2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ستاره جون برای همه مثل همه اما کسی که زیر دلش درد میگیره یا کمرش دیگه بحرانیه شرایطش من الان هم ان ...

لاله جون منظور از درد زيردل و كمردرد ، همون درداي شبيه به پريودي هست؟

سلام به همگی. من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی. پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل ...

ثمین جون کاش دکترت پرد رو قطع نمیکرد
چرا قطعش کزد؟

عزیزم بله بالا رفتن بتا و بعد کم شدنش هم نوعی سقط محسوب میشه
بهتره طبق گفته اش عمل کنی تا زمان مناسب ازهات رو تکرار کنی

فعلا به اینکه انتقالت عقب میوفته فکر نکن
سعی کن روحیه ات رو قوی کنی و برای انتقال بعدی با بدن و روح و روان مناسب وارد سیکل بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون شما چند سالتونه؟  دقیقا سوال منم هست آیا افت بتا جزو سقط حساب میشه  چون منم بتا ...

در واقع نوعی بارداری بی سر انجام هست
یعنی بارداری اتفاق میوفته ولی سقط زود هنگام که بدون درد و علامت هست کار رو خاتمه میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله عزیزم شماها خیلی به ماها روحیه دادین و اطلاعات امیدوارم خداوند خودش جبران کنه 😚😚😚😚😚

ممنون عزیزم
من که کاری نکردم
همه کارهای مهم رو دوش انا جونه

هر چند میدونم همین که خطر از بیخ گوشم رد شد نتیجه ی دعای شما مهربوناس

وقتی که برام روز انتقال رو تعیین میکردن سه روز قبلش آز میدادم و بالا بود آره به خدا منم میگم خدا کن ...

چند تا جنین داری؟؟این آزمایشم باید بدم پس..یا اگه لازم باشه خودشون میگن بدم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

[QUOTE=68357537]بانوجان خوبی عزیزم رفتی سونو؟ مامان باران جان کجایی؟[/QUOTE]

سلام عزيزم ٢٤مى رم 

من خيلى تو فكر مامان بارانم 

حتى امروز براش پيام فرستادم 

خبرى نيست ازش 

قرار بود بره براى سونوى قلب نى نى اش 

خوبى خودت عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آها به من گفته دوازده پری بیا سونو شو.من میگم دیره دهم یا یازدهم برم ..آخه من تو حالت عادی هم ضخامتم ...

فکر نمیکنم یروز انقدری تفاوت کنه.

میخوای همون 11 برو.

یااینکه قبلش ز بزن بپرس

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
والا هستم هر از گاهی بد جوری میگیره اما فعلا به امید دعاهاتون میگذرونم.....

سلام آنا جان 

خوبي عزيزم 

خدا بد نده ، ان شاءالله ك اين زمان باقيمانده رو به خوبي و خوشي ميگذروني و پسرت رو به سلامتي بغل ميكني 

خدا پشت و پناهت باشه 

من ديروز انتقال دادم الحمدالله 

حالم خوبه فقط امروز ٣ بار كم و زياد هنگام دفع ادرار همراش خون هم بود اما پدم لك هستش 

يعني امكان داره مربوط به مثانه باشه ؟

امروز درست بعد از زدن آنوكساپرين متوجه شدم 

قبلش يه بار خيلي كم ديدم 

ك حس نكردم برا ادرار باشه 

دكترم هم نيست تا شنبه  اگه باز تكرار شد بايد زنگ بزنم بيمارستان آتيه 

داروهام هم آسپرين ، پرد ، روزي يكي آمپول آنوكساپرين و يك شياف هست ك ايرانيه 

٣ جنين ديگه دارم ك وضعيتش گفت الان خوبه تا شنبه مشخص ميشه ك ب فريز ميرسه يا ن ك ان شاءالله فريز بشه برام  

سلام به همه

دوستان کسی اخیرا مطب د.طرازی رفته؟روزهایی که هستش همون شنبه یک شنبه سه شنبه هست؟مسافرت نیست؟؟من شنبه روز سوم پریودیم هست میخوام برم پیشش

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود یکی بود میشه قبل nt هم یه بار دیگه برم؟ ممنون بانو جان ...

سلام عزيزم 

خدا شكر 

به خدا نگران شديم 

مامان رعد و برق و من 

همش جوياى حالت بوديم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلاااااامممم خانوما چطورین...

خدا قوت به انا جون و لاله جون.. و همه ی مامانایی که نزدیک زایمانشونه.الهی که راحت و به موقع زایمان کنین

و ما رو دعا کنین که این لحظاتو خیلی زود تجربه کنیم😍😍😍😍😍

پس برا من چرا اینقدر دیر نسخه کرده تازه تاریخم زده 30 آبان.اوووووووف.

والا چی بگم.. دکتر من گفت فقط باید دوهفته ای از مصرف آسپرین و امپول هپارین بگذره.که آنا جونم گفت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘