2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
ممنون عزیزم یعنی باید برم پرونده باز کنم؟ :((( چقدرم بدم میاد از بهداشت!! بعد اینکه تا هفته چندم ف ...

لاله جون برو بهداشت به هر مجبوری برا گل پسرت بری از خودت شروع کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ذخیره تخمدان یه بازه وسیعه..... ذخیره پایین تا متوسط و بالا و خیلی بالا......

اخه خیلیا رو شنیدم مثه من بودم کاتر با لاپاراسکوپی کردن.ینی برا من خوب نیست؟اخه تا حالا این همه دوا دکتر کردم درباره لاپارا چیزی نگفتن دکترا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم عه پس ام ا ام نخرم الکی کلی شربت تا حالا خریدم هیچ کدومش اثر نداشته که!! هپاتیت ...

نه لاله جون هپاتیت یه بار تو کل عمره اگه اشتباه نکنم فقط سه مرحله ای هست......

من چون به هپاتیت ایمن نبودم همون ابن سینا که برا میکروی اول رفتم گفتن برو بزن.....

البته هپاتیت رو اون زمان که من زدم بهداشت نزد گفت کمه باید بری آزاد تهیه کنی بزنی.....

بار اول که زدی یه ماه بعد دومیو میزنی بعد ۶ ماهم سومیو....

واکسنیه که تو بارداریم میشه زد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم عزیزم عه پس ام ا ام نخرم الکی کلی شربت تا حالا خریدم هیچ کدومش اثر نداشته که!! هپاتیت ...

عزیزم خوب مگه ایمن نیستی؟

همه که نباید بزنن؟

آنتی بادی هپاتیت + اگه باشه نیاز نیست!!!!!

انا جون و بقیه بچه ها اون طرفا هم کلاس زایمان طبیعی اجباریه؟ من گفتم خانم دکتر من اصلا به طبیعی فکر ...

والا من که نشنیدم.....

درسته انا جون چون دکتر منم دیروز ازم پرسید تو ده سال قبل کزاز زدی ؟

من خوشبختانه اون زمان که برا اولین بار رفتم تو فاز مامان شدن و چکاپهای قبلش واکنشو زدم.....

:))))))))))) یاد شعار معروف انتخاباتی افتادم !!

خخخخخخخخخخ......

بچه ها ازمایش شوهرم بدتر شده ضعیفتر شده 

انا میگم میشه به دکتر بگم‌اسپرماشو فریز کنه بعد تو نوبت ای وی اف بمونم

قبلا ۲نیم میایون بود الان شده دوملیون تحرک‌۱۰ بود شده ۵

بچه ها ازمایش شوهرم بدتر شده ضعیفتر شده  انا میگم میشه به دکتر بگم‌اسپرماشو فریز کنه بعد تو نو ...

خوب با این وجود چرا سریعا نمیری سراغ میکرو.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میدونم.خوب وقتی بالا بره ینی خوبه دیگه؟

عزیزم نه دیگه خیلی بالام خوب نیست.....

من 5 روزه انتقال دادم نمیدونم چرا اینبار زمان نمیگذره

میخواد از لحظه لحظه مامان شدنت لذت ببری.....

بچه ها ازمایش شوهرم بدتر شده ضعیفتر شده  انا میگم میشه به دکتر بگم‌اسپرماشو فریز کنه بعد تو نو ...

عزیزم پیشنهاد بده شاید قبول کنه......