2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
ببخشید دارم ازدرد میپیچم به خودم یادم رفت ازتون تشکر کنم گلم ممنونم عزیزم

انشالله حالت زودی زود خوب میشه 

منم اولین سری هایپر شدم با ۳۳ تا تخمک ولی درد نداشتم فقط شکمم احساس سنگینی و سفتی داشتم 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب که زیادمیخورم صبح زنگ زدم مرکزپرسیدم گفتن برو پیش متخصص قلب حالا من میخاستم ببینم کسی از دوستان ت ...

واا من دیدم بعضی دوستان که به پروژسترون حساسیت دادن علایم مشابهی تجربه کردن.....

بازم حتما پیگیر باش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم این حالت و داشتم با تنگی ه نفس. همش نفس های عمیق می کشم. برو دکتر به منم بگو دکترت چه نظری ...

عزیزم اثر دارو با عوارض غیر قابل دارو فرق داره.....

بعضی عوارض دارو طبیعین و با ادامه دادن بهش بدن عادت میکنه اما بعضیا نیاز به تغییر دارو داره.....

تشخیص این فرق مهمه.....

مثلا یادمه یکی از دوستان به آمپول پروژسترون حساسیت داد و تپش قلب و تب و لرز و همچین چیزایی تجربه کرد دکتر داروشو تغییر داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نشاسه تو اب حل کن بخور..شب ...فردا بعد عمل دو تا سفیه تخمرغ ابپز بخور ....خیییلی خوبه.....استراحت کن ...

عزیزم نشاسته ممکنه برا همه خوب نباشه خصوصا برا مستعدین یبوست.....

ممنون فداتشم.دکترم اعتقادی به‌مکمل نداره،نخورم آیا؟!اخه سه ماه فرصت دارم.میگم شاید بشه خودمو تقویت ک ...

والا چه عرض کنم.....

این اعتقاد داشتن و نداشتن دکترام شده داستانی برا خودش.....

نمیدونم چرا انقدر اختلاف سلیقه وجود داره.....

ثمين جون واقعا بهت افتخار ميكنم!  من چند وقته سرم شلوغه و درگير يسري مشكلاتم واسه همين نتونستم ...

واقعا صبرش شده صبر ایوب ایشالله پاداشی به زیبایی پاداش صبر ایوبم نسیبتش بشه.....

شك نكن كه دعاى تك تك ما همراهته عزيزم🙏🏼🌸💕استرس نداشته باش

شک ندارم دلم به همین دعاهای ناب دوستام قرصه.....

فقط شرایط سختی دارم.....

با یه بچه کوچیک و بدون همراهی غیر همسرم پیش اومدن شرایط اورژانسی واقعا سخته.....

عزیزم ایشالا که زود زود خوب بشی و همه چی به روال عادی برگرده. ما که دعاگوتیم🌺🌺🌺

فدات عزیزم.....

ایشالله تو هم به زودی معجزه خدارو تجربه کنی و تلخی منفی به کل برات کمرنگ بشه.....

سلام آنا جونم ..خوبی ... این ازمایشات ایمنی و انعقادی منه ...که دکتر رزاقی نوشته بود...جواب جهشی ها ...

عزیزم هموگلوبینت درسته تو رنجه اما بالا محسوب میشه.....

به نظرم تستهای mthfr و pai1ت بیاد شرایطت بهتر مشخص میشه.....

سی دی مارکرات واضح نبودن نتونستم درست بخونم ممنون میشم دوباره بفرستی.....

بقبه به نظرم اوکی بودن.....

کسی نبود این ازمایشات رو تفسیر کنه .. آنا جون کجایی ..

عزیزم شرمنده چند روزه خیلی خوب نیستم تمرکزم ندارم خیلی، الان برا دارو بیدار شدم کمرمم خیلی درد میکنه دیگه گفتم یه نگاهی بندازم.....

دوستان عزيز اگر موافقيد بيايد دوباره دعاي دسته جمعي بخونيم و واسه هم دعا كنيم... از غروب پنج شنبه تا ...

عزیزم من هستم فقط شاید بتونم در حد صلوات همراهی کنم چون واقعا بعضا حال خوشی ندارم.....

ذهنم بیشتر از این یاری نمیکنه....

همیشه سعی میکنم کنارتون باشم.....

ممنون از کار زیبات عزیزم.....

آندومتریوز داشتن بده؟

عزیزم من نمیدونم دقیقا منظور دکترت آندومتریوز بوده یا نه اما خوب آندومتریوز یه بیماریه.....

وقتی سلولهای دیواره رحمی جای دیگه رشد کنن میشه آندومتریوز.....

مثلا من آندومتریوز لگنی داشتم و کف لگنم پر ندول بود و با لاپراسکوپی لگنم پاکسازی شد و قطعا تو گرفتن نتیجه+م بی تاثیر نبوده.....

اما اینم بگم شاید اصلا منظور دکترت آندومتریوز نبوده!!!!!

سلام دوستای گلم من تازه به جمعتون اضافه شدم وخیلی خوشحالم  که درکنارتون هستم ومیتونم ازتجربیات ...

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت.....

ایشالله این خونه شاهد شادیات باشه....

شرایط خیییلی سخته مخصوصا انتظار برای کسانی که میکرو کردن.خدایا به عزت و شکوهت قسم به حق این ماه عزیز محرم دل من و دوستانه منتظر و شاد کن ..خدایا معجزه امام حسین و نشونمون بده😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...