2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
ثمین جون منم دقیقا همینطور بودم سیزده روز حسم مثبت بود روز ازمایش حالم گرفته بود میگفتم خبری نیست. ...

خداکنه صباجون مرسی از دلگرمیت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم یکی از نشونه های مامان شدنته منم روزهای آخر همش گریه میکردم و میگفتم جواب منفیه  عزیزم پا ...

مرسی خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین جان منم امروز با دیدن کبودیای بدنم به خاطر آمپولا دلم گرفت و اشکم سرازیر شد.ان شاالله خدا دلت شاد کنه.منم دو روز دیگه پانکچر دارم.چند هفته اس روزای دوشنبه دعای مقاتل صد بار میخونم.امشب به نیت شما هم میخونم ...خدا به هممون رحم کنه .عزیزم منتظر جواب مثبت هستیم.البته مثبت شدی به نیت منم چند صلوات بفرست خخخخخخ

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آنا جون تو که ماشالله باتجربه لطفا منو راهنمایی کن. خواهرم ماه دیگه میخاسته واسه انتقال بره حالا رف ...

عزیزم خوب یک و یک چهارم از چه دزی؟

پنجاه؟

صد؟

برا من ۵/۵ شده بود اوایل بارداری نصف صد رو میخوردم که شد حدودای یک دهم.....

بعد دوباره کرد نصف نرمال شد.....

به نظرم دزشو کمتر کنه یواش یواش بالا میره.....

بالا بودنش بیشتر مشکله تا پایین بودنش فکر کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم اناجان.درس پس میدیم محضر شما    

فدات بشم.....

همینکه تک تک دوستان چراغ این خونه رو روشن نگه میدارن جای تقدیر داره.....

تنها دلیلی که این خونه تا الان چراغش روشن بوده احساس مسولیت تک تکتون نسبت بهش هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان منم امروز با دیدن کبودیای بدنم به خاطر آمپولا دلم گرفت و اشکم سرازیر شد.ان شاالله خدا دلت ش ...

دوستان بیایین امشب هر گی میتونه برا ثمین جون هر دعایی میتونه بخونه یا اینکه صد تا صلوات یا امن یجیب بخونه.....

ثمین جان منم امروز با دیدن کبودیای بدنم به خاطر آمپولا دلم گرفت و اشکم سرازیر شد.ان شاالله خدا دلت ش ...

مرسی خواهری چشم عزیزم حتما

ثمین جان خواهر گلم ان شالله فردا خبر خوشگله رومیدی 

انشالله خواهری

دوستان بیایین امشب هر گی میتونه برا ثمین جون هر دعایی میتونه بخونه یا اینکه صد تا صلوات یا امن یجیب ...

آنا جون مرسی از محبتتون

امشب به نیتت صد تا صلوات میفرستم عزیزم 

فدات خواهری ممنونم