2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
[QUOTE= 66225786 ]اصلا نگران نباش من آرزومه یه ذره علامت داشته باشم.آخه علامت های پری و بارداری خیلی ...

قبل آز واقعا هیچ جوره نمیشه فهمید.....

اولین علامت همون بتای + هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی .. یعنی میرسه اون روز منم بیام از این حس خوب بگم  ؟!یعنی تجربه ش میکنم؟! خدا نگهدارش ...

شک نکن عزیزمممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون.امروز به امید خدا اولین امپولم که زولادکس بود رو زدم.رفتم مطب یه ماما خودش برام زد ولی ...

نه عزیزم این داروهات که احتمالا مال همون هفت روز اول بعدشم نهایت همین حدودا دارو داشته باشی.....

بستگی به دز داروهات داره از سونوهات معلوم میشه اما نهایت برا کل بقیه روزاتم همین حدودا بشه.....

اناجون سلام خوبي؟؟ شما ميدونين اگه نمونه ادرار توي دماي محيط چند ساعت بمونه بازم ميشه باهاش بيبي زد؟

والا نمیدونم.....

ستاره جان سلام عزیزم.میگم امروز که امپولو زدم بعداز چندقیقه جاش یکم خون اوند.مگه امپول زیر پوستی هم ...

احتمالا بد جایی زدی بعضا پیش میاد نگران نباش.....

انشالا انا جان من امروز دوباره رفتم داروهامو بگيرم گفتن بايد تاييديه پزشك ببرم براي بيمه😐

احتمالا تعداد بالای سقف بوده.....

نگران نباش نسخه رو ببر بیمه برات تایید میکنه.....

سلام آناجان،قبل آزمایشهای تکمیلی،چندروز نبایدگوشت خورد؟؟؟  واینکه آیا آزمایشگاه بیمارستان بقی ...

عزیزم من یه روز میدونم اما احتیاطا میتونی یکی دو روز قبلشم نخوری.....

بیقه.... رو هم نمیدونم معتبره یا نه.....

آناجان معذرت میخوام گوشت سفید یاقرمز یاهردو شوهر هم بخاطر کاریوتایپ نباید بخوره؟؟؟

عزیزم والا من نوعشو دقیق نمیدونم اما قرمز رو مطمئنم تو احتیاطا هیچ کدومو نخور.....

همسرت موردی نداره.....

کسایی ک همزمان بعد از پانکچر انتقال نداشتن چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدن ؟؟

بعد قطع پروژسترون سه الی پنج روز نهایت یه هفته ده روز بعد.....

سلام دوست عزيز براتون ارزوي موفقيت ميكنم،، ممكنه راهنمايي كنين اگر كسي آذر ماه اقدام كنه براي ميكرو ...

عزیزم بستگی داره کجا بری.....

پرونده داشته باشی یا نه.....

یعنی یه زمانی قبل استارت و تایید برا شروع میکرو هست و از زمان شروع هم بسته به نوع سیکلت داره.....

با ال دی یا بدون ال دی باشه.....

کوتاه بلند باشه.....

خلاصه دقیق نمیشه گفت.....

اناجون ممكنه راهنمايي كنين اگر كسي آذر ماه اقدام كنه براي ميكرو چند سيكل طول ميكشه تا انتقال بد ...

گفتم که عزیزم مقدماتش بستگی به مرکز و روال کارش داره.....

آرمایشهای اولیه خودت و همسرت، آزهای هورمونی، آز اسپرم، پاپسمیر، عکس رنگی، سونوی روز ۸ الی ۱۱،......

خوب اینار  اگه نداری خور همینا کم کم یکی دو ماه زمان میبرن.....

خلاصه یه زمانی برا تشکیل و تکمیل پرونده طول میکشه یه تایمی که مال خود سیکله.....

سلام عزیز.ممنون. درحضور انا و لاله جون و بقیه جسارته من توضبح بدم ولی چون میدونم چقدر دوسداری زودتر ...

عزیز دلم اینجا قانونش اینه هر کی هر سوالیو تونست جواب بده، ممنونشم میشیم....

هر کدوم از ما بتونه چراغ این خونه رو روشن نگه داره واقعا لطف کرده پس قرار نیست حتما من یا لاله جون یا دوست خاصی جواب رو بدن.....

منم وقتی میام چون به ترتیب جواب میدم دیگه به این توجه نمیکنم کسی قبلا جواب داده یا نه.....

اتفاقا خوبیش اینه که انواع مختلف نظرا مطرح میشه.....

من خودم خیلی از اطلاعات الانمو مدیون شما دوستان گل و وظیفه شناسم.....

جنسش چطوره مث خودته اینجا همه ادما مشتین‌مث خودته انا یدونس مث خودته 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 بیکارم ...

بوسسسسسسس....

امضاتو خوندم صلواتا برات فرستادم خدا قبول كنه ميتونم سوال كنم مورد چيه كه تصميم گرفتين ميكرو كنين؟ ...

عزیزم قبل پری بستگی به نوع سیکل داره، ممکنه دارو داشته باشی یا به کل نداشته باشی اما داروهای اصلی بعد پریود از روز دوم سوم شروع میشن.....

گفتم که عزیزم مقدماتش بستگی به مرکز و روال کارش داره..... آرمایشهای اولیه خودت و همسرت، آزهای هورمو ...

ممنونم اناجون، خب من ميخوام مقدماتو شروع كنم ولي اگه خدا بخواد آذر يا دي وارد سيكل شبم،، اينو مراكزي مثل ابن سينا قبول ميكنن؟؟ برم اينو بگم همينجوري كه ميخوام مثلا اخر سال ولي تمام مقدماتش الان انجام شه، انجام ميدن؟؟ اصلا مقدوره كه شما بگين هرچي لازمه برم انجام بدم جمع كنم مدارك لازمو؟ تاحالا يكي دوتا سونوي روز ٣و ١١ و ١٣ دارم و آز هورموني فقط استراديول، ال اِچ و اف اس اِچ و تيروئيد و پرولاكتين دادم،،، آزهاي اوليه هم در حد اوره و كراتين و تي پي اُ و وي دي أر ال و انواع تيروئيدا، هموگلوبين و هماتوكريت و اِچ بي اس و همونايي كه جلسه اول ابن سينا ميده،،،همسرمو همين روزاي پيش رو خواهش ميكنم زحمت آز رو بكشن و خودم هم ميرم انشالله عكسه رو،، حالا اين وسط غير از اينا چيا جمع كنم شما ميتونين بگين؟از همين سيكل مرداد شهريوري اگه خدا بخواد شروع به جمع اوري شه هرچند هنوز انجام ندن ميكرو رو

...