2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام انا جون و دوستان خوبین 

انا جون تبریک بخاطر بارداریتون

من ازمایش ذخیره تخمدانم۰/۷۲۲هستش 

میگم با تخمک خودم میتونم ای وی اف شم 

یا اینجا کسی بوده با این عدد اهدایی بگیره 

خیلی استرس دارم ممنون میشم جواب بدید

تازه ۲۹ ساله شدم

راستی انا جون جنسیت نی نی ت چی هست

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
سلام انا جون و دوستان خوبین  انا جون تبریک بخاطر بارداریتون من ازمایش ذخیره تخمدانم۰/۷۲۲هستش& ...

سلام عزیزم.....

فدات قسمت خودت و بقیه دوستان.....

عزیرم یه پرنس تو راهه.....

والا ذخیرت به نظر من بد نیست و میشه با یه پروتکل مناسب تخمکهای خوبی ازش گرفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم..... فدات قسمت خودت و بقیه دوستان..... عزیرم یه پرنس تو راهه..... والا ذخیرت به نظر من ...

مرسی گلم از پاسخگویتت 

ایشالا یه سلامتی بغلش کنی 

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
خیلی ممنون جواب دادید این آزمایش بعد ۱۲جلسه شیمی درمانی و اسپرم صفر هستش شش ماه از آخریم شیمی درمان ...

مگه چقدر درد داره امپولا ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

سلام دوستان ببخشید امپولای ای وی اف مگه چقد درد داره ؟ خیلی؟ دردش اندازه اشو میگین توصیف کنین؟ اخه من قراره انجام بدم... بعد یه سوال دیگه... این امپول زدنا رو کجا باید بریم؟ مثلا کسایی که تو رویانن همونجا باید برن؟ اگه هر روز باشه اخه چه جوری میشه هر روز پاشد رفت؟ 

عزیزدلم انشاله شماهم خوش خبر باشی.بخدا انقدر که برای همه دعا میکنم فکر خودم نیستم..تا ازمایش ندم اصل ...

مبارکت باشه خواهری قطعا + هستش الهی به سلامتی بیاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان منم امروز با دیدن کبودیای بدنم به خاطر آمپولا دلم گرفت و اشکم سرازیر شد.ان شاالله خدا دلت ش ...

مگه امپولا بدنو کبود میکنه? اخه منم قراره ivf کنم 

ممنونم  خدا هیچ کیو به این درد مبتلا نکنه  که جدا از درداش حرفای مردم هزینه هاش روح ادم ...

خواهری خیلی متاسفم نمیدونم ناراحتیتو با چه کلماتی تسکین بدم صبور باش بارها و بارها امروزتو کشیدم ولی آروم باش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان ببخشید امپولای ای وی اف مگه چقد درد داره ؟ خیلی؟ دردش اندازه اشو میگین توصیف کنین؟ اخه م ...

درد نداره عزیزم نگران نشو

آمپول های بازو و دور شکمی رو خودت میزنی که ابداً کار سختی نیست سوزنش اندازه دوتا تار مو واقعا راحتِ

ولی امپول پروژسترون یکم مایع ش درناک اون هم واقعا قابل تحملِ که اگر خودت رو شل کنی و آمپول رو عمیق برات تزریق کنن واقعا دردش خیلی خیلی کم میشه ، چون جذبش زمان بر هست تا مایع جذب بدن بشه کمی اون ناحیه حساس میشه همین.

چیز خاصی نیست که فکرت مشغولش بشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان ببخشید امپولای ای وی اف مگه چقد درد داره ؟ خیلی؟ دردش اندازه اشو میگین توصیف کنین؟ اخه م ...

نزدیک محل تون  میری یه درمانگاه برات میزنن و برای من فقط یک بار کبود شد چون نمیدونم چرا خودم رو سفت کرده بودم زود جاش رفت 

بستگی به شرایط بدن تون بهتون آمپول میدن شاید مقدارش خیلی کم باشه پس از حالا عزای آمپولا رو نگیر😉

خداتو شکر کن..... پس من چی بگم سه بار پانکچر شدم؟

آنا جون خواستی مثال بزنی بر دوستان منم فراموش نکن حیفه والا ی عمر اتاق عمل رفتنام نادیده گرفته شه خخخخ

دوستان سلام

یه سئوال مهم دارم

با ذخیره خیلی خیلی خیلی کم پودر dhea  و پودر اینفولیک جواب میده؟

دوزش روزی ۲تاست

و اینو شنیدم  Q10 و ژل رویال خوبه کسی میدونه واقعا اثر داره یا فقط یه فرضیه ست...

و پیشنهاد دارویی داریدیا هر چی بدید که نرم واسه اهدایی...

ممنون

البته دیدم خانمهایی که ذخیرشون واقعا کم بوده جواب گرفتن

الان من فقط و فقط دنبال بالا بردن کیفیت تخمک هامم بهم بگید چه تجربه ایی دارید یا به چشم دیدید که شدیدا بهشون نیازدارم

لاله جان درخواست دوستی من رو لطفا قبول کن کمک لازم دارم 

مرسی عزیزم

سلام آنا جون.من ااومدم برای انتقال..شنبه پانکچر شده بودم.جنین شناس گفت از 6تا 4تا بارور شدن...گفت فردا انتقال بده.خوبه بنظرتون...دوتا فقط انتقال میدن....نظرت چیه

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام عزیزم منم دارم داروهامواستفاده میکنم وبرای پانکچرحاضرمیشم همین علایم رودارم ودستوپاهام هم داغ م ...

پس عاديه اين علايم 

آخه نگرانم كرده بود 

باز خداروشكر 

ان شاءالله اين سختيهاموننتيجه شيرين رو به همراه داشته باشه الهي آمين