2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم هر چی  تو برگه ی بعد از عملت نوشته همون طور انجام بده

امیدوارم به زودی خبرای خوب بهمون بدی. قلم طنزت خیلی قویه، راجع به بی بی چک نوشته بودی، کلی از مدل نوشتنت خندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اين حالت پرى از زمان انتقال من دارم كى مى خواد تمام شه ؟ يعنى  زير دلم مثل زمان پرى درد داره ا ...

اصلا نگران نباش

من آرزومه یه ذره علامت داشته باشم.آخه علامت های پری و بارداری خیلی شبیه به هم هستن

میگم ( دل گرفتگی) هم از علائم بارداریه؟ من فقط دلم گرفته همین

اين حالت پرى از زمان انتقال من دارم كى مى خواد تمام شه ؟ يعنى  زير دلم مثل زمان پرى درد داره ا ...

انشالا كه بارداري، منم حالتاي پريودي داشتم ، به قول انا جان فقط فكراي خوب بكنيد☺️

[QUOTE=66225786]اصلا نگران نباش من آرزومه یه ذره علامت داشته باشم.آخه علامت های پری و بارداری خیلی شبیه به هم هستن ...[/QUOTE]

البته ببخشيد مى گم من نوك سينه هام هم مدام درد دارم ا🙈

اشتهام زياد شده خوابم زياد شده 

و تكرر إدرار هم دارم 

مى تونم اميدوار باشم ؟

چطورى قبل ازمايش مى شه مطمئن بود از باردارى عزيزم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

الهی ..

یعنی میرسه اون روز منم بیام از این حس خوب بگم  ؟!یعنی تجربه ش میکنم؟!

خدا نگهدارش باشه آنا جان ..