2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

سلام انا جون و بقيه يچه ها.من امروز روز هفت سيكلم بود اومدم سونو و حالا سري دوم داروها.سري اولم ١٥ تا امپول منوپيور بود.الان تا شنبه شش تا امپول هاش ام جي كارما دكتر بهم داده.من به داروخونه گفتم خارجي.روي جعبه نوشته الماني و روش فارسي نوشته.از خانوم داروخونه هم پرسيدم گفت المانيه.پس چرا فارسي نوشته؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما خوبید . آنا جون لاله جون‌ خوبید ثمین جان خوبی عزیزم رفتی سونو . من نتونستم پیام های قبلی ...

سلام عاطی جون خودت خوبی؟پرنسست خوبه خواهری؟من سقط کردم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم ميدونم خسته اي و دوست داري همه چيز زودتر اوكي شه... ولي خواهش ميكنم صبوري كن و بزار همه چيز به ...

والا راستش الان به زورم بخوان برام انتقال بدن من نمیذارم واقعا خیلی غصه داره بتات +بشه و 1ماه تمام منتظر بشی و آخرم هیچ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بهم گفت 13با14 پری بیا تا سونو بشی 4روز بعدشم انتقال انشاالله. معمولا این چندروز هرکیو دیدم بین 16ت ...

آها به من گفته دوازده پری بیا سونو شو.من میگم دیره دهم یا یازدهم برم ..آخه من تو حالت عادی هم ضخامتم خوب بود الان قرصم داده میترسم دیگه خیلی بره بالا سیکل رو کنسل کنن

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آها به من گفته دوازده پری بیا سونو شو.من میگم دیره دهم یا یازدهم برم ..آخه من تو حالت عادی هم ضخامتم ...

اینجا روز دوم دارو میدن روز نهم سونو میشی بعد اگه بالا نرفته باشه سه روز بعد دوباره سونو و این روال تکرار میشه حتما آز پروژسترون هم بده برای من دوبار به خاطر پروژسترون بالا کنسل شد

خدایا شکرت😙
اینجا روز دوم دارو میدن روز نهم سونو میشی بعد اگه بالا نرفته باشه سه روز بعد دوباره سونو و این روال ...

قبلا که مشکل نبود...آز پروژسترون رو روز انتقالم میگیرن درسته؟؟پولام ته کشیده اینماه بخدا...بس که سونو شدم 😐😐بهم گفت بیست و یکم برم که میشه روز سیزدهمم.بعد به ماما گفتم چند روز قبل از رفتن باید اطلاع داشته باشم گفت روز دوازده پری بیا ..حالا توش موندم دوازده پری برم یا یازده😐😐کی بشه تموم بشه این روزا

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
قبلا که مشکل نبود...آز پروژسترون رو روز انتقالم میگیرن درسته؟؟پولام ته کشیده اینماه بخدا...بس که سون ...

وقتی که برام روز انتقال رو تعیین میکردن سه روز قبلش آز میدادم و بالا بود

آره به خدا منم میگم خدا کنه این سیکل تموم بشه چقدر پول دارو بدیم از اینکه هر دفعه بریم سونو و کنسل بشه من هردفعه با چشم گریون میرفتم خونه بازم میگفتم حتما خدا صلاحمو بهتر میدونه حالا اگه از نظر مالی مشکلی نبود باز بهتربود من که شوهرم گفته همین جنین بگیره دیگه نمیخوام ادامه بدی

خدایا شکرت😙
پرپر جون تیکرم به زمان سزارین هست نه طبیعی. فکر کنم 5هفته دیگه دخملم به سلامتی حوصله کنه دیگه خوب با ...

ان شاءالله كه سر موقع خووووب و سرحال دنيا مياد و همه سختيهارو يادت ميره عزيزم، سعي كن هرجوري شده آرامشتو حفظ كني و به خودت برسي ديگه چيزي نمونده به اميدددد خدااااا

سلام خانما خوبید . آنا جون لاله جون‌ خوبید ثمین جان خوبی عزیزم رفتی سونو . من نتونستم پیام های قبلی ...

عزیزم شکر خوبیم.....

ثمین جون متاسفانه بازم نتونست ادامه بده براش دعا کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون لاله جون. من قبلا ایزوکسوپرین نداشتم.از روز دوشنبه به خاطر وزن کم جنین شروع کردم که از شماهم پ ...

عزیزم متاسفانه اکثرا متوجه انقباض نمیشن
به نظرم شما هم علامتایی که گفته بودی نشونه ی انقباض بود
الان یادم نیست تو کدوم ص بود که برم ببینم چی نوشته بودی
اما کلا یادت باشه همیشه شکمت رو تو فاصله های کم چک کنی
همیشه انقباض با درد نیست، همیشه هم از وقتی داره شروع میشه قابل حس کردن نیست
گاهی فقط با چک کردن منظمه که میشه فهمید شکم الان سفته
سعی کن یه روز خودت رو مدام چک کنی
هر چند دقیقه دست بذار رو شکمت و اروم با کف 4 تا انگشت فشار بده
بعد تو زمان های مختلف ببین شدت نرمی و سفتی فرق داره یا نه
و اینکه نکته ی مهم اینه که همه جای شکم سفت میشه با هم و با هم از بین میره
اگه یه جایی سفت بود اما یه جایی نرم یعنی انقباض نیست

لک بینی هم وقتی انقباض خیلی شدیده و داره دهانه رحم رو باز میکنه ایجاد میشه، پس نداشتنش نشونه نداشتن انقباض نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستانی تجربه انقباض این چیزا اخیرا داشتن..... یه سوال دارم..... حس میکنم با الان دو باره این حسو ...

انا جون انقباض تو شکم حس فشار ایجاد میکنه ، مگر زمانی که داره رو دهانه تاثیر میذاره
گاهی شدت انقباض اون قدر زیاده که سریع حس دست شویی رفتن به ادم دست میده مخصوصا وقتی رو کمر میخوابی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون چیزی که من در این دوره فهمیدم اینه که انقباض برای هر کسی انگار متفاوته.یکی کل شکمه.یکی زیر د ...

ستاره جون برای همه مثل همه
اما کسی که زیر دلش درد میگیره یا کمرش دیگه بحرانیه شرایطش
من الان هم انقباض دارم اما دکتر گفت چون زیر دلت درد نداره و کمرت هم همین طور ، با استراحت نسبی و دارو کنترل میشه و کافیه