم حاضری نباشه ...

آها ممنونم از راهنماييت خدا بهت سلامتي و دل شاد بده آمين 🌹 

خيلي جاها ميگفتند بادام نخورين 

حالا مونده بودم بخورم يا نخورم 

ميوه هم فقط شليل انگور گلابي ميخورم

ميتونم روزي يكي خرما بخورم ؟

بعد من امروز يك بار يه چيزي ازم دفع شد مثل سفيده تخم مرغ شل ، معذرت ميخوام اين جور واضح گفتم 

اين چي ميتونه باشه ؟

آها ممنونم از راهنماييت خدا بهت سلامتي و دل شاد بده آمين 🌹  خيلي جاها ميگفتند بادام نخو ...

من جاریم تو کل عمرش بادام نمیخوره تا زمانیکه حامله بشه میگه بچه رو خوشگل میکنه😄

من اعتقادی ندارم ب قسمت دوم ولی خب تو هیچکدوم از بارداریاش مشکلی پیش نیومده براش

آها ممنونم از راهنماييت خدا بهت سلامتي و دل شاد بده آمين 🌹  خيلي جاها ميگفتند بادام نخو ...

تو سیکلی الان؟خب شاید ترشح تخمک گذاریه

تورک جان من سریا قبل روزی دوتا شیاف بهم میدادن اما اینسری فقط یک امپول پروژسترون ۵۰ دادن البته انوکسان و..ایناهم دادن روزی یکی امپول کم نیست.سرخود روزی دوتا بزنم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
تورک جان من سریا قبل روزی دوتا شیاف بهم میدادن اما اینسری فقط یک امپول پروژسترون ۵۰ دادن البته انوکس ...

عزیزم مگه میشه سر خود اضافه کنی؟نه این کارو نکن ب هیچ وجه.حتما دکتر شرایطتو در نظر گرفته ک اینجوری دارو داده

عزیزم مبارکه..... ایشالله بزودی مامانی.... عزیرم بله پنج روزس..... آمپولتم قرار نیست حتما عوارض د ...

مرسی عزیز دلم انشالله بادعای شما 

من  چند سال پیش رفتم کل دندونامو درست کردم ک خیالم راحت باشه خراب ندارم تا الانم مشکلی نداشتم از روز تخمک کشی دندونم ب سردی حساس دیگ وقت دکتر گرفتم ببینم تا دوشنبه اگ بتونه مشکلمو حل کنه ک اوک کنمش ن ک هیچ مراعات کنم باهاش چون حساسش نمی کنم درد نداره 

فردا هم باید برم امپولرو بزنم ک گفتم دکتر نوشته برام

راستی من امپول پرژسترون می زارم یخچال ی نیم ساعت 45مین مونده ب تزریق میارم بیرون روغنی دیگ خوشبختانه همسرم یاد گرفته می زنه برام فکر کنم یخچالی نیست امپولش چون روش نوشته کمتر از 30درجه 

من هر روز امپولمو ساعت5 بعد ظهر می زنم بیمارستان پرسیدم گفت ساعتش مهم نیست فقط روزی یک عدد عضلانیه 

الان من ساعت 5می زنم باید هر روز ساعت5بزنم یا ی ساعت این ور اون ور عیب داره؟

تورک جان من سریا قبل روزی دوتا شیاف بهم میدادن اما اینسری فقط یک امپول پروژسترون ۵۰ دادن البته انوکس ...

منم قبلا دوتا شیاف 400داشتم صبح و شب

این سری ی دونه امپول 50پروژسترون دارم راستی ایرانی مال من مال شما ایرانیه؟فرتیژست 

ن سر خود اضاف نکن خوب نیست 

حالا نمی دونم دکتر همین روند پیش میبره یا بعد انتقال اضافه میشه امپول  انا جون؟میدونی شما جوابش رو

مرسی عزیز دلم انشالله بادعای شما  من  چند سال پیش رفتم کل دندونامو درست کردم ک خیالم راحت ...

عزیزم همسرت کجااموزش دید.اخه شوهرمنم میخوادبره اموزش خیلی سخته هرروز بیرون برم.توخونه هم خیلی گرون میگیرن بیان

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید