2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
ممنون عزیزم من که کاری نکردم همه کارهای مهم رو دوش انا جونه هر چند میدونم همین که خطر از بیخ گوش ...

لاله جون یادم میاددکترم اخرای ماه پنج پرد نیزولونمو قطع کرد زایمانم دلیلش قطع پرد میشه باشه .من دوباره پانکچر شدم یکی دوماه دیگه انتقال دارم یعنی بایدچکارکنم تا اون بلا دوباره سرم نیاد

سقط شیمیایی یعنی چی؟

گفت ارتباط خونی برقرار شده با رحم.اما به تشکیل ساک و ... نرسیده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستاره جون برای همه مثل همه اما کسی که زیر دلش درد میگیره یا کمرش دیگه بحرانیه شرایطش من الان هم ان ...

لاله جون من تهران میتونم همینجا با دکتر طرازی یا ابن سینا برم میکرو ولی مادرم به خاطر کار پدرم خیلی میره شهرستان، برای منم راحته که برا میکرو استراحتاشو و رسیدگیاشو پیش مادرم باشم، اگر تهران انجام بدم مامانم مجبور میشه پدرمو تنها بزاره،خلاصه قضیه این مدلیه که من شهرستان هم میتونم انجام بدم تا مادرم خیالش راحتتر باشه، ولی یه پیش فرض بدی دارم فک میکنم هرکی تهران انجام بده بهتر کارش انجام میشه،،، شما که شهرستان انجام دادین نظرتون چیه؟ به نظرتون رضایت بخشه؟ ازمایشای لازم رو هم شهرستان انجام دادین؟ اون ایمنی انعقادیارم انجام دادین؟؟

...

سلام دوستان

من از سوم پري قبلم طبق دستور مركز ال دي خوردم و اسپرين 

اين دفعه نسبت به همه دفعاتم خيلي كم بود خونريزيم مربوط به قرص هاست به نظرتون؟؟؟؟ كسي مثل من بوده بعد از ال دي پري بعديش خونريزيش كم شده باشه؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها دختر خالم که ایران نیست امروز زنگ زده میگه واااا همین 2با رو آزمایش بتا دادی  میگم پس چ ...

نه به اینکه تو انگلیس میگن بی بی چک بزنین و اصلا ازمایش نمینویسن !!
نه به اینکه تو کشوری که دختر خاله شما هست هر 3 روز یه بار از میدن!!

به نظرم دو تا 3 بار کافیه
البته ترجیحا با فاصله ی 48 ساعته ، چون اگه تو 48 ساعت نرمال بره بالا دیگه خیال ادم حمع میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سقط شد لاله جون و تموم .والا بتای دومم 3برابر شده بود ولی خوب قسمت نبود که بمونه 

خیلی ناراحت شدیم هر دو ثمین جون
بتای دوم به فاصله ی چند روز بودش؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من قبلا هیسترو و لاپرا با هم شدم البته سال 92.به نظرت باز لازمه انجام بشه.پی جی اس دقیقا چی رو بررسی ...

والا از زمان هیسترو و لاپرا 5 سال گذشته
تو 5 سال خیلی اتفاق ممکنه افتاده باشه

پی جی اس شرایط جنین و مشکلات ژنتیکیش رو بررسی میکنه و فقط جنین های سالم رو انتقال میدن
همون زمان انتقال انجام میشه
البته نمیدونم تو الزهرا هم این کارو میکنن یا نه

سلام انا جان

12 انتقال 15 بودم

17 انتقال 24

22 انتقال 38

با دکترم که حرف زدم گفت اون ازمایشات قبلتو نمیخوام من گفته بودم 21 انتقال ازمایش بدی 

اخه چرا بتام افت نمیکنه پس !

سلام خانما خوبید . آنا جون لاله جون‌ خوبید ثمین جان خوبی عزیزم رفتی سونو . من نتونستم پیام های قبلی ...

سلام به روی ماهت
عزیزم زایمان کردی به سلامتی؟
من انگار خیلی بی خبرم از همه جا و همه کس

[QUOTE=68367326]نه به اینکه تو انگلیس میگن بی بی چک بزنین و اصلا ازمایش نمینویسن !! نه به اینکه تو کشوری که دختر خال ...[/QUOTE]

من از ١٨سالگى تا ٣٠سالگى در انگليس بودم در كار فيزيوتراپى  در خيلى بيمارستان ها كار كردم در بلفاست ايرلند شمالى كه جزو انگليس هست تا ساندرلند ونيوكسل

و لندن 

وقتى  شما به بيمارستان ورد كنيد حال خوبى نداشته باشيد چه نه داشته باشيد  اولين تست قبل هر كارى تست خون حاملگى هست 

همسرم هم در بيمارستان رويال در لندن كار مى كرد همچين چيزى نشنيدم 

قبول دارم به امپول و سرم در درمان مثل ايران تجويز نمى كنند اما در باردارى خيلى محتاط هستند 

حتى GP شون برن ازمايش خون را مى گيرند 

اينها كه من خوندم موندم 

كدوم شهر انگليس را دوستمون مى گن  اينجورى هست ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام به روی ماهت عزیزم زایمان کردی به سلامتی؟ من انگار خیلی بی خبرم از همه جا و همه کس

سلام لاله جان 

عزیزم اونایی که فیبرو.کیست هستن استروژن داشته باشن باید چکار کنن ؟

فقط چکاب هر شش ماه کافیه ؟وجای نگرانی نیس اگه زیر نظر باشیم؟

البته پزسک زنانم مشکلمو.میدونه وحواسش هست 

مثلا بجای دو تا استروژن ،گفت  روزی یکی مصرف کن !

لاله جون منظور از درد زيردل و كمردرد ، همون درداي شبيه به پريودي هست؟

اره عزیزم شبیه درد پریود
من که درد نداشتم اما دکترم دقیقا همین لفظ رو به کار برد