2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
بچه ها يه سوال  من قبل از انتقال ويتامين Dو ويتامين Eميخوردم بعداز انتقال ميشه خورد يا نه؟

باید از دکترت بپرسی احتمالا قطع بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مشکل انعقادی احتمال زیاد دارم .که اسپرین و هپارین خست. مشکل ایمنی ندارم...یعنی برای چه مشکلی سر ...

عزیزم خوب آز ایمنیت کامل نیست فقط دو تا سی دی مارکره.....

دو تاییا خیلی مهمه که اصلا انجام ندادی.....

با این دو تا ظاهرا مشکلی نیست اما خوب ایمونولوژ من اعتقاد داشت دوتاییان که تعیین کننده ترن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

چرا که نه عزیزم.....

ایشالله که خیره.....

به نظرم برو آز بده.....

باید از دکترت بپرسی احتمالا قطع بشه....

سام خانما ببخشید من خیلی کم عفونت ادراری گرفتم هنوز پری نشدم هفته بعد پری بشم میرم واسه شروع سیکل انتقال بنظرتون این چند روزو چیکار کنم ببخشید خیلی کم سوزش دارم دارم ولی مطمینم عفونت ادراری هست اگه چند روز سیپروفلوکساسین بخورم ضرر داره؟ 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ممنونم.امروز عصر ازمایش میدم.انا جان من سرکار میام ولی کامل نشستم.بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

نه عزیزم راحت باش فقط هر از گاهی به یه بهونه ای پاشو یه دوری بزن.....

سام خانما ببخشید من خیلی کم عفونت ادراری گرفتم هنوز پری نشدم هفته بعد پری بشم میرم واسه شروع سیکل ان ...

دارو سر خود نخور چون ممکنه واسه سیکلت خوب نباشه با دکترت مطرح کن.....

ولی در کل آب زیاد بخور که تند تند مثانه ت خالی بشه.....

سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

واااي خداي من بهترين لحظه است ،ديدناين بي بي چك مبارك باشه عزيزم خط دومش كه ديده ميشه😍😍😍😍😍

خيلي حس خوبيه ،ان شاالله مباركت باشه عزيزم😘

توي اين حس خوب همه رو دعا كن منم دعا كن ،منم به اميد خدا يه هفته بعد ميخوام برم آز بدم

واااي خداي من بهترين لحظه است ،ديدناين بي بي چك مبارك باشه عزيزم خط دومش كه ديده ميشه😍😍😍😍😍 خيل ...

عزیزدلم انشاله شماهم خوش خبر باشی.بخدا انقدر که برای همه دعا میکنم فکر خودم نیستم..تا ازمایش ندم اصلا حس خوشحالی ندارم میترسم توی ذوقم بخوره.انشاله که همه حاجت روا بشن

دارو سر خود نخور چون ممکنه واسه سیکلت خوب نباشه با دکترت مطرح کن..... ولی در کل آب زیاد بخور که تند ...

باشه عزیرم خیلی ممنون 

انا جون من خیل  کم غلضت خون دارم مثلا نباید بیشتر از پنج باشه برا من ۵/۴بود چهار دهم بیشتر امروز میخوام برم حجامت ضمنا ا.اس.ا میخورم هر روز و روزی یکی ویتامین ای و اسید فولیک میخورم. بنظرت حجامت تاثیری داره یا خون بدم البالو هم میخورم.تو انتقال اولم مثلا از روز هشتم به بعد همش دلم میخواست بدنمو تیر بکشمو کش بیاد بدنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

انا جان سلام

من يك ماه پيش آز خون دادم ويتامين دي ٢٤ بود خب خيلي كم بود منم سرخود روزي يه ويتامين دي خوردم مثلا خير سرم تا روز انتقالم بالا بياد يعني حدود بيست تا خوردم

الان چند روزه نخوردم ديشب دوباره رفتم خريدم ولي ميترسم بخورم اخه زيادش هم توليد توكسين ميكنه تو بدن

به نظرت اين بيست تا تأثير داشته؟؟؟

اگه بخوام برم دوباره از بدم حالم بد ميشه اخه من كن خونم و بعد از گرفتن خون ازم سردرد شديد و تهوّع ميگيرم

حالا چيكار كنم؟؟؟شنيدم كمبرد ويتامين دي باعث سقط ميشه اره؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سام خانما ببخشید من خیلی کم عفونت ادراری گرفتم هنوز پری نشدم هفته بعد پری بشم میرم واسه شروع سیکل ان ...

عزيزم به نظرم آب زياد بخور تا عفونتت طبيعي خارج بشه

ضمن اينكه من وقتايي قبل از پري عفونت ميگيرم با اومدن پري عفونتم هم خوب ميشه شايد اتفاقي باشه واسه من ولي خودم فكر ميكنم پري عفونت رو خارج ميكنه فقط تو پري خيلي بهداشت رو رعايت كن وسعي كن بعد از پري خوب خودت رو خشك كني كه رطوبت باعث بوجود اومدن عفونت نشه

باسلام به همه دوستان

سلام آناجونم خوبین شمادخترگلتونو بهتره؟

من دیروزآخرین سونومودادم دکترازهمه تخمکام خیلی راضی بودبرای چهارشنبه نوبت پانکچرگذاشته اماوضعیت ضعیف اس همسرموکه دیدبایه حالتی گفت که همسرت خیلی ضعیفه تودلم خالی شدخواستتم بدونم امکانش چقدره که بگیره بعداینکه چ زمانی فریزمیکنن بعداینکه احتمال  انتقالم دراین ماه هست یانه دیوونه شدم ازبس فکرکردم قبل ازتخمک کشی نزدیکی میشه داشت یانه

ممنونم ازلطفتون

عزيزم مباركه

انشااله جواب ازمايشت هم مثبته

چقد خوبه اينجا ادم انرژي مثبت ميگيره از جواب بي بي چك ديگران

اميدوار ميشم هر وقت يكي خوش خبر مياد

انشالله روزي همه ما منتظران