2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
آناجون ممكنه به منم بگين چي ارديبهشت و زمستون بهتره؟

عزیزم برا همه که نه اما خوب اگه همسراتون طبعشون گرم باشه هر چه هوا خنک تر باشه شرایط اسپرمشون میتونه بهتر باشه چون کلا اسپرم گرما رو دوست نداره خیلی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون ممكنه به منم بگين چي ارديبهشت و زمستون بهتره؟

صرفا اردیبهشت منظورم نبود چون دوستمون گفتن سیکل قبلیشون اردیبهشت بوده گفتم به هر حال خیلیم گرم نبوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE= 65865959 ]عزیزم خوب پانکچر شدی دردت طبیعیه خصوصا که هایپرم هستی.....[/QUOTE] هايپر شدم  ...

از حرفاتون الان یادم نیست چیا گفتی.....

فکر کنم فولیات زیاد بودن درسته؟

یادم نیست.....

عزیزم هایپر شدن میتونه بدون عارضه یا با عارضه باشه.....

بدون عارضه بودن به معنی هایپر نشدن نیست که.....

وقتی رژیمتو رعایت کنی میتونی عوارضش رو مهار کنی همین....

انا جون من امشب ساعت 8 شب تزریق hcg دارم،می تونم ساعت 6 عصر آمپول فوستیمون رو بزنم یا ایراد داره؟ ...

عزیزم من یادمه شبی که هاش سی جی میزدم آخرین تحریک تخمدانارو تا ظهر میزدم.....

مثلا قبلیارو ۸ شب میزدم اون روز دکتر گفت دیگه ۱۲ ظهر بزن.....

عزیزم خوب خودش به احتمال خیلی بالا مینویسه..... بعدش اگه نه بیاره و بری انجام بدی شاید بهش بربخوره. ...

میخواستم همین کارو کنم دیگه همسرم اینجوری گفت زنگ زدم وقت گرفتم 

فکر هم نمیکردم اینقدر. زود. بهم وقت بده

ولی پیش رزاقی هم حتما میرم چه نصر بنویسه چه ننویسه یه ویزیت میرم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم خیلی احتمالش کمه اما متاسفانه هست  من چون. مرکز ابن سینا دیر فهمیدن با اینکه مرتب مراجعه ...

چرا نفهمیدن؟ حدس هم نزدن؟ از روز چندم شروع شد این علائم؟

آخه من ۳ الی ۴ روز میخواستم تهران بمونم و بعد برم شهرستان.که اصلا پزشکیش خوب نیست و ....

با این اوصاف بهتره بیشتر بمونم؟

الان دو تا لوله های تخمدانت رو خارج کردن؟ برای بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من یادمه شبی که هاش سی جی میزدم آخرین تحریک تخمدانارو تا ظهر میزدم..... مثلا قبلیارو ۸ شب میز ...

به نظرت اگر بزنم مشکلی پیدا می کنم؟

چون تو سیکل پانکچر هستم ویه دوفاستون رو فراموش کردم بزنم برای همین یه جوری می خوام جبران کنم،جرات نکردم به دکتر بگم  

به نظرت اگر بزنم مشکلی پیدا می کنم؟ چون تو سیکل پانکچر هستم ویه دوفاستون رو فراموش کردم بزنم برای ه ...

عزیزم زودتر بزن اما برا شب نذار.....

عزیزم شاید خیلی کم بوده چون یادمه گفتی فقط چند تا نقطع رو سوزونده.... نمیدونم والا.....

متاسفانه فيلم لاپرام پاك شده از گوشيم 

اما يادمه گفتش چند سوراخ روي تخمدانها ايجاد كنيم 

ممنون از پاسخت عزيزم 

چرا نفهمیدن؟ حدس هم نزدن؟ از روز چندم شروع شد این علائم؟ آخه من ۳ الی ۴ روز میخواستم تهران بمونم و ...

نمیدونم چرا نفهمیدن

متاسفانه احمال کاریشون ضربه بزرگی به من بود 

این موضوع هنوزم برام کابوسه و فکر کردن بهش آزارم میده چون خودم میگفتم که فکر کنم خارج رحمی دارم اما تشخیصاشون اشتباه بود و. سونوی دوم گفتن باردار بودی داره سقط میشه و سونوی سوم گفتن احتمال داره خارج رحمی باشه بازم مطمین نبودن ولی چون بتام یکبار اومد پایین و دوباره رفت روی چهار هزار و خورده ای دیگه فرستادنم ویزیت پیش دکتر شادجو که متخصص آندومتریوز و لاپراسکوپی هستن ایشون هم گفت برو پیش دکتر نصر اگر ایشون تایید کردن فردا صبح عملت میکنم

که ثقتی رفتم پیش دکتر نصر ایشون. تا سونو. کرد. توی سی ثانیه بهم گفت که صد در صد خارج رحمی هستم و داره میترکه و. سریع برم بیمارستان و. همون روز عصر عمل اورژانسی شدم

عزیزم این اتفاقا خیلی نادره لطفا بهش دست و. پا نده و فکرت رو مشغولش نکن 

منم جزو یک در هزار بودم قرار نیست هرکس از مشکلش میگه بقیه ترس به وجودشون. بیفته که نکنه منم بشم نه عزیزم 

به فرض هم که کسی خارج رحمی بشه معمولا زود. تشخیص داده میشه و با دارو رفع میشه و حتی خیلیها به عمل نمیکشه

چرا نفهمیدن؟ حدس هم نزدن؟ از روز چندم شروع شد این علائم؟ آخه من ۳ الی ۴ روز میخواستم تهران بمونم و ...

علائمم از شروع هفته دوم. بود 

مشکلی نیست با خیال راحت برگرد شهرت و به این چیزا فکر نکن 

هرکدوممون بخاطر مشکلی اینجا هستیم و قرار نیست که خطاهای پزشکی بزای هممون اتفاق بیفته 

منم خداروشکر میکنم که برای خودم اتفاقی نیفتاد و خودم سلامتم

نمیدونم چرا نفهمیدن متاسفانه احمال کاریشون ضربه بزرگی به من بود  این موضوع هنوزم برام کابوسه ...

ممنون عزیزم.

امیدوارم خدا بهتربن ها رو برات رقم بزنه.

راستش من یک بچه دارم و همسرم هم میگفت اگر طبیعی نشد بیخیالش بشیم.اما من اصرار کردم.

میترسم بدترم بشه و کلا از این کار پشیمون بشم.

سر پانکچر هم همه میگفتن ریلکس باشین و .... من اصلااسترس نداشتم و بی خیال......

حالا که هایپر شدم توی عمل انجام شده قرار گرفتم و گیج شده بودم که چیکار کنم.

ممنون از راهنماییتون.امیدوارم زود مامان بشین 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم. امیدوارم خدا بهتربن ها رو برات رقم بزنه. راستش من یک بچه دارم و همسرم هم میگفت اگر طب ...

عزیزم خدا بچه گلت رو حفظ کنه و انشالله به راحتی صاحب فرزند. دیگه ای هم میشی

میکرو و آی وی. اف هم مثل هر کار دیگه ای عوارض خودشون رو دارن  که برای هرکسی متفاوته منم هایپر خفیف شدم و متاسفانه گفتن بهت دارو میدیم ولی چون رحمت آماده ست انتقال میدیم شاید یکی از دلایل خارج رحمی شدنم هم همون انتقال با اون شرایط بود. 

درکل نمیشه نظر قطعی داد پزشکا باید. بدن که اونا هم متعجب بودن از شرایط من

چون. من خارج رحمی هردولوله شدم هم لوله راست و. هم چپ هردو جنین داشت و. بخاطر همین و. بخاطر دیر تشخیص دادن هر دولوله مو از دست دادم و الان تنها چاره م همون میکرو هست 

منم شوهرم زیاد. موافق نیست و همش میگه نمیخواد البته بخاطر این تنشها و سلامتی خودم میگه  

اما خودم خیلی ذوق و شوق بچه دارم خداروشکر میکنم که بهم قدرتشو داده که با وجود همه مشکلات بازم هنوز یکهفته از انتقال منفیم نگذشته فکر راه چاره و. ادامه درمانم هستم

ممنونم از دعای خوبت عزیزم الهی آمین برای همه منتظرا

اینارو. گفتم که به خودت کمتر استرس وارد کنی ما تلاشمون. رو. میکنیم و بقیه ش دست خداست انشالله هروقت صلاحمون هست برامون مقدر بشه

من همش میگم حتما تا حالا صلاحمون. نبوده 

از خدا. خواستم هروقت صلاح میدونه به منم یه فرزند سالم و خوب بده انشالله که ما هم بتونیم پدر و. مادر خوبی باشیم و فقط والد نباشیم ❤️🙏💋💋