2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
انا جون من دیروز دکتر نوبت داشتم چند تا مورد هست که گفتم شاید به درد بچه ها بخوره یکی اینکه برای م ...

عزیزم ممنون برا سوالایی که پرسیدی.....

والا شربت ام ا ام هم برا من اثر نمیکرد.....

در مورد سوال خودتم عزیزم من اگه اشتباه نکنم واکسن دیفتری کزاز رو سال ۹۰-۹۱ زده بودم و هر ده سال یه باره اگه اشتباه نکنم من کلا تو بارداریم نزدم.....

هپاتیت رو هم سر اولین میکرو اولیشو زدم دومیشم افتاد مابین دو سیکل اول و دوم و سومیم خورد قبل میکروی سوم زدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 65827424 ]روزی که پانکچر کردی رفتی داخل وان و جکوزی؟!!!![/QUOTE] اره چون درد داشتم و ادارم ...

عزیزم کارت اشتباه بود
به نظرم بهتره به دکترت خبر بدی ممکنه التهاب مجاری ادرار گرفته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من دیروز دکتر نوبت داشتم چند تا مورد هست که گفتم شاید به درد بچه ها بخوره یکی اینکه برای م ...

راجب تزریقشم میری بهداشت میزنی دفترچه نمیخواد.....

برا من که بهداشت زدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایش تستوسترون و عدد ذخیره هم انجام بده منطقی نیست چون اولا یه خانم دو تا لوله داره ممکنه یکیش خ ...

کی فردا میشه برا جنینام خیلی نگرانم خیلی بعد از این همه سختی . الان یک ماهه ک از شهرستان اومدم شیراز تو این وضعیت ....

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جان  ذخيره من ٢.٦٢ بود  آنچنان بالا نبود پس چرا برام كوتر كردن ؟ يادمه سر پسرم هم ك ...

مطمئنی کوتر کردن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ثمبن جون و su ی عزیز کزاز فقط برا کسایی هست که وقت واکسنشون رسیده درسته؟

برا من هنوز ده سالش نشده....

من سر دخترمم نزدم......

درسته دیگه یا اون واکسن هر در سال یه بار یه چیز دیگه ست؟

ممنون عزیزدلم  یک بسته دیگه دارم سه تایی چشم حتما پیگیری میکنم و انجام میدم  امروز از د ...

زمان رو از دست نده
دکتر نصر نمینویسه
کلا کسی هم که مشکل انعقادی داره اصولا مجبوره در کنار دکتر نصر یه دکتر رو به صورت موازی انتخاب کنه برای مشکل ایمنی و انعقادیش

عزیزم نگران نباش احتمالا لکبینی یا هماتومه...... استراحت کن اگه قطع نشد زنگ بزن به دکترت بگو..... ...

هماتوم چیه آنا جون ؟ برای چی به وجود میاد ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کی فردا میشه برا جنینام خیلی نگرانم خیلی بعد از این همه سختی . الان یک ماهه ک از شهرستان اومدم شیراز ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتطرته خداییش یه بارم شده به خودت انرژی + بده.....

خودتو از پا انداختی.....

مطمئنی کوتر کردن؟

لاله جون والا یادمه گفت موقع لاپرا چند تا سوراخ رو تخمدانا ایجاد کردن یا همچین چیزی که حدس زدیم کوتر کردن.....

دقیقا چیکار کردن نمیدونم.....

لاله جون اندازه تخمک چند باید باشه تا برای پانکچر و تشکیل جنین قابل استفاده باشه؟

دکتر من گفت ما همه ی اونایی که بالای 12 13 هستن میکشیم
مال من بیشتر حوالی 20 بودن
یکی دو تا هم کوچیک تر

سلام آنا جون  براتون گفتم یه دکتر عمومی رفتیم واسمون آزمایش و سونو نوشته  دیروز سونو شدم ...

عزیزم فیبروم ربطی به پی سی اُ نداره
دکتر حتما از شرایط تخمدانت گفته پی سی اُ هستی
حالا تست عدد ذخیره بدی مشخص میشه

عزیز دلم من همیشه میگم اولین علامت بارداری همون بتای + هست..... منم کلا بدون علامت بودم.....

انا جون تا کی بدون علامت بودی ؟ منم الان علائم خیلی کم و به ندرت دارم . یه چند باری تپش قلب داشتم و پهلوهام و شکنم آلارم میده . 5 هفته و 5 روز امه . سه شنبه هم می رم تهران سونوگرافی دارم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
هماتوم چیه آنا جون ؟ برای چی به وجود میاد ؟ 

عزیزم هماتوم لخته هست.....

مثلا من هماتوم یا همون لخته پشت جفت داشتم و واسه همین به خونریزی افتادم.....

مجبور به استراحت مطلق شدم که هماتوم به مرور به صورت لخته و لک دفع بشه با جذب بشه و یهویی نباید کنده میشد چون میتونست جفت رو جدا کنه.....

برا من دو ماه بین شروع خونریزیم و رفع کامل لک و استیبل شدن شرایطم زمان برد.....

عزیزم والا علت دقیقشو نمیدونم اما اکثر کسایی که مشکل انعقادی داشتن تجربه ش کردن حالا نمیدونم به هم ربط دارن یا نه.....