2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
مورفو شوهرم کم بود که الان خداروشکر خوب شده با دارو. خودمم ذخیرم کم هست و تخمدانام ضعیفه.البته بعدا ...

خدارو هزاران شكر كه خوب شدن،،، ميشه بگين چه داروهايي خوردن كه مورفو بهتر شد؟؟ ازمايش اس پرم رو توي ابن سينا دادن؟

...
آخه رو چه حساب میگی هماتوم . سونو شدم دکتر چیزی نگفت 

عزیزم من بهار هارو قاطی میکنم چون یکی از بهارا دقیق دکترش گفت هماتوم داره حتی سایز هماتومش نصف هماتوم من بود.....

اما احتمالا برا شمام هماتومه چون معمولا دوستانی که خونریزی داشتن هماتوم داشتن.....

منم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ندیده که نگفته عزیزم.مگه سقط الکیه دردش وحشتناکه .

یه لخته هم اندازه بند انگشت داشتم . کمر درد خفيفي که الان دارم برای چيه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

لخته رو دفع کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم الان تنها کاری که باید بکنی استراحت مطلق.....

تماس با دکتر و احتمالا افزایش پروژسترون و قطع سلکسان و آسپرینته!!!!

من که میگم هماتومه.من سقط کردم میدونم دردش وحشتناکه تازه با ی لخته کار تموم نمیشه که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لخته رو دفع کردی؟

آره اومد رو پدم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم الان تنها کاری که باید بکنی استراحت مطلق..... تماس با دکتر و احتمالا افزایش پروژسترون و قطع س ...

اناجون ممكنه يكي باردار باشه ولي بيبي چك روز موعد هاله هم حتي نندازه؟

...
عزیزم الان تنها کاری که باید بکنی استراحت مطلق..... تماس با دکتر و احتمالا افزایش پروژسترون و قطع س ...

فردا اول وقت زنگ میزنم . ولی اگه از آمپول باشه چقدر طول می کشه قطع بشه؟

روزی دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون میزنم احتمال زیاد شدنش هست؟

روزی دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون میزنم احتمال زیاد شدنش هست؟

اره ممکنه زیادش کنه دوتا امپول کنه +2تا شیاف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فردا اول وقت زنگ میزنم . ولی اگه از آمپول باشه چقدر طول می کشه قطع بشه؟

والا مشخص نیست دوستم 1هفته طول کشید آنا جون گفتن 2ماه خونریزی داشته

خدارو هزاران شكر كه خوب شدن،،، ميشه بگين چه داروهايي خوردن كه مورفو بهتر شد؟؟ ازمايش اس پرم رو توي ا ...

همون مرکز یزد دادیم ازمایشارو.

زینک پلاس.

ویتامین ب. سی. ای

فولیک اسید.

ایندفعه هم براش ال کارنتین داد برای سرعت اسپرمها

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
يائسگي موقت خطرناك نيس؟؟يعني اينطوري نيس كه برنگرده؟

نه عزیزم اسمش روشه.موقت.بعدش درست میشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....