2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

الهی همیشه سالم و سلامت باشه و در کنار هم شاد باشید عزیز مهربون...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بعد از تخمک کشی استرادیول و پروژسترون هم استفاده کردین ؟

پرژسترون آره.سه تا آمپول.

اما استرادیول نه‌ .چون هایپر بودم و انتقالم افتاد واسه دوماه بعد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرژسترون آره.سه تا آمپول. اما استرادیول نه‌ .چون هایپر بودم و انتقالم افتاد واسه دوماه بعد.

در حین مثرف پروژسترون پریود شدین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلا عزیزم میشه ببینی این هاله داره یا نه؟؟ http://uupload.ir/files/ubuq_462.jpg https://uupl ...

داره عزیزم انشالله ک مثبتی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا دقیقا نمیدونم..... اما یکیش فکر کنم پایین اومدن ذخیره اون تخمدان باشه.....

احتمال داره ک هم تو این سیکل ک پانکچر شدم حامله بشی ؟ شاید تخمکی مونده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خواهش میکنم، فک کنم آزمایشگاه خصوصی انجام میدن،ولی خب مر

انتظار جون من چند روز پیش رفتم آزمایشگاه مرکزی هیچکدوم از آز های انعقادی رو نداشت.وااای از 4 صب رفتم نشستم 9 و ربع نوبتم شد رفتم گف ما اینا رو نداریم اعصابم خورد شد.بنظرت جهاد داره اینا رو؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انشاالله روز 8

روز 8 ک بعید میدونم نشون بده ولی در هر صورت یه هاله کمرنگ داره انشالله ک زود برات نشون داده و نشونه بارداریته عزیزم

5شنبه هفته پیش انتقال دادم الان میشم 8 یا 9؟؟؟

فک کنم 9 بشه

در حین مثرف پروژسترون پریود شدین ؟

نه عزیزم سه تا امپولمو سه روز زدم تموم شد بعد چهار پنج روز..

که مجموعا از روز پانکچر میشد ۷روز.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
احتمال داره ک هم تو این سیکل ک پانکچر شدم حامله بشی ؟ شاید تخمکی مونده باشه

آره یکی از دوستان بعد پانکچر حامله شده بودن...

اسمشون دقیق یادم نیس.فک کنم سوگولی.