2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خب این سایز ها که کمه برای پانکچر !! یعنی اخری بوده؟

آره عزیزم چند تا پست قبلی گفت سونوی روز نه بوده و ۱۲م قراره پانکچرش کنن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بعد یعنی که چی دکتر به مکمل اعتقاد نداره . من می دونستم فولی هام اینجوری میشه خوب فرتیل اید یا اووبوست می خوردم .

مگه میشه بی تاثیر باشه ؟

همسرم با فرتیل اید از این رو به اون رو شد . شاید اگه منم خورده بودم الان کلی فولی درشت تر داشتم .

لعنت بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من سه بار پانکچر شدم همیشه دقیقا سر تایم پانکچر شدم..... فکر کنم وقتی تایم عمل میدن باید ...

آنا جون ببخشيد چرا دكتر به شما گفت اهدايي بگيرين؟ مشكل كوروموزوم بود؟

انا جون  معمولا بین آخرین سونو و پانکچر یکی  دو روز وقفه هست،مگه تو این فاصله تخمکها بزرگ ...

عزیزم چرا بزرگ میشن اما دیگه سایزهای خیلی پایین که نه.....

ضمنا بهتره آخرین سونو فولیا به سایز حدودای ۱۷-۱۸ برسن.....

برا من که اینطوری بوده معمولا وقتی به این سایزا رسیدن یا نزدیک بودن دو سه روز بعدش پانکچر شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون  معمولا بین آخرین سونو و پانکچر یکی  دو روز وقفه هست،مگه تو این فاصله تخمکها بزرگ ...

سایزا رو دقت کنی فقط پنج تاش ۱۳ الی ۱۶ هستن بقیه ریزترن.....

اینها نهایت چقدر میخوان تا ۳ روز بزرگ بشن؟

😁😁😁 نمیبرمش.. به خدا نمیدونم از دست کاراش بخندم یا گریه کنم. اونروز میگه همسایه مادرمینا تریاکی ...

میدونی چیکار کن؟؟

بهش بگو ببین این همه دارو قراره وارد بدنم بشه و کلی عوارض دارن.....

همین عوارضش کلی بهم استرس میده و منو میترسونه.....

پس بیا بریم یه آز جای درست درمون بده لااقل اگه ببینم آزت خوبه با استرس کمتری دارو میگیرم و رو نتیجه تاثیر میذاره.....

بگو فقطم فلان جارو دکتر قبول داره.....

بگو تو که پهلوونی پس برا آرامش خیال منم شده بریم این آزو بدیم.....

فقط دیگه حتما هر دو رو بدین هم اسپرم هم دی اف آی اسپرم!!!!!

اگه جوابش خوب نبود دیگه حتما ببر پیش یه اورولوژ خوب....

امیر ج ن ت ی دکتر خوبیه.....

آنا جون ببخشيد چرا دكتر به شما گفت اهدايي بگيرين؟ مشكل كوروموزوم بود؟

نه عزیزم شرایط اسپرم خیلی داغون بود.....

اولش مورفو یک بود اما یهویی مورفو و تحرک کلا صفر شدن.....

دی اف آی هم که باید زیر ۱۵ میشد شده بود ۳۲.....

اما من کوتاه نیومدم.....

طبق توصیه های امیر ج ن ت ی پیش رفتیم.....

مکمل، اصلاح رژیم غذایی مناسب طبع، بحث خنکی و.....

خلاصه خیلی رعایت کرد و شکر خدا باز مورفو یک شد و تحرکم یه تکونی خورد.....

پنح تا جنین عالی تونستیم داشته باشیم و شکر خدا جوابم گرفتیم......

عزیزم چرا بزرگ میشن اما دیگه سایزهای خیلی پایین که نه..... ضمنا بهتره آخرین سونو فولیا به سایز حدود ...

این سونوی من مال روز ۹ بود آناجون

بعد دکتر می خواد روز ۱۲ هم پانکچر باشه . خب به نظرت چرا صبر نمی کنه تا روز ۱۴ یا ۱۶ که اینا بزرگتر شن ؟

یعنی روال کارش همینه ؟

والا دقیق نمیدونم اما تا جایی که میدونم عامل اصلی همون تستسترونه و ظاهرا هورمون پروژسترونم بی تاثیر ...

پس حتماً من اون تستسترونه رو ميدم انشالله

حالا اگه زياد باشه زبونم لال،اونوقت راه چاره داره؟ دارو داره؟

...
این سونوی من مال روز ۹ بود آناجون بعد دکتر می خواد روز ۱۲ هم پانکچر باشه . خب به نظرت چرا صبر نمی ک ...

والا من روال کارشو نمیدونم.....

منم سونوی آخرم روز نه بود و ۱۲ پانکچر شدم اما خوب سایز فولیام بالاتر بودن.....

قاعدتا باید صبر کنه اما خوب اگه صبرم کنه رو همون سایز های بالای ۱۲-۱۳ شاید بشه حساب کرد.....

چون ریزا دیگه نمیتونن خودشونو به بزرگترا برسونن که.....

پس حتماً من اون تستسترونه رو ميدم انشالله حالا اگه زياد باشه زبونم لال،اونوقت راه چاره داره؟ دارو د ...

نمیدونم عزیزم.....

میگذره عزیزم تا چشم به هم بزنی بتای مثبت رو میزه !!

خداکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم شرایط اسپرم خیلی داغون بود..... اولش مورفو یک بود اما یهویی مورفو و تحرک کلا صفر شدن..... ...

آناجوووون به وجد ميام اصلاً پيامتونو كه ميخونم خيلي اميدوار ميشم به عنايت و الطاف الهي

...
عزیزم والا فکر نکنم موردی باشه فقط داروهاتو جوری تنظیم کن بینشون دو ساعت یا حداقل یه ساعت فاصله باشه ...

آنا جان شما گفتين بين فوليك و كلسيم بايد فاصله باشه

مولتي پرينتال هر دو تا رو داره ك 

يعني اثر نداره اينجوري 

من جدا چيزي نميخورم فقط همين مكمل😕