2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوشو رو فرستادم‌ از اسپرم که دکترم نوشته بود گفته برو فلان بیمارستان اونجا هم که شوشو چهارشنبه رفته ...

عزیزم فقط باید مرکز ناباروری بده هر جایی که نمیشه داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها اثر آمپول hcg چند وقت بعد از بین میره ؟

بستگی داره.....

بعضا سه روز بعضا یه هفته ده روز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط باید مرکز ناباروری بده هر جایی که نمیشه داد.....

😐خوب عصبی شد اخه قرار بود پنشنبه بره ما سه روز رابطه نداشتیم بعد ارمایشگاه گفت بود سه روز رابطه نداشته باشید برو یکشنبه بیا ما باز نزدیکی کردیم ۳روز باز نزدیکی نکردیم‌ بعد اون همش مرخصی میگیره چون مرخصی ساعتی ندارن قاطی کرد گفت میرم ازملیشگاه خصوصی منم ساکت شدم نخواستم عصبانیترش کنم

حالا دیگه نمیدونم چی میشه

آنا جون انتقال با سونو دقتش خیلی بیشتره،می شه گفت انتقالVIP ازنظر دکترها محسوب می شه.

مطمئنا اینطوره اما اینم هست که بعضا به خاطر شرایط رحم و دیوره رحم و شرایط پرزهای رحم جنین اون قسمتی که انتقال داده شده نمیمونه و جابجا میشه.....

مثلا بالفرض بهترین جا منتقل میشه اما حرکت میکنه و جایی میره که ممکنه خارج رحمی بشه برا همینه میگم به خودتون استرس ندین.....

من حدسم اینه ضخامت آندومترم بی تاثیر نباشه اما فقط در حد حدسه.....

یعنی من یکم مرداد شب زدم برای فردا اثرش رفته؟

بله عزیزم رفته.....

انا جانم به حالم به نرمال برگشت خيلى بد بود حالم تا صبح 

امروز بهتر ٤تا تخم مرغ خوردم البته سفيده تخم مرغ چندتا در روز خوبه ؟

دوغ هم دارم مى خورم 

و ماهيچه گذاشتم 

راستى ماهى مى شه خورد سريع قبل گفتم قزل خريدم 

براى شب بزارم 

خيلى مى ترسم هايپر بشم 

كاره ديگه اى هست بگو انجام بدم عزيزم لطفا؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

راستى دستشوى هم برگشت به نرمال 

اگر يادت باشه تيرماه عمل پوليپ كرده بودم با كوتاژ رحمم پاكسازى كرده بودند چون چسبندگى هم داشتم اخه 

اصلا درد نداشتم اما ديروز مخصوصا از وان امدم بيرون به شدت تمام درد داشتم 

دليل اب بوده دليل علميش چى هست جونم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام آنا جون  براتون گفتم یه دکتر عمومی رفتیم واسمون آزمایش و سونو نوشته  دیروز سونو شدم ...

والا خوب فیبروم و پی سی او به هم ربطی فکر نکنم داشته باشن اما خوب شاید از طریق سونو دیده پی سی او هستی.....

والا خوب فیبروم و پی سی او به هم ربطی فکر نکنم داشته باشن اما خوب شاید از طریق سونو دیده پی سی او هس ...

نمیدونم والا .طبق فیبروم ها و عقب انداختن پریودم گفت پی سی او

ممنونم خانمی 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
والا خوب فیبروم و پی سی او به هم ربطی فکر نکنم داشته باشن اما خوب شاید از طریق سونو دیده پی سی او هس ...

انا جون شمام بگو

اگه بی بی چک روز 4 انتقال بلاست 

یه هاله کمرنگ بندازه درسته یا اثر داروعه؟؟؟