2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

وااااااااای خدای من   اصلا نمیتونم چیزی بگم لال شدم لال.خدا بهت صبر بده خواهری.وای از ناراحتی نمیدونم چی بگم اصلا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من قرص progynova و شیاف پروژسترون رو از قبل از انتقال داشتم و هیچی نبود. کاملا همه چی عادی. ...

نمیدونم شاید همینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی. من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی. پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل ...

عزیزم به هر حال باردار شدی باید فاصله بدی چون احتمالا الان سیستم بدنت حتی سی دی مارکرات بالا پایین شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبی؟من 6تا جنین گریدbوc شد. خودم انتظارشو نداشتم واقعا.خداروهزار مرتبه شکر. دیگه سون ...

عزیزم نمیشه دقیق گفت میتونی ترای کنی اگه اذیت نشدی اقدام داشته باشی اما حتما با ملاحظه باشه.....

آنا جون سلام  بهترى عزيزم؟؟؟

والا هستم هر از گاهی بد جوری میگیره اما فعلا به امید دعاهاتون میگذرونم.....

بچه ها دختر خالم که ایران نیست امروز زنگ زده میگه واااا همین 2با رو آزمایش بتا دادی 

میگم پس چند بار 4 برابر شده خوب میگه اینجا تا زمانی که صدای قلب بچه رو بشنوند هر 3 روز باید بری آزمایش تا ببینن رشدش به چه صورته 

والا نمی ونم چکار کنم دختره الکی روز پنج شنبه ای مارو فکری کرد

حالا شما چیه نظرتون

سلام دوستای گلم آرزو میکنم همتون خیلی زود لذت مادر شدنو بچشید

روز نهم انتقالمه.بجز تیر کشیدن تخمک بعضی وقتا و سفت شدن زیر دلم علامت خاصی ندارم

جرات بی بی چک گذاشتنم ندارم

خیلی خیلی ازتون التماس دعا دارم

روز دوم محرم باید آزمایش بدم‌.شوهرم خیلی امید داره که امام حسین ناامیدش نمیکنه

تورا خدا دعا کنید برامون

سلام انشاله که سلامت باشید.انا جان انشاله که سلامت دنیا میاد دعای ما پشت سرتونه...انا جان من  شنبه که ازمایش داده بود امروز دوباره تکرار کردم شده 38.95 با دکترم تماس گرفتم گفت بتا بالا نرفته ولی بجای شیاف امپول بزن روزی دوتا.دوباره ازمایشتو یک هفته ی دیگه تکرار کن ممکنه بالا بره...بنظرتون امکانش هست؟ دیگه دیوانه شدم

ممنون عزیزم وای نگوووووووووووو چرا؟ من خیلی وقته نتونستم تاپیکو درست بخونم اون موقع بیمارستان بود ...

سقط شد لاله جون و تموم .والا بتای دومم 3برابر شده بود ولی خوب قسمت نبود که بمونه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....