2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
ممنون عزیزدلم  یک بسته دیگه دارم سه تایی چشم حتما پیگیری میکنم و انجام میدم  امروز از د ...

عزیزم خوب خودش به احتمال خیلی بالا مینویسه.....

بعدش اگه نه بیاره و بری انجام بدی شاید بهش بربخوره.....

کاش در مقابل عمل انجام شده میذاشتی.....

توکل به خدا دیگه ده روز دیگه نوبتته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=65846052]سلام.منم دقیقا این دو مورد رو دارم.. پس منم مشکل انعقادی دارم؟؟؟ حتما به خاطر همین منفی شدم.با دارو ...[/QUOTE]

سلام عزيزم خوبى 

ببخشيد دير حالى ازت مى پرسم 

خونريزى ات قطع شد دكترت كى درمان را شروع مى كنه دوباره ؟

من ديروز پانكچر شدم از ١٠ فقط ٣تخمك خوب بودند 🤗

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم ناامید نباش....... خیلیامون جزء کسایی بودیم دست رد زدن به سینه مون...... درسته مشکلات متفاوت ...

ماشالا به اراده قوه ایت💪💪💪👏 

خداروشکر که دوتا نی نی جیگر داری عزززیزم😚😍

همین دکتر طرازی گفت اهدایی بگیری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
حتما نمیشه گفت اما احتمالش بالاتره..... شما که فکر کنم هپارینو داشتی عزیزم..... احتمابا مشکلت بیشت ...

آره هپارین داشتم. بیشترمشکلم یعنی؟؟؟

توکل برخدا..شهریور بعد پریودیم باید برم دکترببینم چی میشه.

آنا جون من خونریزیم هنوز ادامه داره ها..اول که لکه بینی قهو ه ای بود شدید شد قرمز رنگ شد الان باز قهو ه ای.. البته کمترشده ولی هست.. میشه گفت بخاطر استرادیوله ک طولانی شد؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@بانوالانور     مرسی که بیادمی عزیزم.

والا با لکه بینی شرو شد بعد شدید شد الان باز لکه بینی دارم تقریبا.شهریور که پریود شدم میشه بار دوم بعد انتقال.که دوم سومش برای سونو و ویزیت باید برم...

توکل برخدا.

عزیزم خوب خودش به احتمال خیلی بالا مینویسه..... بعدش اگه نه بیاره و بری انجام بدی شاید بهش بربخوره. ...

سلام من دیروز رفتم دکتر بهم فقط امپول pergoveris داده که خیلی هم گرون بود  فقط همین به شوهرمم چیزی نداد 

این امپول خوبه ؟میگفت گرون هست ولی تاثیرش خوبه

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام من دیروز رفتم دکتر بهم فقط امپول pergoveris داده که خیلی هم گرون بود   فقط همین به شوهرمم ...

سلام عزیزم بچه ها میگفتن قویترین دارو هست بنظرم.انشالله ک با همین نتیجه میگیری گلم.دونه ای چند شد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم بچه ها میگفتن قویترین دارو هست بنظرم.انشالله ک با همین نتیجه میگیری گلم.دونه ای چند شد؟

من 8 تا فعلا گفت بگیرم شد یک میلیون و پونصد.مرسی انشاالله دکتر گفت گرونترینشو میدم

شوشو رو فرستادم‌ از اسپرم که دکترم نوشته بود گفته برو فلان بیمارستان اونجا هم که شوشو چهارشنبه رفته بود گفته بود پنشنبه بیا وقتی هم پشنبه رفت گفت برو شنبه بیا الانم اونجاس گفته نه برو ۱شهریور بیا😠😠😠😠😠مگه ما مسخرشونیم‌اخه حالا عصبی شد گفت میرم ازاد بیمارستان نمیرم‌سه روز الکی خودمو بیکار کردم😫😫😫 الانم از داده داره میادخونه

امیدوارم جوابش بدتر نشده باشه خدا

شوشو رو فرستادم‌ از اسپرم که دکترم نوشته بود گفته برو فلان بیمارستان اونجا هم که شوشو چهارشنبه رفته ...

بهتر بود مراکز ناباروری ازمایش بده.خب میرفت یه مرکز دیگه