2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

آناجان معذرت میخوام

گوشت سفید یاقرمز یاهردو

شوهر هم بخاطر کاریوتایپ نباید بخوره؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انا جون دقیقه بعداز تزریق زولادکس یکم جاش خون اومد.نگرانم نکنه بد زده باشه برام.تو بازوم تقریبا زیر ...

من دقیق یادم نیست.اما انگار از منم یه بار کمی خون اومد. حالا باز هم آنا جون تجربشون بیشتره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی ک همزمان بعد از پانکچر انتقال نداشتن چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
 کسایی ک همزمان بعد از پانکچر انتقال نداشتن چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدن ؟؟

بعد یهفته عزیزم..

درواقع دوهفته مونده بود تا پریودم که من بعد یهفته پری شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام انا جون.امروز به امید خدا اولین امپولم که زولادکس بود رو زدم.رفتم مطب یه ماما خودش برام زد ولی ...

سلام دوست عزيز براتون ارزوي موفقيت ميكنم،، ممكنه راهنمايي كنين اگر كسي آذر ماه اقدام كنه براي ميكرو چند سيكل طول ميكشه تا انتقال بدن براش؟ يعني روالش چ جوريه؟ يك ماه ال دي ميدن؟ يا قبلش يك ماه ميفرستن سراغ آزمايشات بعد تازه يك ماهم ال دي ميدن و بعد از اون يك ماه هم دارو ميدن؟؟؟

...
عزیزم دختر گلمو خدا بهمون داده..... الانم منتظر دومی هستیم.....

اناجون ممكنه راهنمايي كنين اگر كسي آذر ماه اقدام كنه براي ميكرو چند سيكل طول ميكشه تا انتقال بدن براش؟ يعني روالش چ جوريه؟ يك ماه ال دي ميدن؟ يا قبلش يك ماه ميفرستن سراغ آزمايشات بعد تازه يك ماهم ال دي ميدن و بعد از اون يك ماه هم دارو ميدن؟؟؟

...
سلام دوست عزيز براتون ارزوي موفقيت ميكنم،، ممكنه راهنمايي كنين اگر كسي آذر ماه اقدام كنه براي ميكرو ...

سلام عزیز.ممنون.

درحضور انا و لاله جون و بقیه جسارته من توضبح بدم ولی چون میدونم چقدر دوسداری زودتر بفهمی هرچی میدونم و میگم.

اولین بار از اسپرم همسرت و سونو داخلی و ازمابشات کامل چکاپ و هورمونی و تیرویید و ذخیره تخمدان و..  براخودت داری.ال دی رو اگر کیست داشته باشی باتوجه به تعداد واندازه کیست بین 1تا 3ماه معمولا میگن بخور.اگر نباشه و ازمایشاتم همگی نرمال باشه انشاالله قبل از پریود شدن یه سری دارو میگیری که تا دوران پری هم ادامه داره بعداز روز 9یا7 مرتب سونو میشی وقتی دکتر تشخیص داد همه چی خوبه معمولا روز 13تا17 پری پانکچر میشی.انشاالله اگر هایپر نشی 3یا5روز بعد انتقال میدن برات عزیزم.بازم همه ی اینا بستگی به ازمایشات و وضعیت اسپرم و جوابدهی بدنت به داروها داره.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام عزیز.ممنون. درحضور انا و لاله جون و بقیه جسارته من توضبح بدم ولی چون میدونم چقدر دوسداری زودتر ...

واي خيلي ممنونم كه جواب دادي، واقعا خيلي دوس داشتم همين لحظه يكي محبت كنه پاسخي بده🌹🌹

...
سلام عزیز.ممنون. درحضور انا و لاله جون و بقیه جسارته من توضبح بدم ولی چون میدونم چقدر دوسداری زودتر ...

امضاتو خوندم صلواتا برات فرستادم خدا قبول كنه

ميتونم سوال كنم مورد چيه كه تصميم گرفتين ميكرو كنين؟

چند روز قبل از پري دارو شروع ميشه؟ بعد كه پري اومد در حين خونريزي هم ادامه ميدن داروها رو؟  همون داروهاي تحريك تخمدانن؟

...
دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

عزيزززم خدا حفظش كنه ان شاءالله 

ان شاءالله هميشه شاهد خوشحاليش و سلامتيش باشيد 

آمين 

ان شاءالله منم براي بار دوم بچه دار بشم و اين لحظات روتجربه كنم آمين 💖

انشالله خدا برات حفظشون کنه عزیزم. هردو با آی وی اف بودن یا فقط بچه اولت آنا جون؟

فدات، عزیزم اول میکرو و دومی با معجزه و طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان من ۱۶ این ماه تو رویان با سه تا فولیکول ۱۶ و ۲۰ و ۱۵ بنا به اصرار دکترم ای یو ای ...

هر دو خوبه اما اگه میتونی ترجیحا واژینال بذار....

ولی بعدش کم کم کم نیم ساعت باید دراز بکشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم تو اینترنت سرچ کردم به نظر رکتال جذب بهتری داره چون تو برگه راهنمایی پس از عمل نوشته بود واژینال ...

من کلا واژینال میذاشتم....

اين حالت پرى از زمان انتقال من دارم كى مى خواد تمام شه ؟ يعنى  زير دلم مثل زمان پرى درد داره ا ...

تا وقتی بدنت به داروها عادت کنه.....

منم هفته اول درد مرد پری و امثالهم زیاد داشتم بعد شوت شوت شدم.....