2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام.دوستان خوبید  انشالله   باردارا مبارکتون باشه التماس دعا  منتظرا ان شآلله ...

من تازه رفتم توی سیکل تغییر قیمت داروها رو نمیدونم ولی واسه من که خیلی گرون بود دونه ای 170 افتاد واسم 

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قبل از بارداری منظورمه از دادم اما دکترم گفت نظر خودته میخوای بزنی بزن نمیخوای هم لازم نیست

لاله جون خوبين شما عزيزم ؟ واسه واكسن من كه هپاتيت نزدم تا حالا ولي زمان عقد يه واكس اجباري بود؟ سال ٩٠ بودم من هنوز ١٠ سال نشده واسه كزاز، تو فكرشم بودم از دكتر بپرسم ولي واقعا دلم نميخواست بزنم نميدونم چرا، الانم مطمئن نيستم كارم درسته يا نه.

كلاس واسه زايمان طبيعي هم اصلا اينجا اجباري نيست

شربت لاكتولوز و پودر پسيليوم هم خوردي خوب نشد يبوستت ؟ واسه من با همينا رفت كه رفت ديگه برنگشت خدارو شكر

بچه ها برم دکتر عمومی  میخوام بگم ازمایش دفاعی ایمنی بنویس برام  اسم هاش کامل میگید تا به دکتر بگم مثل  c1من نمیدونم کدامش لازم قبل ای واف بدم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

سلام دوستانم 

من امروز زنگ زدم جنين شناس گفت از سه جنين ام دوتاش خيلى خوب هستند يكى گريدشAو اون يكى B هست 

دوستات نظرتون چى هست 

خوبا جنين هام ؟

فردا انتقال دارم 

چى كار كنم براى لانه گزينى خوب باشه يا بخورم ????

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دادم منفی بودم و ایمن هم نبودم دیگه یعنی نه هرگز گرفتم نه هرگز واکسن زدم سرخجه هم همین طور اما د ...

عزیزم من واکسن هامو انستیتو پاستور میزنم

صبح که بری ده دقیقه نمیشه میزنی و میای

دفترچه هم نمیخواد مطمئن هم هست

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزيزم هزينه اش چقدره؟ هپاتيت سه مرحله است؟

من چهارسال پیش زدم هزینه شون خیلی پایینه زیر بیست هزار تومن 

کزاز و. دیفتری هم پنج هزار تومن بود

ولی سرخک سرخچه رو. اون زمان نداشتن معرفی کردن جای دیگه من رفتم سمت ونک اونجا پنجاه هزار تومن شد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
اره میخوام میکرو کنم.من داروشروع کردم پیاده روی هم باید کنم؟دیروز اولین امپول زدم و بعدازظهرش خیلی پ ...

عزیزم پیاده روی خوبه ولی خودت حواست باشه به تخمدانات فشار نیاد.....

دولا راست شدن خوب نیست.....

جارو برقیم ممنوعه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا برعکس حس میکنم‌از وقتی ندادمش بدتر شده چون وقتی اینارو دادم بهش ۱نیم میلیون شد دومیلیون حالا ا ...

پس عزیزم ببین طبعش چیه ریسک نکن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای خوب، آنا جون، لاله جون سلام.

انوکسا همون سلکسانه؟ کسی منوگان زده تا حالا؟ دکتر برام منوتروپین نوشت داروخانه منوگان داد گفت همونه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سوجان اناجان و لاله جان ممنون از جوابتون ویتامین دی ۳ دوزش هزار هست.الان شک کردم که نکنه نباید روزی ...

من نخوردن چون فکر کنم با انوکسوپارین یا یکی از داروهام تداخل داشت.....